dorjana1 26.01.10, 23:12 Proszę mi tu powiedzieć że to nieprawda.Może ktoś ma górala lotnego albo jakieś kości reumatoidalne... jestem w takim razie 3 miechy w plecy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorjana1 alert !! 26.01.10, 23:26 trafiłam na fajną prognozę -od poniedziałku w polsce centralnej 0 stopni potem do niedzieli przez 6 dni na plusie między 2 i 4 stopnie.Bez mrozu w nocy.I co ?W poniedziałek cały dzień palić w kominku i wylewać we wtorek zmiksowane krety ?Dwa dni i odda wodę a ja będę paliła jak szalona :)) Odpowiedz Link
mifff Re: alert !! 27.01.10, 07:56 > trafiłam na fajną prognozę new.meteo.pl/ Model UM, odnawiany co 6 godzin, sprawdza się w 98% Model Coams, odnawiany co 12 godzin, sprawdza się w 85% www.twojapogoda.pl/ W soboty, prognoza 16 dni, sprawdza się w 40% > kominku i wylewać we wtorek zmiksowane krety ?Dwa dni i odda wodę a > ja będę paliła jak szalona :)) Spokojnie, woda ma wiązać, a nie odparować. Prawie każda faza budowy wymaga czasu technelogicznego. To tak, jak z ciążą niedonoszoną, następstwem są problemy. Odpowiedz Link
cromwell1 Re: alert !! 27.01.10, 13:56 W soboty, prognoza 16 dni, sprawdza się w 40% zabiles mnie:))) jezeli synoptycy powiedza ze 16 dnia bedzie mroz to mroz bedzie na 40% a odwilz na 60%? nie mozna przewidziec pogody na 2 tygodnie do przodu bo prognoza sprawdza sie w 50% wiec to nie jest prognoza tylko nadwojebabkawrozyla;) dorciu poszukaj sobie u ciotki wiki haselka "efekt motyla" trzepocz rzesami moze sie ociepli;) pzdr. Odpowiedz Link