kamamama2 01.06.09, 08:26 witajcie po weekendzie ja w ulewie wracałam z Olsztyna pozdrowienia dla Zlotowiczek! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmroz Re: kawka 01.06.09, 09:03 Tydzień zaczął się byle jak.Od wieczora Michał ma okropny katar,wobec czego noc kompletnie zarwana.Poza tym delikatne sprzątanie po weekendzie no i popołudniowe świętowanie Dnia Dziecka. Chyba zaraz jakieś pyszne ciastko wyprodukuję. Odpowiedz Link
gismol77 Re: kawka 01.06.09, 09:13 Kama lej tej kawy, im bardziej myślę (wiesz o czym) tym bardziej jestem załamana. zdurniała mi siostra i co teraz robić??? Odpowiedz Link
narttu Re: kawka 01.06.09, 09:42 dawac dawac. Jestem na zebraniu w biurze, Ida u babci, pies cwiczy wytrzymalosc pecherza w domu bo siedzi sam 8godz. Popoludniu jedziemy z wszyscy do chatki babci podlac pole bo upaly takie ze wczoraj bylo 28 a tam male roslinki. Po powrocie musze jeszcze podlac wlasny ogrodek. A jutro spadam sie byczyc do niemiec na konferencje :) Odpowiedz Link
ewlinp Re: kawka 01.06.09, 09:53 alo, jak tam chyba jeszcze spimy albo pierzemy albo wylewamy wodę z kaloszy po zlocie :) Dziś Jasiek wyjrzał przez okno i smutny woła: DZIECI.. NIE MA.. :( Za krótkie te zloty, dopiero sie pól dnia pakowałam a teraz patrze na torby w przedpokoju i chetnie bym dalej gdzies sie udała żeby tylko tego nie rozpakowywać. I może jestem monotematyczna ale za oknem przepiękne słońce, pewnie w grotnikach dziś siedzielibyśmy nad wodą... Co do dnia dziecka to Jasiek miał go w weekend, dzis wiecej całowania i wystarczy bo sie za bardzo rozbestwi, pozdrawiamy, miłego dnia! :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawka 01.06.09, 10:00 Dzień dobry:) Ja walczę z 2 kawką, 3 dzieci i z obiadem, noc masakra, przez Gosi pokrzywkę, więc nic mi sie nie chce:( Ale słoneczko za oknem, zakupy trzeba porobić, wieczorem babcie i dziadkowie się zjadą....damy radę. Buziaki i miłego dnia wszystkim:) Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: kawka 01.06.09, 10:42 Witam. Zieloną herbatkę popijam. Dzisiaj kolejny upalny dzień, zastanawiam się czy iść na spacer czy może lepiej na ogródku posiedzieć, wydaje mi się że chyba jest już za gorąco na przechadzkę. Wczoraj o 6 wieczorem poszliśmy na spacerek, ale było miło, chłodniutko, lekki wiaterek, delikatne słoneczko...a to wszystko kojarzy mi się z Polską i z dnia na dzień coraz bardziej tęsknię. Szkoci sie śmieją, że polską pogodę mamy:) Miłego dnia. Odpowiedz Link
kalinka-pl Re: kawka i ciacho dla maluchów 01.06.09, 13:32 Szybciutko się dosiadam z kawą i słoneczka maluchom w dniu ich święta życzę. Odpowiedz Link
burdziaa Re: kawka i ciacho dla maluchów 01.06.09, 13:38 to ja skubnę ciastko bo mufinki mi wszystkie zjedli i nie mam nic do herbatki- od 5tej na nogach ale obiad mam za to ugotowany, ide szybko pod prysznic po długim spacerku ale upał sie zrobił ! Odpowiedz Link