narttu 17.02.09, 07:34 Maz wylecial do Czech o 5 rano.. Zmeczona cos jestem i bede marudzic. Popoludniu przychodzi niania (a ja wtedy sie przygotowuje na jutrzejsze zajecia) a wieczorem babcia wiec samotna nie bede.. Milego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a090707 Re: herbata od slomianej wdowy 17.02.09, 07:46 No moze raz dla towarzystwa wypije herbate :) musze ograniczyc kawe i slodycze bo jak tego nie mam to swiruje w domu... Odpowiedz Link
kamila_m_g Re: herbata od slomianej wdowy 17.02.09, 09:21 A może dla odmiany jakiś soczek pomarańczowy/marchewkowy świeżo wyciskany?? Tak nie lubię herbat, że masakra, przełyk mi sie po nich skleja... Odpowiedz Link
narttu Re: herbata od slomianej wdowy 17.02.09, 09:58 dobry pomysl. Musze kogos naciagnac na wyciskarke do sokow :) Odpowiedz Link
kamamama2 Re: herbata od slomianej wdowy 17.02.09, 10:04 Po strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrasznym poniedziałku mam nadzieję przetrwać do końca tygodnia., ale biorąc pod uwagę nagromadzenie kłopotów nie jest to pewne uch kawa i czekoladka a co tam Odpowiedz Link
klarysa007 Re: herbata od slomianej wdowy 17.02.09, 10:07 Słonko za oknem więc zaraz idziemy na spacer. Młody ma dziś bal karnawałowy, który sobie odpuścił i szaleje już na śniegu. A mnie jakoś boli głowa... Odpowiedz Link
burdziaa herbata biała 17.02.09, 13:59 dzis tez mi nie działam dobrze internert ale jakos tu do Was zajrzałam- zmykam na góre do pracy :) Odpowiedz Link