magda-a123 22.06.09, 13:56 Sierpniowe pary jak Wasze przygotowania? Wszystko już załatwione czy coś jeszcze Wam zostało do dogrania? My ślubujemy 22 sierpnia 2009 i zostały nam jeszcze drobiazgi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gruchaa.25 Re: sierpniowe pary młode 23.06.09, 10:34 My ślubujemy sobie 08.08.2009. Z tych najważniejszych rzeczy mamy już wszystko załatwione, ale wiadomo jeszcze trochę drobiazgów zostało. Dogranie szczegółów z kucharką, z orkiestrą, dekoracja - bo robimy ją sami. Odpowiedz Link
kajeczka223 Re: sierpniowe pary młode 23.06.09, 12:12 My również ślubujemy 08.08.2009 roku. Właśnie jesteśmy na etapie dogrywania szczegółów i detali. Odpowiedz Link
agniesz-ka1000 Re: sierpniowe pary młode 24.06.09, 11:49 hej a my slubujemy 15 sierpnia w bielsku. Z wiekszych rzeczy juz mamy wszystko zalatwione teraz zajmujemy sie drobiazgami.Dziewczyny mam do Was pytanie ile wczesniej zamawiacie bukiet dla pani mlodej wiazanke na samochod?? bo bylam w partu kwiaciarnach i mi powiedzialy ze spokojnie tydzien wczesniej wystarczy myslicie ze to tak w sam raz?? Odpowiedz Link
magda-a123 Re: sierpniowe pary młode 24.06.09, 12:02 To zależy od kwiaciarni. Jak jest bardziej "oblegana" to tydzień przed to za późno. Ja zamówiłam w kwiaciarni "2 kolory" na Broniewskiego pod koniec maja i już był kłopot z terminem sierpniowym. Odpowiedz Link
margaretka_24 Re: sierpniowe pary młode 26.06.09, 11:39 Hej, my mamy ślub 29.08.2009 i z tego co piszecie to my jesteśmy w proszku :) mamy do załatwienia jeszcze ciasta, soki, kwiaty i nauki przedmałżeńskie.. chyba złapałam stresa Odpowiedz Link
agniesz-ka1000 Re: sierpniowe pary młode 26.06.09, 14:20 margaretka_24 nie przejmuj sie tak napewno wszystko zdazycie zalatwic.Wy macie lepsza sytuacje bo jestescie w polsce na miesjcu my niestety jestesmy za granica i dopiero tydzien przed slubem przyjezdzamy do polski.wyobrazasz sobie tydzien przed bedziemy musieli kwiatki zamowiac(bo panie jak bylam teraz w maju w polsce spokojnie powiedzialy ze tydzien przed wystarczy zamowic)meni weselne ustalic,dogadac sie z wlascicielem lokalu co i jak bedzie w tym dniu pewnie przed slubem bedziemy na sali naszej ze 30 razy:D ja musze isc do fryzjera na kolor pozniej w dniu slubu juz na fryzure i nie wiem jeszcze czy sobie nie zrobic probnej fryzury w tym tygodniu.aha i jeszcze umowilam sie na paznokcie.musimy isc do ksiedza zaraz jak przyjedziemy pozniej chyba w piatek przed slubem.musimy kupic przybranie na samochod przypinki dla gosci,rozgladnac sie za prezentem dla rodzicow.kupic alkohol,napoje,owoce.i wiele innych rzeczy pewnie jeszcze nas czeka takze ja sie tu powinnam stresowac najbardziej hehe ale biore wszystko na luzie bo jestem optymistka i wierze ze damy rade!!:))aha a ciosto moja mama nam zamowi 2 tyg.przed slubem Odpowiedz Link