nutopia 21.12.05, 14:10 usłyszę jakiegoś dżingołbelsa to będą czarne chmury!!! wrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 14:28 zewsi napisał: > Santa Claus is coming to You! nie do mnie:) do ciebie! to town! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 14:30 No jak do mnie, jak do to town? Do mnie byłoby village, albo country. Właśnie do Ciebie jedzie, nie do mnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 14:33 zewsi napisał: > No jak do mnie, jak do to town? Do mnie byłoby village, albo country. Właśnie > do Ciebie jedzie, nie do mnie :-( on jedzie do takiego town co to village jest ale nie mogli napisać village bo by się w melodii nie zmiesciło! co by robil Mikołaj w city? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 17:51 nutopia napisała: > zewsi napisał: > > > No jak do mnie, jak do to town? Do mnie byłoby village, albo country. Wła > śnie > > do Ciebie jedzie, nie do mnie :-( > > on jedzie do takiego town co to village jest ale nie mogli napisać village bo > by się w melodii nie zmiesciło! > co by robil Mikołaj w city? w blu syti? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 14:48 nutopia napisała: > usłyszę jakiegoś dżingołbelsa to będą czarne chmury!!! > wrrr a u mnie od rana w kompie rozbrzmiewa Anathema... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 15:14 > > > a u mnie od rana w kompie rozbrzmiewa Anathema... > wow,mamy metalmana na forum,fajniutko;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 17:43 ja był kiedyś metalowiec jak się patrzy - długie kudły czarne ciuchy, wojskowe buty... ale pewnego słonecznego dnia przechodził ja obok sanatorium leczniocz-solankowo- borowinowego (czy jakoś tak) z wyjebistym neonem "Metalowiec" i tamtego dnia przestałem być metalowcem... (hmm...może było jakoś inaczej, w każdym razie tej wersji warto się trzymać...jest bardzo literacka) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 17:45 a to fajnie,moja kumpela lubi te klimaty;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 17:48 makbrajd napisał: > oddaje hołd szatanowi? > ;) > nie,tylko słucha tej muzyki,oststnio chciała mnie wyciągnąć na koncert do famy...ale nie udało jej się:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 17:54 makbrajd napisał: > a kto grał? > łomatko,musiałabym ją spytać...Jakies 2 tyg temu był w FAmie koncert w piątek,grało 5 zespołów,wjazd 10(przedsprzedaż) lub 15 zł,a że to nie moje klimaty,więc zbytnio nie wnikałam w szczegóły... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 17:56 koty należało przynieść własne? czy rozdawali przy wejściu? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 17:58 makbrajd napisał: > koty należało przynieść własne? czy rozdawali przy wejściu? koty gratis,same przypełzły... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 17:58 bad_habit napisała: > makbrajd napisał: > > > koty należało przynieść własne? czy rozdawali przy wejściu? > > koty gratis,same przypełzły... to całe szczęscie... zawsze jest problem z kotami... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:01 > > to całe szczęscie... > zawsze jest problem z kotami... > chcesz koty,przyjdź na osiedle Piaski,tu kotów Ci pod dostatkiem,są jakieś nadprogramowe;0 Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:08 bad_habit napisała: > > > > > to całe szczęscie... > > zawsze jest problem z kotami... > > > chcesz koty,przyjdź na osiedle Piaski,tu kotów Ci pod dostatkiem,są jakieś nadp > rogramowe;0 > na Piaski za elektorwnią autobusem 54 z dworca? i w lewo ulicą Saperów? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:12 > > > > na Piaski za elektorwnią autobusem 54 z dworca? i w lewo ulicą Saperów? > nie,Piaski,na Waszyngtona,Legionowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:14 bad_habit napisała: > > > > > > > > na Piaski za elektorwnią autobusem 54 z dworca? i w lewo ulicą Saperów? > > > nie,Piaski,na Waszyngtona,Legionowej:) > a to nie wiem... ale Nutopia mi powie:) to jakby co przyjedziemy po kociaki razem Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:16 > > a to nie wiem... > ale Nutopia mi powie:) to jakby co przyjedziemy po kociaki razem > > jakby co,to z dworca podjeżdżasz 19:) a zapraszamy,zapraszamy,niedaleko NEKRO mieszka,moze i u Niego są kotki? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:18 są, co tydzień wrzucam 10 do piwnicy, już pewnie ze 120 się zebrało Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:20 myślałem, ze pakujesz je do worka i topisz w białce... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:20 nie, aż tak okrutny wobec zwierząt nie jestem;p Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:21 nekroskop88 napisał: > nie, aż tak okrutny wobec zwierząt nie jestem;p > > a wobec imperialnej stonki? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:22 którą sami zrzuciliśmy na USA? Raczej nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:24 nekroskop88 napisał: > którą sami zrzuciliśmy na USA? Raczej nie.... nie tylko to im zrzuciliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:26 tak, jednak nie przyniosło to oczekiwanych korzyści, proponuję zrzucić na Amerykę Nutopię, ona zrobi z nimi porządek Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak jeszcze raz... 21.12.05, 18:27 nekroskop88 napisał: > tak, jednak nie przyniosło to oczekiwanych korzyści, proponuję zrzucić na > Amerykę Nutopię, ona zrobi z nimi porządek > > Nutopia jest potrzebna przy moim boku ale mozemy wpuścić tam wkurwionego Koczisssa....poradzi sobie... Odpowiedz Link Zgłoś