Dodaj do ulubionych

Restauracja ZANDER?????

11.03.09, 11:01
CZy mial ktos tam wesele? impreze? CZy są jakieś opinie na te temat? jakie
jest jedzenie itp.?
Obserwuj wątek
    • moniach78 Re: Restauracja ZANDER????? 31.03.09, 15:58
      chcielismy tam zrobic wesele - ale pierwsza rzecz jaka nas odstraszyla to cena
      napojow bezalkoholowych, ktora wynosi 8 zeta za litr soku.. bez przesady - za 8
      zeta mam 4 litry ekstra soku z gardena kupionego w hurtowni.. w zwiazku z czym
      dalismy sobie luz z ta knajpa.. kazdy lokal pozwala na takie napoje wlasne -
      moge zaplacic w knajpie ale niech nie przeginaja z cenami.. za ich cene mozna
      zrobic wesele w vienie albo w saharze.. prawie wyjdzie na to samo..
      pozdrawiam
      • orange_1 Re: Restauracja ZANDER????? 31.03.09, 18:55
        Co do soków to nie do końca masz rację, w menu ślubnym kawa, herbata, woda
        mineralna, soki bez ogranieczeń ; swoje możemy mieć napoje gazowane czyli cola,
        sprite itd. itp.

Bardziej mi chodzi jak tam wygląda posiłek na talerzu i czy faktycznie dużo jest
        jedzenia.
        • moniach78 Re: Restauracja ZANDER????? 04.04.09, 18:36
          no to moze z napojami sie pozmienialo - w kazdym razie jak ja pytalam w styczniu
          to bylo tak jak mowie, poza tym kawa i herbata byla po sztuce na osobe.. moze
          kobieta wrzucila na luz.. co do jedzienia to slyszalam ze dobre - od kogos kto
          jada tam lunch od czasu do czasu.. a czy duzo - to nie wiem.. chyba za duzo
          ludzi tam nie robilo wesel skoro nikt sie nie wypowiada w temacie.. nie wiem czy
          osobiscie bym ryzykowala tam wesele - chociaz jak zaryzykujesz to bedziesz mogla
          sie wypowiedziec i doradzic innym :).. ogladalas hotel sahara ?? tam slyszalam
          ze jest wszystko ql, wystroj tez rewelacja noi ceny tez maja dobre :)
          • orange_1 Re: Restauracja ZANDER????? 05.04.09, 20:57
            Hotel Sahara ma sie ni jak do Zandera - po prostu jest sto razy lepszy.
            Zdecydowałam się właśnie w Saharze zrobić wesele. Jak tam było napiszę zapewne
            po 13 czerwca. Cena nie wiele się różni od zandera, no i nie wspomnę że wypaśny
            apartament mamy w cenie... ale czy zdążymy z niego skorzystać? hmm... :-) do
            usłyszenie w tym temacie po 13 :-) aha dzięki za info o Saharze!!!
            • moniach78 Re: Restauracja ZANDER????? 06.04.09, 19:27
              no to czekam na info :) nie mowilam abslutnie ze zander jest na poziomie sahary,
              tylko cenowo prawie nie ma roznicy a jest wypas :)
              udanego wesela w takim razie - my tez ogladalismy sahare ale terminu nie bylo i
              w koncu po obejrzeniu kilkunastu knajp wzielismy maske w bielsku.. ludzie chwala
              jedzonko i podjescie do klienta - sprawdze i ocenie czy maja racje :)
              pozdrawiam
            • sig-mat Re: Restauracja ZANDER????? 05.05.09, 19:35
              Witam,

Ja również bede miala wesele w Saharze, tylko nieco pozniej - 3
              pażdziernika br. Czy korzystacie z pakietow czy zawieraliscie umowe
              jeszcze na innych zasadach? (wczesniej byl inny manager)Chetnie
              pogadam o szczegolach oferty hotelu sahara i bede wdzieczna za
              kontakt podaje moje gg: 10675230
              • orange_1 Re: Restauracja ZANDER????? 06.05.09, 19:41
                umówilismy się na własne menu - no może nie do końca własne - poprostu po
                zamienialismy niektóre "nie jadalne" :-) potrawy na inne, za menu płacimy 180zł
                + 79zł pakiet alkoholowy. No i mamy apartament w cenie;-) tak to się ponoc
                nazywa hihihi.
    • tanera Re: Restauracja ZANDER????? 24.04.09, 12:42
      Hejka
      My mamy przyjecie w Zanderze 6.czerwca, zobaczymy co i jak, nam sie
      tam bardzo spodobało, taka restauracja z klasą, wszystko jest
      kwestią dogadania i odpowiedniego podejscia do sprawy. Mamy ogromną
      nadzieję że wszystko bedzie ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka