Dodaj do ulubionych

antyperspiranty

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 10:49
Podzielcie się swoimi opiniami na temat antypersp.... Jakie najlepsze? Co
sądzicie o anty Vichy. Ja do tej pory nie uzywalam tych droższych. A te, z
których bylam w miarę zadowolona wycofali z produkcji:(
Z góry dziękuję i pozdrawiam, lidka
Obserwuj wątek
    • Gość: Salja Re: antyperspiranty IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.11.02, 16:56
      Ja kupilam wczoraj dezodorant Vichy w kremie, on jest niby 7 dniowy, ale pani
      w aptece powiedziala,ze mozna stosowac codziennie. Ale ten to raczej dla osob
      z wieksza potliwoscia.
    • Gość: palomino Re: antyperspiranty IP: *.acn.pl 19.11.02, 18:52
      A ja miałam dezodorant Vichy i uważam że jest to totalny bubel. Tak koszmarnego
      dezodorantu nie miałam nigdy wcześniej i później - szkoda pieniędzy.
      Jeżeli masz problem z potliwością to kup lepiej Etiaxil - ten przynajmniej
      działa.
      • Gość: Salja Re: antyperspiranty IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.11.02, 19:06
        dla mnie jak na razie ten Vichy jest super, dwa dni paszka byla suchutka.
        Mialam Etiaxil, ale po pewnym czasie jego uzywania zaczela mnie szczypac skora
        i strasznie wysuszal. A nie stosowalam go codziennie tylko raz w tygodniu.
        • Gość: sira Re: antyperspiranty IP: *.acn.waw.pl 19.11.02, 19:18
          To Wy się nie myjecie??? Dwa dni działa? Ja bym tak nie mogła...
          • coralin Re: antyperspiranty 19.11.02, 19:25
            :))))) Antyperspiranty działają tak jak nazwa wskazuje.Blokują na jakiś czas
            działanie gruczołów potowych.Te kupowane w sklepach działają kilka godzin, a te
            silne z apteki nawet tydzień. Można a nawet trzeba myć się kilakrotnie w ciągu
            dnia, a użyty raz na tydzień Etiaxil działa sobie i działa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka