m_k8 10.08.09, 08:42 Możecie coś polecić? Telewizor mi się rozsypał i trzeba kupić nowy. Znacie jakiś sklep internetowy który oferuje lepsze ceny niż lokalne markety? Tylko płatność musi być na raty... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babajagaa Re: Sklep z RTV on-line 10.08.09, 09:09 My kupowalismy przez Ceneo telewizor,zaplacilismy za niego 700zl mniej niz w sklepie,z tego co wiem to raty tez sa mozliwe. Odpowiedz Link
blanka0 Re: Sklep z RTV on-line 10.08.09, 09:30 ja tesz szukam TV, bylam w media markcie i ceny sa okolo 1000 zl wyzsze niz w necie / przy tv ktory chcemy kupic/ wyszulamam kilka w ceneo, zawsze patrze nie na najnizsza cene a na ilosc opini / ok 1000 juz jest ok/ ja chyba kupie tu: www.rtvmedia.pl Odpowiedz Link
katx1 Re: Sklep z RTV on-line 10.08.09, 09:54 Dziewczyny mój mąż "mr rabat" zawsze szuka interesującego go modelu na ceneo lub podobnych ortalach, znajduje najlepszą cenę i idzie do media markt albo innego sklepu w mieście i mówi, że chce kupićale za cenę z netu zawsze sprzedawcy się zgadzają a plus jest taki, że w razie reklamacji wszystko jest na miejscu załatwiane, bo jak kupisz wysyłkowo to potem problemy z wysyłaniem itp. W media markt wszystkie ceny można negociować tylko nie ze sprzedawcami a kierownikami działów należy gadać, oni mają prowizje od sprzedaży to im zależy. Odpowiedz Link
blanka0 katx 10.08.09, 10:22 serio tak mozna???? rewelka, musze spróbowac, a najlepiej chlopa wyśle na targi nie wiedzialam ze w takich marketach jak media mozna cos wynegocjowac :-) Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: Sklep z RTV on-line 10.08.09, 10:42 katx1 gratuluje przedsiębiorczego męża, czy negocjujecie w ten sposób w media markt w Częstochowie? Pytam bo wydaje mi sie że jestescie z okolic. Odpowiedz Link