inka880 17.02.09, 19:54 Witam! Poszukuję zespołu na wesele 19.09.2009r. w okolicach Bielska-Białej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zespolbrawo Re: zespół na wesele 19.09.2009r. SZUKAM! 17.02.09, 21:29 mamy wolny termin 26.09.2009 503061552 biuro@zespolbrawo.com.pl wwww.zespolbrawo.com.pl Odpowiedz Link
najlepszytygrysek38 zapraszam na www tygrysband.pl 17.02.09, 21:54 witam i zapraszam na nasza stronę tam można posłuchać demo obejrzeć galerie i księgę gości ponadto gramy wyprowadzenie z domu młodej pani w połowie jestem też wodzirejem ponieważ prowadzę całe wesele zapraszam na przesłuchanie zwolnił nam si e ten termin ponieważ młoda para się rozstała nie będzie pani żałować prowadzę biesiadę przy stołach organizuje zabawy z reszta ilość umów na naszym kalendarzu świadczy że coś potrafimy gramy dużo staramy się dopasować repertuar pod publiczność mam ponad 20 letnie doświadczenie w tej branży nie używamy mp3 i mini dysków dyskietek gramy z reki bogaty repertuar zapraszam na przesłuchanie w warunkach domowych pozdrawiam tygrys Odpowiedz Link
mali-boo MALI-BOO gramy w całym kraju. 17.02.09, 23:13 Witamy MALI-BOO to młoda grupa muzyków,wykonująca muzykę z żywą sekcją rytmiczną. > > Każdy członek zespołu brał udział w różnych projektach > > muzycznych nabierając doświadczenia.Jako MALI-BOO gramy już ładnych parę lat. > > > > Naszą specjalizacją są imprezy firmowe, pikniki, bale integracyjne, > > festyny, imprezy promocyjne oraz wesela dla wymagających > > (czyli tych którzy nie preferują "duecików" lub człowieka orkiestry). > > Atutem zespołu są utwory które wywołują pozytywne wibracje > > słuchaczy, integrują i wprowadzają w szampański nastrój. > > > > Nasz skład to wokal, perkusja, bas, instrumenty > > klawiszowe, guitar sample.Możliwość powiększenia składu o np.gitarę solową, saxofon. Posiadamy własne nagłośnienie > > renomowanych firm oraz oświetlenie i transport. > > Gramy polskie i zagraniczne przeboje. Występ Mali-boo > > to szalona muzyczna podróż w latach 70/80/90 po współczesne hity. > > Zespołu Mali-boo w połączeniu z grą świateł tworzy mega show. > > pozdrawiamy > > Grupa MALI-BOO 604318153, mali_boo@op.pl Odpowiedz Link
djadus DJ ADUS! 18.02.09, 08:32 Prowadzę zabawy (co ułatwiają mikrofony bezprzewodowe) Posiadam profesjonalny sprzęt nagłaśniający oraz oświetlenie (mixer GEMINI CS-02 z efektorem, CD GEMINI jak pamiętam CX-30 z efektorem, wzmacniacz estradowy RELOOP 2 x 500 watt oraz kolumny Reloop 800 Watt każda). Gram muzykę "dla wszystkich" od biesiadnych i weselnych po najnowsze hity często nawet klubowe (jestem też dj-em klubowym) - wg. Życzenia W standardzie posiadam oświetlenie! Kontakt tel. 501 427 914 Multi.firma@gmail.com djadus@gazeta.pl Z wesela ostatniego nakręciłem DEMKO – będzi Odpowiedz Link
zespoldukat Re: zespół na wesele 19.09.2009r. SZUKAM! 02.03.09, 21:26 polecam Zespól Dukat - oto adres strony www.zespoldukat.pl Odpowiedz Link
wiesiekmagurka Re: zespół na wesele 19.09.2009r. SZUKAM! 06.03.09, 22:15 Polecam tel. 503 141 295 Odpowiedz Link