Gość: pynio IP: *.mago.pl / *.pl 07.10.05, 09:20 Ja być dobra piłkarz ! Ja grać - Legia być mistrz ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PITO mali legia mali piłkarz IP: 195.20.110.* 07.10.05, 13:19 i wszystko jasne.. Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks rewelacyjna wiadomosc 07.10.05, 18:11 wygrali w tenisa - nie musza brac udzialu w zajeciach z taktyki. Niedlugo przeczytamy ze ten ktory pierwszy rzygal na pomeczowym "piwku" bedzie nosil torby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx To tak jak ja:)) IP: *.acn.waw.pl 07.10.05, 22:07 oczywiscie zartuje,byly czasy,kiedy bywalem na obydwu stadionach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B'V Wywiad na cala kolumne z kandydatem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.10.05, 13:33 .. na pilkarza Legii. Zeby jeszcze znanym. Ktos tu zwariowal, albo powinien zmienic miejsce pracy na Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiero Re: Wywiad na cala kolumne z kandydatem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:47 Ilość miejsca jest proporcjonalna do zainteresowania kibicow. Co maja pisać o Polonii na którą chodzi garstka ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B'V Re: Wywiad na cala kolumne z kandydatem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.05, 12:30 > Ilość miejsca jest proporcjonalna do zainteresowania kibicow. > Co maja pisać o Polonii na którą chodzi garstka ludzi? A ja slyszalem teorie odmienna. Zainteresowanie kibicow jest proporcjonalne do ilosci miejsca poswiecanego w prasie. Prawda jest pewnie gdzies po srodku. Ten wywiad i jemu podobne to ewidentna i zenujaca kryptoreklama. Kazdy kto przyjedzie na pare dni, pobiega z Legia i znow wyjedzie w swiat szeroki moze ostatnio liczyc na obszerny wywiad i sakramentalne pytanie "co wiedziales wczesniej o Legii"*... Smiac sie czy plakac?:/ * Jesli menedzer pouczyl zawdonika, to czytamy: "Tak tak. Slyszalem. Wielka firma. Marzylem zeby kiedys zagrac w takim klubie". A jeśli nie pouczyl? 'Nie slyszalem, chce tu sprobowac mojej szansy'. Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Wywiad na cala kolumne z kandydatem... 09.10.05, 20:34 Zle slyszales bo Gazeta to nie jakies narzedzie propagandy w imie lepszej sprawy, ale przedsiebiorstwo nastawione na zysk. Pisze o tym co interesuje jego klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik szuwarek Re: Wywiad na cala kolumne z kandydatem... IP: 209.168.225.* 09.10.05, 22:52 Nie chcesz nam chyba wmówić,że ty czytujesz gazety??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B'V Re: Wywiad na cala kolumne z kandydatem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.05, 16:17 > Zle slyszales bo Gazeta to nie jakies narzedzie propagandy w imie lepszej > sprawy, Jak ulal pasuje do Polonii ale i do Legii. A czy tyczy sie to rowniez 'propagowania' i promowania pilkarskich talentow z trzeciego swiata? > ale przedsieborstwo nastawione na zysk. Pisze o tym co interesuje jego > klientow. Patrzac na wyniki poszczegolnych tytulow prasowych, klientow najbardziej interesuja szczegolowy program telewizyjny i sensacje z zycia tzw. elit. Gazeta Wyborcza ma swoja wizje, misje, wartosci i cele. Ma swoj profil. Zysk jest daleko nie jedynym kryterium. W dodatku bardzo watpliwe, zeby Gazety glownym celem ('targetem') byla nastoletnia publika Zylety - takie wywiady jak powyzszy zostawmy Przegladowi Sportowemu i Faktowi. A czego po sporcie Gazety Wyborczej nalezaloby oczekiwac? Propagowania zdrowych wzorcow kibicowania i uprawiania sportu, reportazu sportowego czy watkow historycznych - tego ostatniego nie widzialem w warszawskim dodatku chyba od ladnych paru od lat. Nie jestem kolego wrogiem Legii, jestem przeciwnikiem tandety, chlamu i kryptoreklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Wywiad na cala kolumne z kandydatem... 10.10.05, 19:52 Wiesz co, jak jestes takim specem od marketingu tytulow prasowych to moze przeslij te swoje wynurzenie Michnikowi? Odpowiedz Link Zgłoś