Dodaj do ulubionych

Od poniedziałku zaczynam S.B,TUTAJ pełny jadlospis

06.06.09, 04:53
Hej DZIEWCZYNY, kiedys juz sie zglaszalam jako chetna i pozniej byla cisza z
mojej strony za co przepraszam, teraz juz mam czas na przeprowadzenie
porzadnie diety,ZAPRASZAM WSZYSTKIE CHETNE, W GRUPIE RAZNIEJ!
Ciagle brakowalo mi konkretnego jadlospisu; co dokladnie na sniadanie,
obiad,kolacje...usiadlam pogrzebalam i mam jadlospi na cala 1 faze, pozniej
oczywiscie po 1 fazie bede chciala ulozyc konkretny jadlospis na 2 faze.

Oto link do owego jadlospisu; babiniec-cafe.pl/viewtopic.php?t=5891

w Poniedzialek podbije ten watek, jesli jest ktos chetny- jeszcze raz zapraszam!
Obserwuj wątek
    • patrice7 Re: Od poniedziałku zaczynam S.B,TUTAJ pełny jadl 06.06.09, 10:28
      Asia powodzenia!
      Ile chcesz zrzucic?
      • badowimo Re: Od poniedziałku zaczynam S.B,TUTAJ pełny jadl 06.06.09, 12:44
        chyba sie przylacze:) To jakos tak zobowiazujaco brzmi i w koncu
        moze spadne te kilka kg. Z jakiej wagi startujesz?? Ja 170 wzrostu,
        61 kg, chcialabym zrzucic ze 3 kg.Najgorzej sie boje ze na twarzy
        mnie wyciagnie, a opona w dalszym ciagu pozostanie, a nie bardzo
        chce mi sie cwiczyc:(
        pzdr
        • ankas4 Re: Od poniedziałku zaczynam S.B,TUTAJ pełny jadl 06.06.09, 14:52
          Bardzo sie bedeb cieszyla jak razem sprobujemy!
          Ja chcialabym z 6 kg zrzucic,jak bedzie wiecej to tylko super, tez mam
          brzuszysko... masakra, ale,,Blanka pisala, ze Patrycja wyglada jak modelka i to
          modelka bez brzuszka wiec jestem pelna optymizmu, dodatkowo jest u nas moja
          mama to razem bedziemy przygotowywaly dania, oczywiscie nie wszystkie takie
          omplikowane jak w jadlospisie, ale jego chcemy sie trzymac, mama tez chce
          wrocic do Polski chudsza wiec...kochana do dziela!
          sciskam w poniedzialek odezwe sie , ale to pewnie w Polsce bedzie pozny
          wieczor!tak czy siak od poniedzialku start!:)
          • ankas4 Re: Od poniedziałku zaczynam S.B,TUTAJ pełny jadl 06.06.09, 14:53
            Zapomnialam jeszcze, waze teraz 64 a ile mam wzrostu...nie wiem:)dzis sie
            zmierze i napiszę.
            • edzia_79 Re: Od poniedziałku zaczynam S.B,TUTAJ pełny jadl 07.06.09, 08:47
              tez bym chciala wejsc ale ja to bym predzej glodem padla niz schudla
              straszniE malo tego jedzenia!!!
              i takie malutkie porcje
              nie wiem czy podołam :D
              • dorka3078 Re: Od poniedziałku zaczynam S.B,TUTAJ pełny jadl 07.06.09, 10:19
                Edzia porcje na początku mogą być duże potem organizm sam się
                przyzwyczaja ,popatrzcie na nasze zmagania wczesniejsze,ja zrzuciłam
                19 kg i nie chodziłam głodna nigdy ,powodzenia macie mało do
                zrzucenia ,teraz mając 173 cm ważę 64,5 kg
                • edzia_79 Re: Od poniedziałku zaczynam S.B,TUTAJ pełny jadl 07.06.09, 13:56
                  mogłabym zrzucic z 5 kg :)
                  teraz waze kolo 60,po kazdej ciazy zostalo mi 5 kg (razem 10 na plusie)
                  a kiedys wazylam 47
                  ech...
                  oze sie skusze????
                  • a.zaborowska1 dorka 07.06.09, 14:05
                    a ty cały czas się dietujesz?
                    • ankas4 Zaraz ide na zakupy/godzina zero blisko:) 07.06.09, 18:01
                      Zaraz ide do supermarketu,zrobilam juz liste zakupow na najblizsze 3 dni, aby
                      nie latac codziennie do sklepu, Kochane godzina zero blisko, a wczoraj sie
                      napchalam pączków, a co:):):)
                    • dorka3078 Re: dorka 07.06.09, 19:07
                      Ja to w sumie już mozna powiedzieć że przeszłam na III fazę uważam na
                      to co jem ale bez przesady ,mój m mówi żebym juz nie chudła bo mi nic
                      z tyłka nie zostanie hihi ,ale prawda jest taka że ja oprócz diety
                      zrobiłam serię 20 razy na vacu line i tak zbiło mi sie ciało że
                      wyglądam jakbym ważyła jeszcze mniej ,dżinsy kupiłam sobie taki
                      rozmiar jaki nosiłam na studiach a ważyłam wtedy mniej ,także czasami
                      nie tylko dieta i waga są wyrocznią
                      • ankas4 dorka pytanie mam nasza wyrocznio dietowa:) 08.06.09, 03:26
                        Sluchaj dorka, powiedz mi skad dokladnie mialas przepisy i czy siadlas i
                        ulozylas sobie jadlospis czy tez codziennie planowalas co bedziesz jadla?
                        Bo te przepisy, ktore ja znalazlam czasami sa mega wycudowane i teraz pytanie
                        mam znowu czy Ty dokladnie wszystko jadlas jak w przepisach czy np.robilas
                        jakies wersje uproszczone danego dania...?
                        • dorka3078 Re: dorka pytanie mam nasza wyrocznio dietowa:) 08.06.09, 08:02
                          nie nie trzymałam się wcale przepisów ,wrzucałam na patelnię albo do
                          garnka co dozwolone i czasami wychodziły przez przypadek cuda jak np.
                          smażona pierś z kurczaka z cebulką ,pieczarkami i cukinią pycha
                          ,ankas wejdź sobie na www.vitalia .pl
                          tu masz mnóstwo o wiele prostszych przynajmniej jak na polskie
                          warunki
                          vitalia.pl/forum3,22811,22811,0_Dieta_south_beach_-_smaczne_przepisy_na_kazda_z_faz_-.html

powodzenia wam życzę u mnie dzisiaj ważenie ,na liczniku 63,7 kg
                          • badowimo Re: dorka pytanie mam nasza wyrocznio dietowa:) 08.06.09, 11:49
                            hej, ja juz po sniadaniu sbiczowskim:)
                            Dochodzi poludnie a ja jestem glodna i teraz nie bardzo wiem co
                            robic, jak dzielic pory posilkow. Teraz siedze w pracy, spedze tutaj
                            czas do ok 16, w domu moge po przygotowaniu obiadu zjesc cos kolo
                            17.00 i ten posilek potraktuje jako kolacje, musze cos jeszcze przed
                            wyjsciem zjesc i wtedy to bedzie to co powinnam zjesc na kolacje.
                            Kurcze, nie wiem jak to robic?
                            Poza tym oko leci mi w kierunku truskawek i czeresni w warzywniaku
                            za oknem:(
                            3mam kciuki za siebie i za wszystkich z klanu odchudzajacych sie od
                            pon:)
                            • ankas4 No to ja tez juz wystartowalam 08.06.09, 16:16
                              Umieram z glodu juz...a to dopiero sniadanie...
                              • ankas4 Re: No to ja tez juz wystartowalam 09.06.09, 04:25
                                Przezyłam pierwszy dzien, normalnie popoludniu prawie wylizałam wystawę
                                cukierniczą... jezu to jakas masakra, mam nadzieje, ze za kilka dni bedzie
                                lepiej... jutro realizujemy jadlospis dzien 2.

Pozdrawiam
                                • burdziaa Re: No to ja tez juz wystartowalam 09.06.09, 08:01
                                  trzymam za Ciebie/za Was kciuki, chociaz juz Ci pisałam ze jak dla
                                  mnie to bosko wygladasz :)
                      • a.zaborowska1 Re: dorka 09.06.09, 11:01
                        dorka3078 napisała:

> z tyłka nie zostanie hihi ,ale prawda jest taka że ja oprócz diety
                        > zrobiłam serię 20 razy na vacu line i tak zbiło mi sie ciało że
                        > wyglądam jakbym ważyła jeszcze mniej

kobieto oświeć mnie co to to :-) te vacum line ? :-)
                        • badowimo Re: dorka 09.06.09, 12:54
                          ja tez korzystalam z vacu line ( taka maszyna, w ktorej biegasz w
                          podcisnieniu) po 10 seansach, zreszta koszmarnie drogich (20 zl
                          jeden_cena krakowska) byly efekty, ale krotkotrwale, zaczelam jesc
                          normalnie i pojawilo sie eleganckie jojo:) Mysle, ze zwykle
                          cwiczenia wystarcza:)
                          Ja dzis dzien 2 SB, daje rade, choc najbardziej brakuje mi owocow,
                          juz nawet nie slodkiego jak truskaweczki czy czeresnie.
                          • ankas4 badowino i dorka pytanie znowu... 09.06.09, 14:21
                            badowino ja ze wzgledu na roznice czasowa dopiero zaczynam 2 dzien... dzis na
                            sniadanie omlet z pieczarkami ,chudy ser itd wg jadlospisu, ale postanowilysmy z
                            mama zamienic z dnia 2 -obiad na kolacje ,a kolacje na obiad, bo moj maz tez z
                            nami robi diete, moze nie tak rygorystycznie,bo jest chudy, ale chce sie trzymac
                            z nami i dlaniego propozycja z obiadu jest za mala wiec robimy mala zamianke,
                            ale wszystko inne bez zmian, i tez bardzo brakuje mi owocow i chleba....
                            Ja chcialam wzmocnic efekt silownia, ale nie mam kiedy chodzic, wiec zobaczymy
                            jak bedzie bez cwiczen.

Dorka a pytanie mam o ktorej godzinie jadlas posilki? i czy jakos dokladnie
                            odmierzalas porcje?

Pozdrawiam serdecznie
                            • dorka3078 Re: badowino i dorka pytanie znowu... 09.06.09, 20:59
                              ankas nie odmierzaj porcji ,ta dieta tym różni się od innych że jeśli
                              coś jest dozwolone to możesz się naprawdę najeść
                              a co do vacu line to dlatego się na to zdecydowałam żeby nie mieć
                              flaków z ciała i u mnie kosztowało to 180 zł za 20 razy
                              (Goleniów),jednak dużo zrzuciłam a na aerobiki i siłownię nie mam
                              czasu
                              • badowimo no i jak? 11.06.09, 23:07
                                ja sie trzymam, wczoraj podjadlam klika truskawek, ale dzisiaj juz
                                nic z niedozwolonych. Pije chyba zbyt duzo kawy bo mnie z magnezu
                                przeplukuje czego efektem sa skurcze lydek...
                                • ankas4 Re: no i jak? 12.06.09, 04:13
                                  Kochana no wlasnie mialam pisac:), ja tez sie trzymam, powiem szczerze, ze Cie
                                  podziwiam, bo mi duzo pomaga mama przy przygotowywaniu posilkow, sama robi
                                  wlasciwie wiekszosc, poza tym trzymam sie przy niej i sie jakos mobilizujemy,
                                  krew mnie zalewa jak chodze i widze te wszystkie smakolyki i tez w sumie chyba
                                  za duzo pijemy kawy, nie czuje jednak zadnego efektu, choc wiem, ze to za
                                  wczesnie, wiec Kochana pomysl juz prawie tydzien za nami,,, sciskam Cie
                                  • badowimo Re: no i jak? 12.06.09, 22:34
                                    dzisiaj porazka, trzymalam sie do 16, po czym nadszedl Pan i
                                    przywlokl paczke od mojej mamy z prezentami i SLODYCZAMi z Niemiec
                                    dla dzieci no i poleglam:(
                                    Nawet nie bede pisac co zjadlam bo sie za siebie wstydze. Jutro sie
                                    podnosze i walcze dalej, z tym ze nie bede sie wazyc codziennie bo
                                    mnie doluje, ze tyle sobie odbieram przyjemnosci a chudne po 20 dkg
                                    dziennie:(
                                    Nie wiem czy w sytuacjach takiej dyspenzy dieta cos jeszcze da?
                                    • patrice7 Re: no i jak? 12.06.09, 22:36
                                      ahahhahahah
                                      Badowimo wstyd :p
                                      • patrice7 Re: no i jak? 12.06.09, 22:37
                                        i najwazniejsze NIE WOLNO SIE WAZYC CODZIENNIE!
                                        raz na tydzien!!
                                        • ankas4 Re: no i jak? 15.06.09, 05:11
                                          Oj da da, dawaj zaczynamy od kolejnego dnia, warto zawsze probowac, my
                                          wrocilismy po 3 dniach objazdowki po Kanadzie, tez poleglam w jednym dniu na
                                          sniadaniu... bo zjadlam grzanki z jajeczniczką i dwa kawaleczki bekonu... no nie
                                          moglam ... wiec jak widzisz i ja mam cos na sumieniu, moze nawet bardziej
                                          kalorycznie niz Ty, wiec do dziela , wybierz z jadlospisu ktorys tam dzien i
                                          dawaj dalej sie jakos trzymamy... najwyzej zrobimy diete kilka dni dluzszą;)

sciskam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka