Dodaj do ulubionych

a łacina--hipermarkety

IP: *.icpnet.pl 04.06.03, 19:33
czemu nie budują hipermaketu na łacinie ja sam te hypermarkety
Obserwuj wątek
    • Gość: Radny Re: a łacina--hipermarkety IP: *.echostar.pl 08.06.03, 22:18
      Powstanie piękny blaszak Carefoura tylko jeszcze inwestor nie zaspokoił potrzeb
      lokalnych społeczności.
      • Gość: radny Re: a łacina--hipermarkety IP: *.icpnet.pl 10.06.03, 19:56
        a ty jestes polebany.T hypermarkety są tanie towary. ludzie lubią tanie towary
        • Gość: łuki Re: a łacina--hipermarkety IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 00:35
          Gość portalu: radny napisał(a):

> a ty jestes polebany.T hypermarkety są tanie towary. ludzie lubią tanie
          towary

oooo, uaktywnił się nasz polonista.
          • Gość: radny Re: a łacina--hipermarkety IP: *.icpnet.pl 11.06.03, 19:18
            a ty jestes mocno polebany charoba łuki
    • Gość: bobo Re: a łacina--hipermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 20:39
      Mam nadzieję, że na Łacinie będzie piękny park, zamiast kolejnego blaszaka.
      Carrefour może sobie budować w tysiącu innych miejsc, a przy Łacinie powinno
      się dosadzić drzew i zrobić park dla mieszkańców!!!
      • Gość: Radny Re: a łacina--hipermarkety IP: *.echostar.pl 16.06.03, 22:07
        I w tym parku może być dozwolony handel okręzny
        • Gość: Bobo Re: a łacina--hipermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 12:40
          Ty się Radny stuknij w głowę. Na chorobę Ci kolejny blaszak + 5 hektarów
          betonowego parkingu? Ja tam naprawdę z zakupami nie mam problemów ale z córką
          nie mam gdzie na spacer pójść. Do hipermarketu raz w tygodnie pojadę chętnie
          choćby i do Gądek ale na kij mi z okna taki widok?
          A obiecanki o nowej dzielnicy to sobie chyba ktoś po niezłej trawie uwidział -
          ja widziałem plany Carrefoura i tam żadnej dzielnicy nie ma tylko ogromny
          hipermarket i parking na ładnych kilka tysięcy samochodów. Suuuuper - ciekawe
          gdzie Twój piesek zrobi klocka na tym betonie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka