narttu 06.05.09, 05:37 jedyny plan na dzis to spotkanie ze znajoma na kawie na miescie. Lubie te urlopowe srody :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinka-pl Re: kawa/herbata urlopowa 06.05.09, 07:21 Deszczowo za oknem, ponuro, noc nie przespana, chłopaki już poza domem. Leniwa ta środa. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: kawa/herbata urlopowa 06.05.09, 07:52 ja kawa starsza szykuje się do szkoły młody chodzi i rozrabia jak zwykle psy się ganiają a stary Maciek leży chory ze strasznie wysoka temperaturą :-( a praca dopiero co mu się naszykowała ach życie Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawa/herbata urlopowa 06.05.09, 07:53 Dołaczam sie z leniem:( aż mi sie wstać nie chce. Dobrze, że do kina idę, bo bym chyba padła, a tak czas popłynie...ale kto mnie zmusi do ogarnięcia chaty przed wyjściem?? Pozdrawiam i życzę miłego dnia:) Odpowiedz Link
ewlinp Re: kawa/herbata urlopowa 06.05.09, 08:26 u nas też leniwie, dopijam ostatni łyk kawy i robimy sniadanko :) cóż czasem mama ważniejsza niz dziecko :P Odpowiedz Link
burdziaa Re: kawa/herbata urlopowa 06.05.09, 11:53 deszczowo, troche zmoklismy na zakupach ale echo w lodówce wiec trzeba było wyjsc :) kupiłam mnostwo swiezych zioł, uwielbiam ten czas ! Odpowiedz Link