Dodaj do ulubionych

Cheick Oumar Dabo: O Legii tylko słyszałem

IP: *.mago.pl / *.pl 07.10.05, 09:20
Ja być dobra piłkarz !
Ja grać - Legia być mistrz !
Obserwuj wątek
    • Gość: PITO mali legia mali piłkarz IP: 195.20.110.* 07.10.05, 13:19
      i wszystko jasne..
    • tuzin_cwks rewelacyjna wiadomosc 07.10.05, 18:11
      wygrali w tenisa - nie musza brac udzialu w zajeciach z taktyki. Niedlugo
      przeczytamy ze ten ktory pierwszy rzygal na pomeczowym "piwku" bedzie nosil
      torby.
    • Gość: kixx To tak jak ja:)) IP: *.acn.waw.pl 07.10.05, 22:07
      oczywiscie zartuje,byly czasy,kiedy bywalem na obydwu stadionach

• Gość: B'V Wywiad na cala kolumne z kandydatem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.10.05, 13:33
      .. na pilkarza Legii. Zeby jeszcze znanym. Ktos tu zwariowal, albo powinien
      zmienic miejsce pracy na Fakt.
      • Gość: kiero Re: Wywiad na cala kolumne z kandydatem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:47
        Ilość miejsca jest proporcjonalna do zainteresowania kibicow. Co maja pisać o
        Polonii na którą chodzi garstka ludzi?
        • Gość: B'V Re: Wywiad na cala kolumne z kandydatem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.05, 12:30
          > Ilość miejsca jest proporcjonalna do zainteresowania kibicow.
          > Co maja pisać o Polonii na którą chodzi garstka ludzi?

A ja slyszalem teorie odmienna. Zainteresowanie kibicow jest proporcjonalne do
          ilosci miejsca poswiecanego w prasie. Prawda jest pewnie gdzies po srodku.

Ten wywiad i jemu podobne to ewidentna i zenujaca kryptoreklama. Kazdy kto
          przyjedzie na pare dni, pobiega z Legia i znow wyjedzie w swiat szeroki moze
          ostatnio liczyc na obszerny wywiad i sakramentalne pytanie "co wiedziales
          wczesniej o Legii"*... Smiac sie czy plakac?:/

* Jesli menedzer pouczyl zawdonika, to czytamy: "Tak tak. Slyszalem. Wielka
          firma. Marzylem zeby kiedys zagrac w takim klubie". A jeśli nie pouczyl? 'Nie
          slyszalem, chce tu sprobowac mojej szansy'.
          • tuzin_cwks Re: Wywiad na cala kolumne z kandydatem... 09.10.05, 20:34
            Zle slyszales bo Gazeta to nie jakies narzedzie propagandy w imie lepszej
            sprawy, ale przedsiebiorstwo nastawione na zysk. Pisze o tym co interesuje jego
            klientow.
            • Gość: wodnik szuwarek Re: Wywiad na cala kolumne z kandydatem... IP: 209.168.225.* 09.10.05, 22:52
              Nie chcesz nam chyba wmówić,że ty czytujesz gazety???????????????
            • Gość: B'V Re: Wywiad na cala kolumne z kandydatem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.05, 16:17
              > Zle slyszales bo Gazeta to nie jakies narzedzie propagandy w imie lepszej
              > sprawy,

Jak ulal pasuje do Polonii ale i do Legii. A czy tyczy sie to
              rowniez 'propagowania' i promowania pilkarskich talentow z trzeciego swiata?

> ale przedsieborstwo nastawione na zysk. Pisze o tym co interesuje jego
              > klientow.

Patrzac na wyniki poszczegolnych tytulow prasowych, klientow najbardziej
              interesuja szczegolowy program telewizyjny i sensacje z zycia tzw. elit.
              Gazeta Wyborcza ma swoja wizje, misje, wartosci i cele. Ma swoj profil. Zysk
              jest daleko nie jedynym kryterium. W dodatku bardzo watpliwe, zeby Gazety
              glownym celem ('targetem') byla nastoletnia publika Zylety - takie wywiady jak
              powyzszy zostawmy Przegladowi Sportowemu i Faktowi.

A czego po sporcie Gazety Wyborczej nalezaloby oczekiwac? Propagowania zdrowych
              wzorcow kibicowania i uprawiania sportu, reportazu sportowego czy watkow
              historycznych - tego ostatniego nie widzialem w warszawskim dodatku chyba od
              ladnych paru od lat.

Nie jestem kolego wrogiem Legii, jestem przeciwnikiem tandety, chlamu i
              kryptoreklamy.
              • tuzin_cwks Re: Wywiad na cala kolumne z kandydatem... 10.10.05, 19:52
                Wiesz co, jak jestes takim specem od marketingu tytulow prasowych to moze
                przeslij te swoje wynurzenie Michnikowi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka