slo-onko 19.07.04, 17:04 czy ktos kiedys mial jakas misje do spelnienia? jaka wazna rzecz zaltawic? bo ja mam dzis wlasnie taka misje :( boje sie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: misja do spełnienia 19.07.04, 17:05 slo-onko napisała: > czy ktos kiedys mial jakas misje do spelnienia? > jaka wazna rzecz zaltawic? > > bo ja mam dzis wlasnie taka misje :( boje sie :( ja maialm i poszlo "galant" zycze powodzenia w zalatwieniu.... ** milego popoludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 19.07.04, 17:06 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > czy ktos kiedys mial jakas misje do spelnienia? > > jaka wazna rzecz zaltawic? > > > > bo ja mam dzis wlasnie taka misje :( boje sie :( > > ja maialm > i poszlo "galant" > > zycze powodzenia w zalatwieniu.... > > ** > milego popoludnia. dziekuje :) wyruszam:) trzymajcie kciuki, bardzo prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: misja do spełnienia 19.07.04, 17:09 ..juz trzymam ... i niech sie powiedzie.... napisz o rezultacie....PA;.. Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: misja do spełnienia 19.07.04, 18:40 A mi się włączyła ciekawość... Życzę powodzenia, może zdradzisz potem rąbek tajemnicy..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 19.07.04, 19:10 nick000 napisał: > ...tajemnicza jesteś Slo... jutro bedzie final wiec na pewno doniose:) chyba,ze nie bedzie pozytywnie to wtedy chyba nie doniose:( Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: misja do spełnienia 19.07.04, 19:17 ...wnimanie wnimanie radio Slo donosi... ...zazwyczaj ciekawski to ja nie jestem ale zlituj sie tajemnicza Slo... ...chociaż odrobinkę plizzzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 19.07.04, 20:47 nick000 napisał: > ...wnimanie wnimanie radio Slo donosi... > ...zazwyczaj ciekawski to ja nie jestem ale zlituj sie tajemnicza Slo... > ...chociaż odrobinkę plizzzzz... nicku tu chodzi o badania mojego dziecka. robilam je prywatnie byle szybko, jutro wynik, az boje sie pomyslec co bedzie jesli bedzie............:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: misja do spełnienia 19.07.04, 21:07 ...wybacz Slo moja ciekawość jest niewybaczalna... ...jestem z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 19.07.04, 21:08 nick000 napisał: > ...wybacz Slo moja ciekawość jest niewybaczalna... > ...jestem z Tobą... e tam nie pzresadzaj:)))) ale dziekuje:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: misja do spełnienia 19.07.04, 21:17 ...wiesz ja to znam i rozumiem moja córka przez cale dzieciństwo ciężko chorowała... ...dzisiaj jest zdrową piękną intelgentną dwudziestolatką... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 19.07.04, 21:19 nick000 napisał: > ...wiesz ja to znam i rozumiem moja córka przez cale dzieciństwo ciężko > chorowała... > ...dzisiaj jest zdrową piękną intelgentną dwudziestolatką... a moja teraz zaczyna mnie martwic ale mam nadzieje,ze bedzie OK:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: misja do spełnienia 19.07.04, 21:29 slo-onko napisała: > a moja teraz zaczyna mnie martwic ale mam nadzieje,ze bedzie OK:) > ...bądź pewna że będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 20.07.04, 17:00 niestety wynik niepozytywny :((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: misja do spełnienia 20.07.04, 18:26 slo-onko napisała: > niestety wynik niepozytywny :((((((((((((((((( hmmm....nigdy nie wiedzialam, jak tlumaczyc wyniki :pozytywny/niepozytywny... w zaleznosci od testu to moze byc dobrze/albo zle.... i co sloo? dalsze leczenie i pewnie kompletacja nasgtepnych badan??? (czy dobrze zrozumialam?) trzymam kciuki w dalszym ciagu. uscisnji dziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 20.07.04, 18:44 wlasnie tak Kendo, wynik zly:( choc moze to lepiej , ze ten zly niz miloby byc cos gorszego. jutro ide do lekarza i zaczynamy leczenie. mam taka pania dr, ktora swoje diagnozy strzela w "10". wydawaloby sie niemzoliwe a dzis potwierzdila mi to laborantka. po raz kolejny nie pomylila sie ze swoimi podejrzeniami. takw iec mysle,ze i leczenie bedzie skuteczne :) dalej prosze o tzrymanie kciukow :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: misja do spełnienia 20.07.04, 19:15 Slo, trzymam mocno kciuki ,żeby wszystko szybko i dobrze się skończyło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 20.07.04, 20:29 jtka napisała: > Slo, trzymam mocno kciuki ,żeby wszystko szybko i dobrze się skończyło:-) dziekuje:) musi byc dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: misja do spełnienia 20.07.04, 20:51 to trzymam,trzymam.... usciski dla dzieciecia.:-)) mam nadzieje,ze do urlopu bedzie zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: misja do spełnienia 20.07.04, 22:02 Ja również trzymam mocno kciuki! Dzieci są najważniejsze na świecie! Musisz być bardzo troskliwą matką. Wszystko będzie dobrze, slo! Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: misja do spełnienia 21.07.04, 14:35 ginztonikiem napisała: > Ja również trzymam mocno > kciuki! Dzieci są najważniejsze na świecie! > Musisz być bardzo troskliwą matką. > Wszystko będzie dobrze, slo! ...podpisuję się pod tym i życząc powodzenia trzymam kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 21.07.04, 17:05 nick000 napisał: > ginztonikiem napisała: > > > Ja również trzymam mocno > > kciuki! Dzieci są najważniejsze na świecie! > > Musisz być bardzo troskliwą matką. > > Wszystko będzie dobrze, slo! > > ...podpisuję się pod tym i życząc powodzenia trzymam kciuki... dziekuje kochani jestescie :) zezwalam na odpuszczenie kciukow :) dzis z pania dr rozpoczelysmy leczenie i wszystko bedzie ok :)))) <hura hura hura> :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: misja do spełnienia 21.07.04, 17:41 Teraz trzymamy kciuki za leczenie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: misja do spełnienia 21.07.04, 18:01 ginztonikiem napisała: > Teraz trzymamy kciuki za leczenie! :) ...zdecydowanie i mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 21.07.04, 18:01 ginztonikiem napisała: > Teraz trzymamy kciuki za leczenie! :) wspaniala jestes gin:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: misja do spełnienia 21.07.04, 23:16 dolanczam sie do reszty i tez zaczynam trzymac kciuki do jutra 17:00 ale wieczorem zaczne od nowa.... zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: misja do spełnienia 21.07.04, 23:20 slo-onko napisała: > ginztonikiem napisała: > > > Teraz trzymamy kciuki za leczenie! :) > > wspaniala jestes gin:))))) No i się zaczerwieniłam, no... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: misja do spełnienia 21.07.04, 23:35 no masz! jeszcze Cie nawiedza "pas rozany" ach...to pewnie skromnosc wrodzona???? Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: misja do spełnienia 21.07.04, 23:41 Może to świnka........ A nieeee, już miaaaałam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 24.07.04, 21:01 i to wlasnie byla misja do spelnienia :)))))) mozemy uczcic:))))) hip hip hura:))))) Kendo uratowana :)))) a zwyciezca wosobie rycerza nie musi byc taki skromny:DDDD calusy dozwolone ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 24.07.04, 21:02 ale szaleje dzis co?:) tylko Slo i Slo;-) a co?:D Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: misja do spełnienia 24.07.04, 21:03 lubie byc czasem szalona:) no moze czesciej niz czasem;-) jak dzis -zwariowany wieczor :) i ranek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: misja do spełnienia 24.07.04, 22:49 hmmmmmmmm..ale to "moje dzisiejsze szalenstwo" mnie zaskoczylo u mnie tz. na Vistuli. dzieki sloo za szybka interwecje i pomoc.... buziaczki i usciski wlaczne z dobra kawcia.... co ja bym bez Was zrobila??? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: misja do spełnienia 29.07.04, 21:55 kazda firma ma wizje i misje :D zrobic wyklad? ;) Odpowiedz Link Zgłoś