Dodaj do ulubionych

wedding planner?

08.05.11, 17:05
czy w BB jest ktos taki?
Obserwuj wątek
    • djadus Re: wedding planner? 09.05.11, 14:24
      Co prawda strona na to nie wskazuję ale mi wystarczy informacja jaki budżet - resztę Wam mogę zaplanować z najdrobniejszymi szczegółami oraz niepowtarzalnymi pomysłami.
    • fotimio wedding planner? 09.05.11, 14:33
      Będziecie szukać z konsultantem czy bez, staniecie przed akceptacją własnych czy jego/jej wyborów/sugestii, więc tak czy inaczej zapraszam - www.dariuszwolanski.pl
    • dreamdaystudio Re: wedding planner? 16.05.11, 12:30
      Witam,
      jestm konsultantką ślubną z kilku letnim doświadczeniem, pomogę zaplanować ślub w najmniejszych szczegółach wedle życzenia go zorganizować oraz koordynować Dzień Ślubu. Posiadam ogromną bazę podwykonawców i usług. W razie pytań proszę o kontakt. kontakt@dream-day-studio.pl
      508-350-474

pozdrawiam

Anna Dziedzic-Skórka
      • motoguru Re: wedding planner? 17.05.11, 21:45
        Reklama w internecie jest coraz szybsza, zapraszam do sprawdzenia naszego systemu do marketingu szeptanego. netsh.pl
    • bogena Re: wedding planner? 28.12.11, 00:54
      Witam,
      Zapraszam do naszej filii w Bielsku- Białej. Jesteśmy firmą konsultantów ślubnych działającą na rynku od 2006 r. Należymy do Polskiego Stowarzyszenia Konsultantów Ślubnych.
      www.twojprestige.pl
    • whiteroses_pl Re: wedding planner? 02.01.12, 16:33
      Zapraszamy serdecznie do skorzystania z naszej usługi kompleksowej orgazniacji uroczystości ślubnych. Zapraszamy na stronę www.whiteroses.pl/ . Korzystając z usługi kompleksowej organizacji dajemy możliwośc naszym klientom zakupienia sukni ślubnej z dużym rabatem - w naszym Centrum Ślubnym pry ul. Komorowickiej 39. www.centrum.whiteroses.pl/

Zapraszamy do niezobowiązującego spotkania!

White Roses
    • michalina121121 Re: wedding planner? 08.01.12, 21:34
      Witam,
      Jestem z zespołu Diamond Sound. Zapraszamy do współpracy:)
      Więcej informacji pod nr tel 693133517 oraz diamondsound4@gmail.com
      Posłuchać nas można na naszej stronie internetowej: diamondsound.pl/
      Pozdrawiam,
      ZESPÓŁ DIAMOND SOUND
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka