ja-goda1 22.12.08, 11:11 Ja mojego najbardziej lubię w Azzaro chrome i Givenchy Blue Label. Używa też na wieczór Baldessarini Del Mar i Hugo, Hugo Boss'a. Na gwazdkę dostanie ECHO Davidoff, bo kiedyś wspomniał że się mu podoba:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadga Re: Wątek bliźniaczy: ,,zapach" Waszych facetów 22.12.08, 11:15 tylko Hugo Boss Odpowiedz Link
lilka.k Re: Wątek bliźniaczy: ,,zapach" Waszych facetów 22.12.08, 11:20 Wątek bliźniaczy: mysle sobie, to cos dla mnie a potem czytam, ze to o perfumy chodzi.. Moj mąż do niedawna tylko hugo boss, az mu juz kazalam zmienic, bo mnie tak znudzil, zbrzydł, ze szok. 6 lat to wąchałam. Teraz me KENZO..boskie są :) Odpowiedz Link
joasia83m Re: Hugo Boss 22.12.08, 11:32 no wlasnie, juz w tamtym watku napisalam, ze boski hugo boss soul Odpowiedz Link
asiak_83 Re: Hugo Boss 22.12.08, 11:59 Też Hugo Boss Soul, oprcz tego Lacoste Essentials i takie fajne z Yves Rocher Nature. W ogóle do mojego męża pasują wszystkie takie świeże zapachy. Odpowiedz Link
bobimax Re: Hugo Boss 22.12.08, 12:30 A ja właśńie kupiłam na prezent calvin klein euphoria Odpowiedz Link
blanka0 Re: Wątek bliźniaczy: ,,zapach" Waszych facetów 22.12.08, 16:37 PACO PACO RABANNE Odpowiedz Link
malenkie7 Re: Wątek bliźniaczy: ,,zapach" Waszych facetów 22.12.08, 18:52 używa trzech, w zaleznosci od tego, co go natchnie, jaka okazja i takie tam... a ja uwielbiam go w kazdym z nizej wymienionych zapachów: aqua di gio, angel schlesser, emporio armani... Odpowiedz Link