Gość: radny IP: *.icpnet.pl 04.06.03, 19:33 czemu nie budują hipermaketu na łacinie ja sam te hypermarkety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radny Re: a łacina--hipermarkety IP: *.echostar.pl 08.06.03, 22:18 Powstanie piękny blaszak Carefoura tylko jeszcze inwestor nie zaspokoił potrzeb lokalnych społeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Re: a łacina--hipermarkety IP: *.icpnet.pl 10.06.03, 19:56 a ty jestes polebany.T hypermarkety są tanie towary. ludzie lubią tanie towary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: a łacina--hipermarkety IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 00:35 Gość portalu: radny napisał(a): > a ty jestes polebany.T hypermarkety są tanie towary. ludzie lubią tanie towary oooo, uaktywnił się nasz polonista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Re: a łacina--hipermarkety IP: *.icpnet.pl 11.06.03, 19:18 a ty jestes mocno polebany charoba łuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: a łacina--hipermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 20:39 Mam nadzieję, że na Łacinie będzie piękny park, zamiast kolejnego blaszaka. Carrefour może sobie budować w tysiącu innych miejsc, a przy Łacinie powinno się dosadzić drzew i zrobić park dla mieszkańców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radny Re: a łacina--hipermarkety IP: *.echostar.pl 16.06.03, 22:07 I w tym parku może być dozwolony handel okręzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobo Re: a łacina--hipermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 12:40 Ty się Radny stuknij w głowę. Na chorobę Ci kolejny blaszak + 5 hektarów betonowego parkingu? Ja tam naprawdę z zakupami nie mam problemów ale z córką nie mam gdzie na spacer pójść. Do hipermarketu raz w tygodnie pojadę chętnie choćby i do Gądek ale na kij mi z okna taki widok? A obiecanki o nowej dzielnicy to sobie chyba ktoś po niezłej trawie uwidział - ja widziałem plany Carrefoura i tam żadnej dzielnicy nie ma tylko ogromny hipermarket i parking na ładnych kilka tysięcy samochodów. Suuuuper - ciekawe gdzie Twój piesek zrobi klocka na tym betonie? Odpowiedz Link Zgłoś