blanka0 27.01.09, 11:52 dziewczyny czy ktoras ma jakis komplecik z tej firmy, do tej pory raczej kupowalam w Ikei, ale zachorowalam na naroznik z agaty ale nie wiem jak jakosciowo macie? polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malea1 Re: Agata- meble 27.01.09, 14:41 Ja mam sofę i fotel skóropodobny. Służy nam 4 lata. Jest ok, chociaż sa widoczne ślady użytkowania, ale to dla tego, że ma kremowy kolor i materiał to nie prawdziwa skóra. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Agata- meble 27.01.09, 16:14 A ja mam koleżankę, 2p wyżej, która kupiła śliczny pomarańczowy narożnik w Agacie, i jak mąż legł, to pękło w pół, jakaś deska w środku. Reklamacja trwała, i trwała, wymienili( trzeba było zabierać kanape spowrotem do agaty na bielany), i po krótkim czasie znów to samo pekło. Wsadzili jakieś tekturowe gówno zamiast, normalnej deski, po prostu. W koncu musiała zrobić na własny koszt, bo już ja nerwica brała z tego czekania. Tyle wiem, bo już szczegołów nie pamiętam, bo to z rok temu było, jakby co to dam gg do tej koleżanki, to pogadacie sobie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: Agata- meble 27.01.09, 16:50 my mamy narożnik - jesteśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link
blanka0 podoba sie ..? 27.01.09, 18:28 tiny.pl/v5g9 ale jesxcze nie znam ceny :-) póki co sie nastawiam Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: podoba sie ..? 27.01.09, 19:00 tu jest na stronie producenta www.galameble.com/index.php?lang=_pl&m=kat&id=76 w 2007 roku komplet kosztował 2600zł, na ten rok cen nie znalazłam Odpowiedz Link
lilka.k Re: podoba sie ..? 27.01.09, 19:18 ojej, miałam taki komplet,dokladnie ten kolor, ekoskóra. farm4.static.flickr.com/3439/3232094078_1e3d26ccf1_o.jpg NIgdy wiecej. Zimne, niewygodne, choc latwo utrzymac w czystosci. Oddalam go gdy kupilismy naroznik z ikei, tez czerwony, sztruksowy. niebo a ziemia. Przede wszystkim wygodny, dla mnie priorytet. wyleczylam sie z niewygodnej nowoczesnoci ;) w lecie gorąco, czlowiek sie przykleja, w zimie podkladalam sobie koc ;), ale co kto lubi. ja swojej kanapy i foteli pozbylam sie z ulgą. Odpowiedz Link
lilka.k Re: podoba sie ..? 27.01.09, 19:18 aha, wiem, ze to gawin, a ty pytasz o agata meble, ale zastanow sie nad tapicerką dobrze ;) Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: podoba sie ..? 27.01.09, 19:38 moi teściowe mają wypoczynek ze skóry naturalnej i są bardzo zadowoleni, ja też go bardzo lubię. Wcale nie jest 'zimny' i nie przyklejamy się (ale u teściów jest klima). Zawsze przez Wielkanocą czyścimy go z M specjalnymi środkami i co roku wygląda jak nowy choć ma już 8 lat. Odpowiedz Link
ankas4 Re: podoba sie ..? 27.01.09, 19:36 OO popieram Lile, ale... jesli sie zdecydujesz powiesz mi czy faktycznie ten material taki przeszkadzajcy, bo powiemszczerze, ze ja zrezygnowalam z takiego materialu wlasnie ze wzgledu na to co napisala Lila, ale sama nie probowalam .. Odpowiedz Link
blanka0 Re: podoba sie ..? 27.01.09, 19:45 moi rodzice maja skore ...hmmmmmm wstyd ale z 15 lat jest ciagle ładna, i strasznie wygodna ja myslalm ze ten komplet z agaty jest skorzany, eko to ja nie chce bo rzeczywiscie sie kleja itd Odpowiedz Link
burdziaa Re: podoba sie ..? 27.01.09, 20:53 co do estetyki to zalezy jakie masz wnętrze, ale sam projekt jest prosty, nowoczesny- pomacaj czy na pewno prawdziwa skóra bo inaczej się zapocicie- ja wole bardziej tradycyjne, miękkie formy. Nie wiem czy te poduchy będą wygodne,zeby "polegiwać". Odpowiedz Link