chanastel 27.11.08, 18:01 Kochane nie będę miała netu bo mąż zabiera kompa. Napiszę na ukrytym nr tel i jak do mnie trafić. Zapraszam po południu po drzemkach dzieci. Do zobaczenia:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: co do soboty 27.11.08, 18:07 wlasnie mialam pisac. Niestety ja jednak nie dotrę;(( Na śmierć zapomniałam,ze jesteśmy umówieni na imieniny. kurde:( Odpowiedz Link
zabka11 Re: co do soboty 27.11.08, 20:55 Ja potwierdzam swoje przybycie, z domku pewnie wyjadę, ok 13tej więc bede ok. 14tej u Ciebie, zresztą zadzwonię:) Mogę zabrać ze sobą jedną dziewczynę (lub chlopaka;)z dzieciaczkiem, mam miejsce w samochodzie:0), fotelik oczywiście też się zmieści:) Wpisywac sie wrocławki, która ma ochote pogaworzyć ze mna podczas drogi do chanastel??????;) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: co do soboty 27.11.08, 21:17 Po pierwsze: Haniu,to ja też chciałam potwierdzić przyjazd z Baśką. Po drugie: Ania to ja bardzo chętnie się z Tobą zabiorę, jeśli oczywiście nie zgosi się jakaś niezmotoryzowana forumka. Ja mam wóz, ale trochę mam pietra na wyjazd do Trzebnicy, no i w grupie raźniej:>) Więc jeśli chcesz mnie zabrać to ja chętnie skorzystam. Odpowiedz Link
burdziaa Re: co do soboty 27.11.08, 21:56 Haniu nas chyba nie będzie, wyjezdzamy na konsultacje do moich przyjaciół lekarzy "szamanów" :) jeszcze na 100 potwierdze bo coś się ciągle zmienia. Odpowiedz Link
zabka11 Re: maryjka60:) 27.11.08, 22:00 ...no to załatwione, jedziemy razem:) nareszcie sobie pogadamy:), bo jakoś okazji mało;) Domówimy sie jeszcze co do godziny na gg:) Do zobaczenia:) Odpowiedz Link
chanastel no to fajnie 27.11.08, 22:45 A te co odwołują niech się liczą z tym że im wszystko myszy zjedzą:))) Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka a Ty? 28.11.08, 11:02 No ja bym się zabrała z tobą najlepiej, bo do ciebie mam najbliżej...inaczej nie dojadę, bo nie mam jak ;) O ktorej bedziesz jechac? Odpowiedz Link
blanka0 Re: lilka a Ty? 28.11.08, 11:13 a no to super, jeszcze sie dogadamy, mysle ze ok 13-14tej Odpowiedz Link
zuzaze_78 sobota 28.11.08, 11:29 Tak jak na poczatku donosilam, u nas w weekend z wizytą babcia Igi, ale oprocz tego jeszcze chorobsko zlozylo cala rodzine, ale bedziemy z Wami zdrowym duchem sie jednoczyc :) W imieniu chorowitkow (wiem, ze jest ich wiecej), prosze o porzadne wypicie za zbiorowy szybki powrot do formy i nie podupadaniu na zdrowiu wiecej tej zimy! Odpowiedz Link
blanka0 burdziu 28.11.08, 15:14 kochan wpadnijcie jak tylko bedziecie mogli, tak dawno Cie nie widzialam, chcialam pogadac, zrobie salatke pieczarkowa i murzynka proszeee Odpowiedz Link