burdziaa 13.01.09, 16:33 jak tam udała sie akcja z nową nianią? Jak szkolenie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia83m Re: Joasia83m 13.01.09, 17:16 Asia, Ty to masz glowe! pamietasz o wszystkich i wszystkim! :) szkolenie zaczyna sie jutro, to projekt unijny "Pracujaca Mama". postanowilam z niego skorzystac, bo po mojej filozofii, to wiesz... nie wiele mozna:) a warsztaty zapowiadaja sie b. fajnie, zajecia aktywizujace, komputerowe, indywidualne spotkania z doradca, potem szkolenia administracyjno- ksiegowe, takie mam zamiar sobie wybrac, na koniec staz. wszystko jest refundowane, nawet zwracaja za dojazdy i opieke nad dzieckiem. tylko wszystko strasznie rozwleczone w czasie, koniec przewidywany dopiero w pazdzierniku... a Niania, ktora podsunal nam znajomu mojego Michala, na 1wszym spotkaniu okazala sie moja znajoma:)))) wiec przynajmniej mam zaufana osobe:) zobaczymy jutro czy poradzi sobie z moim urwiskiem, najbardziej boje sie, ze Dawid wpadnie w histerie, jak wyjde, a potem nie bedzie chcial usnac na drzemce... w ogole sie stresuje. A powiedz, jak ziolka sie sprawuja? Odpowiedz Link
patrice7 Re: Joasia83m 13.01.09, 17:24 Asia ,ze sie wtrace w watek! Ale swietne takie doszkalanie.Skad wynalazlas?\ Kobietko podzielwisz sie?:) Odpowiedz Link
joasia83m Pat 13.01.09, 17:32 a wytrzasnelam z forum lubelskiego:) bo i projekt jest realizowany w woj. lubelskim, o tu masz stronke: www.irp-fundacja.pl/pracujacamama/ ale zaloze sie, ze w kazdym wiekszym miescie jest cos podobnego, trzeba chyba szukac np. w urzedach pracy Odpowiedz Link
lilka.k Re: Pat 13.01.09, 18:59 Jeszcze w ciąży bylam na takim spotkaniu we Wrocku. Mowili o tym, że bedą t wlasnie wprowadzac, wiec Pati, na pewno gdzies to jest, tylko trzeba poszukac. ja juz nic nie pamietam z tego spotkania. Odpowiedz Link
burdziaa Joasia 14.01.09, 22:07 mam nadzieje,ze Twoja znajoma przypadła tez Dawidkowi do gustu :) pochwalam Twoj zapał :) i ten kurs, mam nadzieje ze pomoze Ci zdobyc ciekawą prace- sciskam ! Odpowiedz Link
joasia83m Re: Joasia83m 15.01.09, 18:35 moge doniesc, ze po dwoch dniach warsztatow aktywizujacych jestem baardzo zadowolona! obecnie sa ta warsztaty z doradca ds. personalnych czy jakos tak:) pracujemy w grupie 18 osobowej, zdarzylam poznac wszystkie dziewczyny z grupy, bardzo fajne zreszta. Uczymy sie mowic o sobie, swoich atutach, dzis byl dzien poswiecony pojeciu asortymentu. pyszne obiadki sa zapewnione, kawa i ciasteczka caly czas:) no po prostu trafilam na super kurs i do tego wszystko refundowane:)) caly dzien poza domem, a Dawid spisuje sie niani jak aniolek! grzeczniejszy niz przy mnie! Odpowiedz Link