blanka0 05.04.09, 15:38 dziewczyny mam jaszczurke w domu a starego nie ma, co robic, Lena chce lapac a ja sie boje brrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azbestowestringi Re: ratunkuuuuuuuuuu 05.04.09, 15:45 czego sie boisz? jaszczurki, czy lapania? Odpowiedz Link
shemreolin Re: ratunkuuuuuuuuuu 05.04.09, 15:50 ojej, biedna jaszczurka. :( Jaszczurki są naprawdę spoko, nie ugryzą, ani nic. Tak naprawdę to ja bym w łapę złapała, ale jak rozumiem masz stracha. Ja bym nigdy pająka do ręki nie wzięła, więc takie rady to... ;) Może poczekaj jednak na męża, to on sprawę załatwi. Ale naprawdę jaszczurki są bardzo przyjaznymi zwierzątkami. :) Odpowiedz Link
blanka0 Re: ratunkuuuuuuuuuu 05.04.09, 15:51 prxzykrylam sloiczkiem, maz juz w drodze hehe kurcze kiedys hodowalam ogiery i sie nie balam, wstyd Odpowiedz Link
blanka0 ale dostalam 05.04.09, 15:59 zjeby od starego, jaszczurka zmarla, normalnie mnie zwymyslal chłop jeden , a ja nie chcialam buuuuuuuu Odpowiedz Link
shemreolin Re: ale dostalam 05.04.09, 16:28 w 20 minut zmarła? zabrakło jej powietrza? :( Odpowiedz Link
patrice7 Re: ale dostalam 05.04.09, 18:41 o matko najpiew zaczelam sie smiac ,a potem usta wykrzywily sie w duga strone;( Odpowiedz Link
f3f Re: ratunkuuuuuuuuuu 05.04.09, 19:00 wiem, że już za późno, ale na przyszłość może pod słoik jakaś tekturkę podsuń i wynieś na dwór... szkoda jaszczurki Odpowiedz Link
ankas4 to moze sztuczne oddychanie:) Ty morderco jeden:)) 05.04.09, 19:18 Wybaczcie usmialam sie, niestey nie wspolczuje jaszczurce choc to przykre przyznaje- ale brzydze sie takich stworzen jak nie wiem co... Odpowiedz Link
metanira Re: to moze sztuczne oddychanie:) Ty morderco jed 05.04.09, 20:23 Tylko że jaszczurki są pożyteczne, specjalistą nie jestem, ale tak jakoś mi się wydaje... Tak czy siak szkoda stworzonka :( Odpowiedz Link
zorkaa Re: to moze sztuczne oddychanie:) Ty morderco jed 05.04.09, 22:33 żal jaszczurki:( ja bardzo je lubię, bo zjadają robale, a za tymi nie przepadam. Odpowiedz Link
shemreolin Re: to moze sztuczne oddychanie:) Ty morderco jed 05.04.09, 23:25 Ja nie znoszę pająków, ale żadnemu nie życzę śmierci. Czasami jak u mnie łaziły takie włochate to nawet starałam się je złapać w słoik i wsunąć tekturkę. Potem wywalałam słoik butem gdzieś na dworze żeby sam uciekł. Ale potem to się nawet tego słoika brzydziłam. Ja nie lubię zabijać zwierząt, nawet tych ohydnych. Staram się nawet mrówek nie deptać jak widzę, że biegają po chodniku. Odpowiedz Link