gph 29.04.04, 17:15 zbliżamy się z bramą i w bramie do unii. ciekawe, czy będzie tak, jak dawniej ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba z przyczyn 29.04.04, 19:16 starozytnych zaniedbalam lekture wirtualna prasy polskiej. Ze cukier wykupuja i niektore rzeczy dorgie to sie tylko z plotek dowiedzialam (czy prawdziwe?). Nie wiem i ja tez jak bedzie ale czy od tego 1 maja cos tak sie drastycznie zmieni ze od razu to odczujemy? Wydaje mi sie ze nie ale moze to moja niewiedza....ja mam oczywiscie nadzieje ze odczujemy wejscie du unii pozytywnie, po latach.... ale moze nie dekorujmy bramy niebieskimi flagami w gwiazdki, co?;))) Ja jakis czas temu dostalam list od burmistrza mojego miasta (po polsku) z zaproszeniem do wyborow do parlamentu europejsckiego, jako ze jestem obwyatelka polska a Polska do EU wchodzi....bede sie musiala zarejestrowac wiec jako wyborca..... Odpowiedz Link Zgłoś
gph drastycznie tos ię może zmienić 30.04.04, 20:02 stan gości w czasie alkoholowej libacji ;) a w Polsce to baaaardzo pomaleńku, jak sądzę. ale nawet i to może napawać optymizmem... Odpowiedz Link Zgłoś