13.01.09, 16:33
jak tam udała sie akcja z nową nianią? Jak szkolenie?
Obserwuj wątek
    • joasia83m Re: Joasia83m 13.01.09, 17:16
      Asia, Ty to masz glowe! pamietasz o wszystkich i wszystkim! :)
      szkolenie zaczyna sie jutro, to projekt unijny "Pracujaca Mama". postanowilam z
      niego skorzystac, bo po mojej filozofii, to wiesz... nie wiele mozna:) a
      warsztaty zapowiadaja sie b. fajnie, zajecia aktywizujace, komputerowe,
      indywidualne spotkania z doradca, potem szkolenia administracyjno- ksiegowe,
      takie mam zamiar sobie wybrac, na koniec staz. wszystko jest refundowane, nawet
      zwracaja za dojazdy i opieke nad dzieckiem. tylko wszystko strasznie rozwleczone
      w czasie, koniec przewidywany dopiero w pazdzierniku...
      a Niania, ktora podsunal nam znajomu mojego Michala, na 1wszym spotkaniu okazala
      sie moja znajoma:)))) wiec przynajmniej mam zaufana osobe:) zobaczymy jutro czy
      poradzi sobie z moim urwiskiem, najbardziej boje sie, ze Dawid wpadnie w
      histerie, jak wyjde, a potem nie bedzie chcial usnac na drzemce... w ogole sie
      stresuje.
      A powiedz, jak ziolka sie sprawuja?
      • patrice7 Re: Joasia83m 13.01.09, 17:24
        Asia ,ze sie wtrace w watek! Ale swietne takie doszkalanie.Skad wynalazlas?\
        Kobietko podzielwisz sie?:)
        • joasia83m Pat 13.01.09, 17:32
          a wytrzasnelam z forum lubelskiego:) bo i projekt jest realizowany w woj.
          lubelskim, o tu masz stronke:
          www.irp-fundacja.pl/pracujacamama/
          ale zaloze sie, ze w kazdym wiekszym miescie jest cos podobnego, trzeba chyba
          szukac np. w urzedach pracy
          • lilka.k Re: Pat 13.01.09, 18:59
            Jeszcze w ciąży bylam na takim spotkaniu we Wrocku. Mowili o tym, że bedą t
            wlasnie wprowadzac, wiec Pati, na pewno gdzies to jest, tylko trzeba poszukac.
            ja juz nic nie pamietam z tego spotkania.
            • burdziaa Joasia 14.01.09, 22:07
              mam nadzieje,ze Twoja znajoma przypadła tez Dawidkowi do gustu :)
              pochwalam Twoj zapał :) i ten kurs, mam nadzieje ze pomoze Ci zdobyc
              ciekawą prace- sciskam !
    • joasia83m Re: Joasia83m 15.01.09, 18:35
      moge doniesc, ze po dwoch dniach warsztatow aktywizujacych jestem baardzo
      zadowolona! obecnie sa ta warsztaty z doradca ds. personalnych czy jakos tak:)
      pracujemy w grupie 18 osobowej, zdarzylam poznac wszystkie dziewczyny z grupy,
      bardzo fajne zreszta. Uczymy sie mowic o sobie, swoich atutach, dzis byl dzien
      poswiecony pojeciu asortymentu. pyszne obiadki sa zapewnione, kawa i ciasteczka
      caly czas:) no po prostu trafilam na super kurs i do tego wszystko
      refundowane:)) caly dzien poza domem, a Dawid spisuje sie niani jak aniolek!
      grzeczniejszy niz przy mnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka