Dodaj do ulubionych

ratunkuuuuuuuuuu

05.04.09, 15:38
dziewczyny mam jaszczurke w domu a starego nie ma, co robic, Lena
chce lapac a ja sie boje brrrrrrrrrrr
Obserwuj wątek
    • azbestowestringi Re: ratunkuuuuuuuuuu 05.04.09, 15:45
      czego sie boisz? jaszczurki, czy lapania?
      • shemreolin Re: ratunkuuuuuuuuuu 05.04.09, 15:50
        ojej, biedna jaszczurka. :( Jaszczurki są naprawdę spoko, nie ugryzą, ani nic.
        Tak naprawdę to ja bym w łapę złapała, ale jak rozumiem masz stracha. Ja bym
        nigdy pająka do ręki nie wzięła, więc takie rady to... ;) Może poczekaj jednak
        na męża, to on sprawę załatwi. Ale naprawdę jaszczurki są bardzo przyjaznymi
        zwierzątkami. :)
        • blanka0 Re: ratunkuuuuuuuuuu 05.04.09, 15:51
          prxzykrylam sloiczkiem, maz juz w drodze hehe
          kurcze kiedys hodowalam ogiery i sie nie balam, wstyd
          • blanka0 ale dostalam 05.04.09, 15:59
            zjeby od starego, jaszczurka zmarla,
            normalnie mnie zwymyslal chłop jeden , a ja nie chcialam buuuuuuuu
            • shemreolin Re: ale dostalam 05.04.09, 16:28
              w 20 minut zmarła? zabrakło jej powietrza? :(
              • patrice7 Re: ale dostalam 05.04.09, 18:41
                o matko najpiew zaczelam sie smiac ,a potem usta wykrzywily sie w duga strone;(
    • f3f Re: ratunkuuuuuuuuuu 05.04.09, 19:00
      wiem, że już za późno, ale na przyszłość może pod słoik jakaś tekturkę podsuń i wynieś na dwór...
      szkoda jaszczurki
      • ankas4 to moze sztuczne oddychanie:) Ty morderco jeden:)) 05.04.09, 19:18
        Wybaczcie usmialam sie, niestey nie wspolczuje jaszczurce choc to przykre
        przyznaje- ale brzydze sie takich stworzen jak nie wiem co...
        • metanira Re: to moze sztuczne oddychanie:) Ty morderco jed 05.04.09, 20:23
          Tylko że jaszczurki są pożyteczne, specjalistą nie jestem, ale tak jakoś mi się
          wydaje... Tak czy siak szkoda stworzonka :(
          • zorkaa Re: to moze sztuczne oddychanie:) Ty morderco jed 05.04.09, 22:33
            żal jaszczurki:( ja bardzo je lubię, bo zjadają robale, a za tymi
            nie przepadam.
        • shemreolin Re: to moze sztuczne oddychanie:) Ty morderco jed 05.04.09, 23:25
          Ja nie znoszę pająków, ale żadnemu nie życzę śmierci. Czasami jak u mnie łaziły
          takie włochate to nawet starałam się je złapać w słoik i wsunąć tekturkę. Potem
          wywalałam słoik butem gdzieś na dworze żeby sam uciekł. Ale potem to się nawet
          tego słoika brzydziłam. Ja nie lubię zabijać zwierząt, nawet tych ohydnych.
          Staram się nawet mrówek nie deptać jak widzę, że biegają po chodniku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka