blanka0 24.01.09, 14:45 zmarła czterolatka pobita przez ojca , bo ..........przeszkadzala mu w remoncie az się poryczalam, co za skurwiel boziu dlaczego na to pozwalasz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: we Wrocławiu 24.01.09, 14:49 Skurwysyna zabiłabym gołymi rękami, jakby mi ktoś takie coś lub cokolwiek podobnego córce zrobił, niezależnie od późniejszych konsekwencji. Kiedyś już byłam w takim szale, niewiele z tego pamiętam, i wiem, że nie darowałabym!!! Zapalam światełko dla malutkiej (*)(*)(*) Odpowiedz Link
burdziaa Re: we Wrocławiu 24.01.09, 14:49 * Zmarła jednak.... :( konkubent matki, młody 25latek to zrobił- a wiecie co jest jeszcze straszne?działo sie to w biały dzień, w wielorodziznnym domu- NIKT nie słyszał.... Odpowiedz Link
blanka0 burdzia 24.01.09, 15:02 on Ją walnął 4 razy pięscią w brzuch mogł nikt nie slyszec, a wystarczylo (*) Odpowiedz Link
chmurcia4 Re: we Wrocławiu 24.01.09, 22:07 ... a raczej nikt nie chciał tego słyszeć - to jest najbardziej przerażające (w ubiegłym tygodniu niedaleko mnie facet bił na ulicy swojego syna - można powiedzieć "katował" i tylko jedna osoba zareagowała :(((( ) a po drugie najstraszniejsze statystyki co do pobić i śmiertelności dzieci są w dolnośląskim - ludzie zaczynają tu chorować "na głowę" - SZOK %( [*] Odpowiedz Link