niedziela24 18.07.07, 10:08 planuję tam ślub w 2008r.!może się ktoś podzielić opiniami na temat tej sali? proszę o opinie tych co już tam byli,zarówno pary młodej jak i gości! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedziela24 Re: sala w Bujakowie 27.07.07, 09:37 nikt tam nie był?to jest na trasie kęty - bielsko!tu jest stronka z tą salą www.hutnik.com.pl/sala.html bardzo proszę o opinie! Odpowiedz Link
magfab4 Re: sala w Bujakowie 27.07.07, 09:52 Weszłam na tą stronkę! Sala wygląda na fajną i dużą! ile osob tam pomieści. na ile osob planuszjesz wesele i jak tam wyglada kwestia wolnych terminow? jak daleko jest to od Bielska (czasowo). Podaj wiecej informacji o tej sali. Ja właśnie szukam lokalu na wesele. dzięki MAGDA Odpowiedz Link
niedziela24 Re: sala w Bujakowie 27.07.07, 12:19 hej!sala pomieści do 180 osób (ja tak planuję wesele)!z bielsko jest to z 15 minut autkiem,a może nawet krócej.to jest kawałek za Kozami!własnie też szukam bliższych informacji o tej sali ale nigdzie nie mogę nic znaleść!kilku znajomych mi mówiło że jest fajnie,ale to też wiedzą od innych znajomych,a ja bym chciała wiedzieć od takich osób co tam osobiście byli na weselu.a czy są wolne jeszcze terminy to nie wiem!trzeba by tam zadzwonić. Odpowiedz Link
oasis_vega Re: sala w Bujakowie 20.02.08, 14:18 www.pod-arkadami.pl :) na stronie jest nawet kalendarz z terminami Odpowiedz Link
lauura Re: sala w Bujakowie 19.09.08, 10:22 ja miałam tam wesele w 2005 bylam u kolezanki tez tam w 2006 polecam naprawde super sala duza ładna jedzenie wysmienite moi goscie byli bardzo zadowolenie Odpowiedz Link
zespoltango Re: sala w Bujakowie POLECAMY 22.09.08, 04:58 Witam. Gralismy na tej sali kilka razy: - parametry akustyczne dobre, - z Firmą (Hutnikiem) chyba właścicielem sali spotykalismy sie kilka razy przy okazji targów ślubnych, zawsze pozytywny kontakt, - co do jedzenia zawsze było świeże i smaczne - o menu sie nie wypowiadam bo to zależy od kogos kto zamawia, co nie znaczy że były jakieś przygody - ogólnie polecam Grzegorz Laszczak Odpowiedz Link
freddie83 Re: sala w Bujakowie POLECAMY 02.10.08, 09:40 Podpisuję się :) byłam tam już na jednym weselu, a będę jeszcze na dwóch. Sami też podpisaliśmy z nimi umowę. Sala duża i wystrój z gustem, dobre jedzonko, fachowa obsługa i bardzo miły kontakt przy podpisywaniu umów, ustalaniu szczegółów, menu, etc. Grzegorzu, mam do ciebie pytanie jako fachowca w tej dziedzinie - sądzisz, że na tej scenie zmieści się zespół 5osobowy ze sporą ilością sprzętu? I że coś nie padnie jak zaczną grać?:) Będę wdzięczna za odp. Odpowiedz Link
zespoltango Re: sala w Bujakowie POLECAMY 02.10.08, 21:26 Zespół który u Ciebie bedzie grał napewno występował na scenach gdzie było mniej miejsca niz w Bujakowie. My mamy bardzo mocny sprzet chyba mocniejszy niż wszyscy ( to nie chwalenie bo tą miara nie mierzy się jakości;)). nie stresuj sie naewno sobie poradzą. Pozdrawiam życzę powodzenia Grzegorz Odpowiedz Link
freddie83 Re: sala w Bujakowie POLECAMY 03.10.08, 13:59 Dzięki Grzegorz. No wychodzę z podobnego założenia, że dadzą sobie radę ;) Pozdrawiam serdecznie :)) Odpowiedz Link
malarzowa Re: sala w Bujakowie 15.02.09, 21:21 Mialam okazje bawic sie na tej sali juz dwa razy i bardzo polecam!! Piekna sala i baardzo bobre jedzenie i normalne ceny!! To chyba jedna z najladniejszych sal jakie widzialam w naszej okoloicy. My tez chcielismy tam zorganizowac nasze wesele ale termin byl juz zajety:( Odpowiedz Link
aska1209 Re: sala w Bujakowie 16.02.09, 19:03 my z niej zrezygnowaliśmy dlatego że jest zaraz przy głównej drodze i daleko do Bielska- 15-20 minut to jest minimum moim zdaniem na dojazd...ale sala ładna :) Odpowiedz Link
sebo19rom Re: sala w Bujakowie 11.05.09, 15:24 Aja osobiście bardzo polecam tą sale...Miałem okazje się tam bawić wiele razy i zawsze byłem zadowolony...Sala o wysokim standardzie, klima, a wystrój poprostu boosskkoo ...polecam Odpowiedz Link