mifff 14.02.08, 22:52 Panie, Niewiasty, Kobiety, Białogłowy... czyli Kochane Baby I tu trzeba złożyć życzenia... ale jak tu składać, jeżeli Św. Walenty jest patronem obłąkanych, a obłędu przy budowie, napewno Wam nie życzę :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awok Mifffie jestem wzruszona do głębi... 15.02.08, 19:19 ... rumieniec zagościł na mym licu, lekkom zmieszana... mam nadzieję, że wyjdę z tego stanu ;-) jak miło, że Ktoś pamięta o Babach :-)))) Odpowiedz Link
mlekozmiodem Re: Mifffie jestem wzruszona do głębi... 16.02.08, 15:49 Walentynki byly i sie zmyly.....dziekujemy,ale cos maly odzew na te mile zyczenia Odpowiedz Link
annasza33 Re: Mifffie jestem wzruszona do głębi... 16.02.08, 21:15 Miff :)))))))))))))))) :* Odpowiedz Link
kasia_de Re: Mifffie jestem wzruszona do głębi... 16.02.08, 21:28 jaki szarmancki Miff nam się trafił ;-) spóźnione ale gorrrące życzenia Walentynkowe dla wszystkich zakochanych ;-) Odpowiedz Link
cromwell1 Re: WALENTYNKI 17.02.08, 12:52 ;))) cudne zyczenia niby tak ale jednak nie myslales o karierze polityka mifciu:) pzdr. Odpowiedz Link
mifff Re: WALENTYNKI 18.02.08, 00:21 > myslales o karierze polityka mifciu:) Politykę zostawiam tym, co nie znają się na robocie, którą wykonują :) Odpowiedz Link