06.07.26, 17:36
Czytam, ze jest kontrowersja. Że była czerona kartka i przestała być.
Podobno wstretny pomarańczowy załatwił geszeft z italiańcem.

Mam pytanie, czy ta kartka była sprawiedliwa? Czy zawodnik sfaulował specjalnie, taki miał zamiar czy był to czysty przypadek.
Obserwuj wątek
    • opa34 Re: O kartce 06.07.26, 17:45
      Kartki czerwone czy zolte otrzymuje sie w futbolu za faule,bez znaczenia jest czy sprawiedliwe przypadkowe,zamierzone,chcial czy nie chcial.
      Jak nie kumasz przepisow gry w pilke nozna to nie zawracaj"4 liter"
      • felusiak1 Re: O kartce 06.07.26, 18:22
        Ale ja zadałem sobie trud doczytania i tam to jest opisane inaczej niż ty to mówisz.
        Mało tego, uważa się, że czerwona kartka była dana niesprawiedliwie. Że zdarzenie bylo przypadkowe, w ferworze gry.
        • opa34 Re: O kartce 06.07.26, 18:54
          Jak to bylo:Gada dziad do obrazu....
          • felusiak1 Re: O kartce 06.07.26, 19:01
            Chłopaczku, identyczny incydent z Lewandowskim i spiewalbyś inaczej.
            • taziuta Re: O kartce 06.07.26, 19:09
              felusiak1 napisał:

> Chłopaczku, identyczny incydent z Lewandowskim i spiewalbyś inaczej.

Sądzisz innych po sobie. Oj, nieładnie!
            • opa34 Re: O kartce 06.07.26, 19:15
              Dyletancie przepisy sa jednoznaczne.
              Zreszta nie bede sie kopal z kuniem.
              Poczekamy do 4 rano jutro,mam nadzieje ze Kevin z Romelo "skopie tylek"amerykanskich bucow z tym brutalem w skladzie czy bez
        • taziuta Re: O kartce 06.07.26, 19:09
          felusiak1 napisał:

> Ale ja zadałem sobie trud doczytania i tam to jest opisane inaczej niż ty to mówisz.

Nie wiem co czytałeś, ale czerwona karta powoduje automatyczne odsunięcie od jednego/następnego meczu. Takiej kary nie można zawiesić.

> Mało tego, uważa się, że czerwona kartka była dana niesprawiedliwie. Że zdarzenie bylo przypadkowe, w ferworze gry.

O czerwonej kartce decyduje sędzia. I od jego decyzji nie ma odwołania. I jeszcze jedno, jak się niebezpiecznie zagrywa to trzeba się liczyć z konsekwencjami.
    • monalisa2016 Re: O kartce 06.07.26, 18:22
      Nie ogladalam i nie ogladam WM 2026 wiec oceniac slusznosci nie bede ale zeby sam osobiscie prezydent interweniowal w orzeczenia sedziowskie mowi juz samo za siebie o korupcyjunych ciagotkach jego. Tak czy siak, czy Felusiowi moj wpis bedzie sie podobal czy nie, czy bedzie zamykal klamka temat by zamiesc go pod dywan jest mi schnuppe!
      • felusiak1 Re: O kartce 06.07.26, 18:34
        Twój wpis podoba się.
    • amg10 Re: O kartce 06.07.26, 19:15
      Czerwona kartka zostala wreczona zawodnikowi - niezaprzeczlny fakt.

Czy sprawidliwa czy nie to 2go rzedne znaczenie.

Pytanie jest: dlaczego fifa potraktowala wyjatkowo a nie standardowo posiadacza tej kartki i moze grac przeciw Belgii ?

• opa34 Re: O kartce 06.07.26, 19:18
        Wziela lapowke, kto ma watpliwosci ten dep
        • amg10 Re: O kartce 06.07.26, 19:26
          opa34 napisał(a):

> Wziela lapowke .........

Wiesz (skad ?) czy tylko wierzysz w to ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka