kamilar 27.12.05, 18:08 i kim jest kochany dzieciak?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 18:09 tak kochany dzieciak to dawny tygrysio_misio Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 18:09 kamilar napisał: > i kim jest kochany dzieciak?? kochany dzieciak to inaczej tygrysio misio,a mak jest jeden;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Nekro i bad 27.12.05, 18:13 Dzięki, ostatnio nie za bardzo mam czas czytać wszystkie posty, bo ich się namnożyło:) Zresztą są mnożone ponad miarę, proponuje brzytwę ockhama:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Nekro i bad 27.12.05, 18:15 kamilar napisał: > Dzięki, ostatnio nie za bardzo mam czas czytać wszystkie posty, bo ich się > namnożyło:) Zresztą są mnożone ponad miarę, proponuje brzytwę ockhama:) ależ proszę bardzo;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 20:31 zbanowali mnie...i nie chcą odbanować....bad_habit, nekro a teraz morfi już uzyskali łaskę Nadredaktora Nadadministratora Nadforum ...a ja z koczissem za bandą... kocziss się poddał a ja sobie folguję po trybunach jako wylogowany Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 20:39 aj więc to nie przeze mnie odbanowali Morfiego, ja pisalem do nich o Waszej trójce Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 20:46 nekroskop88 napisał: > aj więc to nie przeze mnie odbanowali Morfiego, ja pisalem do nich o Waszej > trójce > > Dlaczego nic nie napisałeś o mnie,czyżbym nie był godzien..........hm Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 20:47 pisałem o Tobie, Koczisssie i Makbrajdzie (Wielkiej Trójce;), więc gdyby Cie odblokowali za moją przyczyną, to odblokowaliby tez Maka i Koczisssa Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 20:50 czesć a o czym gadacie? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 27.12.05, 20:51 o ułaskawieniu Wielkiej Trójki przez administrację Wszechforum Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 09:01 nekroskop88 napisał: > pisałem o Tobie, Koczisssie i Makbrajdzie (Wielkiej Trójce;), więc gdyby Cie > odblokowali za moją przyczyną, to odblokowaliby tez Maka i Koczisssa > > nekro....powiedzmy sobie to wporst.. za krótki jesteś...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 09:54 Za co was zabanowali? I czemu dotyczy to wszystkich forum? Jeżeli ocenię że niesłusznie was zabanowali to chyba mnie też to czeka:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Czyżby za zaśmiecanie innych forum, np Olszty 28.12.05, 10:39 Tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 10:39 Nie czeka Ciebie to, bo już byś był zabanowany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 10:47 Gdyby sobie nie zasłużyli to miałem zamiar się podłozyć w imię protestu przeciwko kulturze forumowej i wszechwaładzy admina;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 10:49 kamilar napisał: > Gdyby sobie nie zasłużyli to miałem zamiar się podłozyć w imię protestu > przeciwko kulturze forumowej i wszechwaładzy admina;) hehe,musieli wcześniej za bardzo szaleć... gdyby adminowi chodziło tylko o Olsztyn,mnie też by wylogował:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 10:40 Ja za krótki? A myślisz, że czemu mnie nie zabanowali W OGÓLE? Boją się mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Czy mac wylogowany=macbrajd zwyczajny?? 28.12.05, 10:44 buahaha,niezły żart! Odpowiedz Link Zgłoś