ulaisula 29.01.12, 22:21 Pilnie poszukuje DJ - wodzireja na wesele 21.04.2012 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djadus Re: poszukiwany DJ 30.01.12, 07:54 Proszę o pilny telefon 501 427 914 ! Można tez zerknąć na stronę www.djadus.pl. Oferuje bardzo wysokiej klasy sprzęt (światło, bańki, dym, pokazy multimedialne...), prowadzę wesela także jako wodzirej. Odpowiedz Link
klrt Re: poszukiwany DJ 30.01.12, 08:57 Witam, termin jest wolny, zapraszam na moją stronę www.dejzakordeonem.muzzo.pl Moja praca nie sprowadza się tylko do typowego dla dj odtwarzania muzyki ale gram również i śpiewam na żywo Prowadzę również wszelkiego zabawy i konkursy weselne szczegółową ofertę prześlę na maila konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link
ulaisula Re: poszukiwany DJ 30.01.12, 09:57 bardzo prosze o podanie telefonu kontaktowego Odpowiedz Link
djtomek1968 Re: poszukiwany DJ 30.01.12, 11:34 Witaj. Dwaj DJ-e/Wodzireje w cenie jednego!!! proponujemy spotkanie w celu omówienia szczegółów. Jesteśmy w branży muzycznej od 20 lat. Pozdrawiamy z Sosnowca kontakt: djs.team@interia.eu lub 530-531-881. Aktualnie ten termin mamy wolny:) Odpowiedz Link
zespol_alcapone Re: poszukiwany DJ 30.01.12, 11:32 Witam. Zapraszam na stronę naszego DJa: www.djalcapone.pl Możliwe są ciekawe konfiguracje: DJ+wokalistka i/lub +saksofonista Jeśli zainteresuje Państwa oferta, proszę o przesłanie zapytania z podaniem miejsca, terminu i tel. kontaktowego na adres: artysci@polisound.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
kapela-remix Re: poszukiwany DJ 30.01.12, 12:13 Witam serdecznie. Zapraszam państwa do zapoznania się z opisem mojej działalności jako DJ. Posiadam duże doświadczenie w prowadzeniu imprez okolicznościowych. Na co dzień gram w swoim własnym zespole muzycznym REMIX z Przystajni Adres strony zespołu: remixkluczbork.freehost.pl Jako DJ prowadzę wesela i zabawy w składzie dwuosobowym z wodzirejem !!! który podczas imprezy bawi gości oraz prowadzi śmieszne zabawy i konkursy. Mam nowy profesjonalny sprzęt nagłaśniający oraz oświetlenie i transport. Muzyka jaką prezentuję to same przeboje w stylu pop,rock, dance, disco, i disco polo, klasyka i wszystkie hity. Dodatkową atrakcją w czasie imprezy jest zabawa karaoke. Zapraszam zainteresowane osoby do współpracy. Dobra zabawa jest gwarantowana !!! W celu ustalenia warunków wykonania usługi proszę o kontakt. KONTAKT z DJ Tel. 608-559-607. Odpowiedz Link
prezenter30 Re: poszukiwany DJ 30.01.12, 14:40 Szanowni Państwo – chciałbym zaproponować swoje usługi w zakresie obsługi muzycznej szerokiej gamy imprez okolicznościowych (wesela, imprezy firmowe,urodziny,bale karnawałowe, studniówki ,itd). Wierzę, że zdobyte w ciągu 10 lat pracy doświadczenie, bogate referencje, oraz zaangażowanie, jakie wkładam w pracę pozwalają mi zaoferować Państwu wysoki standard usług. Posiadam profesjonalne nagłośnienie - oświetlenie - efekty Zapraszam na spotkania na których przedstawię moja ofertę i odpowiem na Państwa pytania i zawsze coś doradzę i podpowiem !!!! Teren działania to głównie woj.ślaskie ,opolskie:Katowice,Częstochowa,Rybnik,Racibórz,Bielsko-Biała,Opole,Kędzierzyn K. itd Dojadę w każde miejsce Termin mam wolny Pozdrawiam www.mariodj.pl/tel.605-544-248 697-687-623 DJ.MARIo mc Odpowiedz Link
djtrust Re: poszukiwany DJ 30.01.12, 17:51 Witam serdecznie Oferuję swoje usługi - profesjonaly sprzęt i doświadczenie gwarantują udane przyjęcie weselne a to wszystko w przystępnej cenie. Szczegóły www.djtrust.pl lub djtrust@interia.pl tel 510 322 062 pozdrawiam Artur Darlińśki Odpowiedz Link
edwardknapik Re: poszukiwany DJ 04.02.12, 15:40 najlepsza muzyka na wesele, prosze zaufac mojemu długoletniemu doświadczeniu koszt 900 zł pozdrawiam.Edward Knapik kom.608 799 716 Buczkowice Odpowiedz Link
ulaisula Re: poszukiwany DJ 05.02.12, 08:53 serdecznie dziekuję Wszystkim za odpowiedź. Odpowiedz Link
wladekfortuna Re: poszukiwany DJ 10.02.12, 10:40 SotomiX - DJ + wodzirej www.sotomix.ecom.net.pl tel. 691 983 010 Odpowiedz Link
iwuszon Re: poszukiwany DJ 12.02.12, 20:03 A ja wam polecam DJ Buli Garł u nas i było fajnie wejdź tu to sie wszystkiego dowiecie www.djbuli.xwp.pl Odpowiedz Link
martyna2402 Re: poszukiwany DJ 26.02.12, 11:01 Dj na wesele - poprawiny imprezę okolicznościową , firmowa , bankiet , studniówkę. Profesjonalne prowadzenie każdej imprezy karaoke zabawy konkursy oczepiny to wszystko przy najlepszej muzyce z lat 60,70,80,90 klimatach dancingowych , biesiadnych , współczesnych 18 letnie doświadczenie pozwala mi dopasować muzykę dla każdego pokolenia zabawa i szaleństwo murowane. Posiadam profesjonalny sprzęt i oświetlenie tel. 504732428. meil : djromano@wp.pl Odpowiedz Link
kapela-remix Re: poszukiwany DJ 27.02.12, 18:37 Witam serdecznie. Jako DJ Adam & Damian prowadzimy wesela i zabawy w dwuosobowym składzie z możliwością zatrudnienia wokalistki na życzenie klienta. Istniejemy na rynku od kilkunastu lat i w związku z tym posiadamy duże doświadczenie w prowadzeni różnego rodzaju imprez. Posiadamy profesjonalne nagłośnienie a także oświetlenie dyskotekowe. DJ Adam zajmuje się oprawą muzyczną imprezy a DJ Damian jako wodzirej prowadzi całe wesele i zabawia gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej. Muzyka jaką prezentujemy w czasie imprezy jest dostosowana do sytuacji i okoliczności w stylu pop, rock, dance, disco, disco polo, biesiadne oraz klasyka. Jesteśmy otwarci na wszystkie sugestie dotyczące repertuaru i prowadzeniu wesela. Zapraszamy do korzystania z naszych usług. Kontakt z dj. 608-559-607 Email. remix.adam@gmail.com Odpowiedz Link