mama_grande 04.05.11, 22:07 Witam Czy ktoś planuje lub miał wesele w Domu weselnym Radosna? Prosze o opinię. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaposlubie od Ani z forum ślubnego 10.05.11, 12:26 W ubiegłym roku, braliśmy z mężem ślub. Jeśli szukasz naprawdę sprawdzonej ekipy - fotografa i kamerzysty-to mogę ci polecić firmę, która nam wykonywała zdjęcia i film z całego ślubu. Fotki z naszego wesela są u nich na stronce w pierwszej galerii. TUTAJ: www.foto-marwex.cdx.pl Zdjęcia wyszły naprawdę pięknie a film jest fachowo zrealizowany . Pozwoliłam sobie do Ciebie napisać, bo według mnie ślub to najważniejszy dzień w życiu i warto mieć kogoś sprawdzonego i za rozsądną cenę, by się później nie rozczarować. Firma przetestowana na moim weselu i weselu mojej kuzynki Pozdrawiam Ania i Marek (ślub maj 2010) ===================== Odpowiedz Link
mariolaimarek Re: od Ani z forum ślubnego 11.05.11, 00:52 My też się zastanawiamy nad Romantyczna, facet umie się zareklamować z terminami też ciężko u nich i właśnie to o czyś świadczy. Co do opinii to ciężko coś powiedzieć bo oni od nie dawna organizują wesela. Jak na razie mamy dylemat. Jedynie co mamy załatwione to obrączki mogę polecić sklep www.jubilerbielsko.pl fachowa obsługa i bardzo tanio, można przynieść własne złoto i zapłacić tylko za usługę. Odpowiedz Link