cos_futerkowego 22.12.02, 17:47 ...Ciebie, bys nie musiala juz dluzej szukac:). Moge byc krolikiem, chomikiem, skoczkiem, mysza, wiewiora, bobrem, itd. - jaki tylko rodzaj futerka sobie zyczysz:)). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cos_futerkowego Re: Specjalnie dla... 22.12.02, 18:00 cos_futerkowego napisał(a): > ...Ciebie, bys nie musiala juz dluzej szukac:). Moge byc krolikiem, > chomikiem, skoczkiem, mysza, wiewiora, bobrem, itd. - jaki tylko rodzaj > futerka sobie zyczysz:)). Tez moze byc, chociaz jedna juz egzystuje w tym towarzystwie, pokazujac swa siersc czasami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Specjalnie dla... IP: *.arcor-ip.net 22.12.02, 20:18 A nie możesz być np.motocyklem marki Honda CBR 1100 XX? To wtedy bez względu na twoją płeć zakochałbym się w tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: Specjalnie dla... 22.12.02, 21:18 cos_futerkowego napisał(a): > ...Ciebie, bys nie musiala juz dluzej szukac:). Moge byc krolikiem, > chomikiem, skoczkiem, mysza, wiewiora, bobrem, itd. - jaki tylko rodzaj > futerka sobie zyczysz:)). .........Misia......chciałabym....dużego niedźwiedziowatego,takiego do wtulenia:))........ Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: Specjalnie dla... 22.12.02, 21:26 .........oj do przytulenia:)).......do przytulenia:))...a czasami trafia sie nawet facet w którego można sie wtulić....czasami:))........... Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Specjalnie dla... 22.12.02, 21:29 mam resztki swojego futerka i to mi wystarczy :P ale dzięki za chęci;) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Specjalnie dla... 22.12.02, 21:46 Only, nie badz taka dociekliwa ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Specjalnie dla... 22.12.02, 21:52 wkoncu rozmawiamy o futerkach, roznych i jakie one sa.....toc pytanie na miejscu jest........ :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Specjalnie dla... 22.12.02, 21:58 hihihihi :))))))))))) zapomnialas dorzucic geste futerko na nozkach ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Specjalnie dla... 22.12.02, 22:03 pom sie kiedys chwalila ze takowe na nogach posiada.....nie sadze po zobaczeniu pom iz ktokolwiek jej dorownuje....... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Specjalnie dla... 22.12.02, 22:08 ooooo, konkurencja mi rosnie ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Specjalnie dla... 22.12.02, 21:58 0nly napisała: > pod pachami????? Zima tez grzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Specjalnie dla... 22.12.02, 22:04 noooo.....nie raz sie czlowiek spocil pod pachami nawet w zimie..... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Specjalnie dla... 30.12.02, 10:38 chomiczku, kroliczku (Playboy'a czy Playgirl'a?;)), norko!;) tus mi, malutki;))) a reszta niech sie odstosunkuje, no!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cos_futerkowego Re: Specjalnie dla... 30.12.02, 17:48 mathildae napisała: > chomiczku, kroliczku (Playboy'a czy Playgirl'a?;)), norko!;) tus mi, malutki;)) > ) > a reszta niech sie odstosunkuje, no!!! Fajnali przybylas:)))). Tyle tych zyczen, ze nie wiem od czego zaczac:)). Si ju sun:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Specjalnie dla... 31.12.02, 09:17 ech, faceci... znaczy sie zwierzatka;P i ich meska logika: tak sie ucieszyl na moje przybycie, ze az zgupial i nie wie, co teraz z samym soba poczac;) oby oswiecilo Cie do nowego roku, chomiczku;))) Odpowiedz Link Zgłoś