madzisek 17.08.07, 19:29 Kochani dziekuje Wam za wszystkie wczesniejsze informacje!! Teraz prosze o jakies namiary na fajne autko do slubu pozdrowionka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kassiekk Re: samochod na slub 17.08.07, 20:59 hej, daj znac jakiego dokonaliscie wyboru w sprawie tego kamerzysty i fotografa bo jestem ciekawa. A co do auta to moge zaproponowac to ktorym my jecghalismy czyli Audi A8 (czarne)moge podac Ci numer do chlopaka ktory nas wozil, oficjalnie rowniez wozi na weselach, tylko niestety nie wiem jaka cena takiej inwestycji, bo to mielismy dodatkowo w prezencie. nazywa sie Mariusz 502219184. nawiasem mówiąc to super fura. pozdrawiam. Odpowiedz Link
djjano Re: samochod na slub 27.08.07, 22:46 Samochód to trudny wybór wszystko zależy od tego jaką oprawę ma pani uroczystość-jaka suknia w jakim stylu itd;jest w Bielsku pan który wozi do ślubu pary syrenką kabrio-biała za sobą przyczepka na kwiaty wygląda to sympatycznie i ciekawie.Restauracja pod żrudłem w bystrej stara pięknie odrestaurowanna Renówka-niestety niewiem czy tylko dla swoich gości czy również dla ogółu klientów.Kapturek cygański las-Mercedes metalic limuzyna.Co do syrenki mogę pomóc zdobyć kontakt.Pozdrawiam DJ.Jano. Odpowiedz Link
rickyfernando Re: samochod na slub 22.08.07, 20:11 www.jaguar.netslub.pl - bardzo fajne autko (duzo miejsca z tylu) Odpowiedz Link
alma_gemela Re: samochod na slub 31.08.07, 18:58 Ja posiadam namiary na swietnego mercedesa z lat 1950 kolor srebrny(ja nim pojade za roczek;))swietny niesamowicie utrzymany,ewentualnie czerwony mercedes z lat 1970 w razie czego pisz na @ pozdrawiam Odpowiedz Link