kasiula2212 21.04.09, 23:59 szukam sprawdzonego fryzjera w Szczyrku oczywiście fryzura ślubna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila_manila Re: fryzjer szczyrk 22.04.09, 10:38 Domyslam sie ze slub i wesele w Szczyrku - podobnie jak ja, ja jednak wybralam fryzjera w Bielsku Białej, poł godziny drogi nie tragedia. Ciezko mi powiedziec czy w Szczyrku sa jacys dobrzy fryzjerzy. Odpowiedz Link
zespoltango Re: fryzjer szczyrk 22.04.09, 13:57 Dziewczyny proszę uwazajcie z fryzurami. Uwierzcie mi na słowo. Często bywa, że w momencie podpisywania umowy panie wygladają atrakcyjniej jak w dniu ślubu. Ważny jest umiar w dodatkach oraz dopasowanie fryzury do twarzy. A z tym u fryzjerek różnie bywa. Często fryzurka w której dobrze wygladamy i dobrze się czujemy to ta własnie codzienna, wypracowana przez lata. Jak zła fryzura spotka się z kiepskim makijażem to bedziecie wygladać jak ......... :) ja. Wydaje mi się, że trzeba tak wyglądac by nie wstydzić się swoich zdjęć za dwadzieścia lat pokazując je dzieciom. Pozdrawiam zycząc powodzenia i trafnych wyborów. Odpowiedz Link