kami-danielito 01.02.09, 14:09 Na zyczenie ;0 Wrzucilam kilka fotek moich lobuzow, mam nadzieje ze sie otworzy? fotoforum.gazeta.pl/u/kami-danielito.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: fotki 01.02.09, 14:29 dzięki , ja z przyjemnoscą obejrzałam- cudnych masz tych swoich Chłopaków, mają taką oryginalna urodę, przystojniachy :) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: fotki 01.02.09, 14:40 Otworzyło się :) I dobrze, bo aż przyjemnie na takich przystojniaków popatrzeć :D Odpowiedz Link
dziunia27 Re: fotki 01.02.09, 14:50 cześć:) o qrcze ale fajne chopaki:)) a te włosyyyy:O bomba:D Odpowiedz Link
kami-danielito Re: fotki 01.02.09, 15:24 laseczki, wrzuccie mi linka na nasze lipcowe fotoforum bo nie moge znalezc, a chce zobaczyc Wasze dzieciaczki please Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: fotki 01.02.09, 15:33 ale my chyba nie mamy naszego fotoforum, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem:/ dziewczyny co jakiś czas tworzą osobne wątki ze zdjęciami, trochę więcej fotek jet na ukrytym ale nie wiem czy masz wstęp Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: fotki 01.02.09, 15:35 ale śliczne te Twoje chłopaki:?) ech jak mi się podobają tacy ciemnoocy i czarnowłosi faceci:D Odpowiedz Link
kami-danielito Re: fotki 01.02.09, 16:16 dzieki, 50 % dolewu krwi latynoskiej ;)))) temperancik tez niezly maja ;)) a co do fotoforum to kiedys bylo, sama je zalozylam gdy biegalysmy z brzuszkami ??? a wstep na prywatne forum tez kiedys mialam, ale pewnie musze odnowic pozwolenie ;)))) Odpowiedz Link