orange_1 11.03.09, 11:01 CZy mial ktos tam wesele? impreze? CZy są jakieś opinie na te temat? jakie jest jedzenie itp.? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniach78 Re: Restauracja ZANDER????? 31.03.09, 15:58 chcielismy tam zrobic wesele - ale pierwsza rzecz jaka nas odstraszyla to cena napojow bezalkoholowych, ktora wynosi 8 zeta za litr soku.. bez przesady - za 8 zeta mam 4 litry ekstra soku z gardena kupionego w hurtowni.. w zwiazku z czym dalismy sobie luz z ta knajpa.. kazdy lokal pozwala na takie napoje wlasne - moge zaplacic w knajpie ale niech nie przeginaja z cenami.. za ich cene mozna zrobic wesele w vienie albo w saharze.. prawie wyjdzie na to samo.. pozdrawiam Odpowiedz Link
orange_1 Re: Restauracja ZANDER????? 31.03.09, 18:55 Co do soków to nie do końca masz rację, w menu ślubnym kawa, herbata, woda mineralna, soki bez ogranieczeń ; swoje możemy mieć napoje gazowane czyli cola, sprite itd. itp. Bardziej mi chodzi jak tam wygląda posiłek na talerzu i czy faktycznie dużo jest jedzenia. Odpowiedz Link
moniach78 Re: Restauracja ZANDER????? 04.04.09, 18:36 no to moze z napojami sie pozmienialo - w kazdym razie jak ja pytalam w styczniu to bylo tak jak mowie, poza tym kawa i herbata byla po sztuce na osobe.. moze kobieta wrzucila na luz.. co do jedzienia to slyszalam ze dobre - od kogos kto jada tam lunch od czasu do czasu.. a czy duzo - to nie wiem.. chyba za duzo ludzi tam nie robilo wesel skoro nikt sie nie wypowiada w temacie.. nie wiem czy osobiscie bym ryzykowala tam wesele - chociaz jak zaryzykujesz to bedziesz mogla sie wypowiedziec i doradzic innym :).. ogladalas hotel sahara ?? tam slyszalam ze jest wszystko ql, wystroj tez rewelacja noi ceny tez maja dobre :) Odpowiedz Link
orange_1 Re: Restauracja ZANDER????? 05.04.09, 20:57 Hotel Sahara ma sie ni jak do Zandera - po prostu jest sto razy lepszy. Zdecydowałam się właśnie w Saharze zrobić wesele. Jak tam było napiszę zapewne po 13 czerwca. Cena nie wiele się różni od zandera, no i nie wspomnę że wypaśny apartament mamy w cenie... ale czy zdążymy z niego skorzystać? hmm... :-) do usłyszenie w tym temacie po 13 :-) aha dzięki za info o Saharze!!! Odpowiedz Link
moniach78 Re: Restauracja ZANDER????? 06.04.09, 19:27 no to czekam na info :) nie mowilam abslutnie ze zander jest na poziomie sahary, tylko cenowo prawie nie ma roznicy a jest wypas :) udanego wesela w takim razie - my tez ogladalismy sahare ale terminu nie bylo i w koncu po obejrzeniu kilkunastu knajp wzielismy maske w bielsku.. ludzie chwala jedzonko i podjescie do klienta - sprawdze i ocenie czy maja racje :) pozdrawiam Odpowiedz Link
sig-mat Re: Restauracja ZANDER????? 05.05.09, 19:35 Witam, Ja również bede miala wesele w Saharze, tylko nieco pozniej - 3 pażdziernika br. Czy korzystacie z pakietow czy zawieraliscie umowe jeszcze na innych zasadach? (wczesniej byl inny manager)Chetnie pogadam o szczegolach oferty hotelu sahara i bede wdzieczna za kontakt podaje moje gg: 10675230 Odpowiedz Link
orange_1 Re: Restauracja ZANDER????? 06.05.09, 19:41 umówilismy się na własne menu - no może nie do końca własne - poprostu po zamienialismy niektóre "nie jadalne" :-) potrawy na inne, za menu płacimy 180zł + 79zł pakiet alkoholowy. No i mamy apartament w cenie;-) tak to się ponoc nazywa hihihi. Odpowiedz Link
tanera Re: Restauracja ZANDER????? 24.04.09, 12:42 Hejka My mamy przyjecie w Zanderze 6.czerwca, zobaczymy co i jak, nam sie tam bardzo spodobało, taka restauracja z klasą, wszystko jest kwestią dogadania i odpowiedniego podejscia do sprawy. Mamy ogromną nadzieję że wszystko bedzie ok. Odpowiedz Link