aurinko Re: ktora ma druk fry vat 18.08.09, 16:13 vat_2009_08_18_161055_57.pdf www.faktura.egrupa.pl/vat.php Odpowiedz Link
aurinko Re: ktora ma druk fry vat 18.08.09, 16:36 blanka0 napisała: > fajnie, a czemu mi sie nie otwiera? Drugi link Ci się nie otwiera? Pierwszy jest plikiem pdf, który jest dostępny w drugim linku, możesz tam wypełnić f-rę na kompie i zrobić z nią co chcesz - zapisać w pdf, wysłać mailem, wydrukować. Odpowiedz Link
blanka0 Re: ktora ma druk fry vat 18.08.09, 21:58 wlasnie w tym drugim linku nie moge ani zapisac do pdfu ani wyslac na maila Odpowiedz Link
aurinko Re: ktora ma druk fry vat 18.08.09, 22:08 blanka0 napisała: > wlasnie w tym drugim linku nie moge ani zapisac do pdfu ani wyslac > na maila > Nie wiem jak to robisz, ja klikam w "stwórz nową fakturę", wypełniam ją na stronie, potem klikam w "wyślij na maila", wyskakuje małe okienko w które trzeba wpisać adres mailowy i na pocztę przychodzi link z gotową fakturą w formacie pdf i z tego pdf drukuję bez problemów. Odpowiedz Link
blanka0 AURINKO 18.08.09, 22:15 a moglabys mi tego pdfa wyslac na edytao@hotmail.com debil komputerowy nie jestem, ale nie mozna jej u mnie ani zapisac ani wyslac, :-) pewnie czegos mi w programie brakuje Odpowiedz Link
aurinko Re: AURINKO 18.08.09, 22:36 Wysłałam Ci najzwyklejszy formularz, ten z linku to jest aktywny formularz i musiałabym wpisać na stronie dane, żeby Ci przesłać gotową fakturę. Odpowiedz Link