chloe30 19.04.06, 16:03 ...musze tu przesiedzieć. A zostały mi 2 (słownie: dwie) fajki. I to jest tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conejito13 Re: Jeszcze dwie godziny 19.04.06, 16:35 jeszcze 2.5...:( fajek zero (nie pale). a jestem taaaaka spiaca, ze szok:( sjesta powinna byc obowiazkowa, mieszkam w hiszpanii czy gdzie kurnia, no??!;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Jeszcze dwie godziny 19.04.06, 16:39 Co, nie miałaś dzisiaj sjesty?? A ja kurde jestem śpiąca, głodna, niedopalona i przerażona wizja tego, że po pracy nie odpocznę, tylko będę sie przebijać w korkach do weterynarza. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Jeszcze dwie godziny 19.04.06, 16:50 a co krolikowi jest? sjesta to teoria, czasami przytne komara, ale normalnie nie mam czasu... mam godzinke na zjedzenie i wyruszenie spowrotem. niby ogolnie moze i bym zdarzyla, ale jestem takim slimakiem, ze zanim sie od stolu poniose, to juz czas wychodzic. a teraz jak rodzicielka jest, to juz calkiem nie mam motywacji do szybkiego jedzenia i wychodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Jeszcze dwie godziny 19.04.06, 16:52 Królik zdrowy, chwalić Pana, ale na szczepienie czas. A mnie to by tka sjesta chyba wkurzała. Przyjeżdżasz człwowieku do domu ze świadomością, że za chwilę do kieratu wracasz. Albo bym się przyzwyczaiła??? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Jeszcze dwie godziny 19.04.06, 17:02 wkurwia na maxa, szczegolnie latem jak upal nieziemski. mamy tylko w sierpniu tzw. intensywnie, czyli od 7.30-15. wtedy jeszcze ujdzie w tloku. a ogolnie to niby szybko mija czas po poludniu, ale czlowiek jest tak zjechany jak wraca do domu, bo co by nie gadac, to 12 godzin poza chalupa, z dojazdami. jak to kargul mawial, przyjdzie przywyknac, tylko kiedy... usciskaj krolika za lapki. brr...strzykawy...brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Jeszcze dwie godziny 20.04.06, 08:45 Ja sobie tu tylko cos sprawdzę... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Jeszcze dwie godziny 20.04.06, 08:47 Jeszcze raz (nie chce mi się leciec na forum testowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Jeszcze dwie godziny 20.04.06, 09:06 ale o co chodzi...? i dzien dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Jeszcze dwie godziny 20.04.06, 09:09 A chodzi o to że Chloe jest głupia - pisała w czyjejś syngaturce "Nie klikaj"??? Pisało. Chloe co zrobiła?? Kliknęła. I sygnaturka (moja) poszła w pizdu! No to se naprawiam :)) I dzień dobry :DD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Jeszcze dwie godziny 20.04.06, 10:20 aaaa... ok. ja dzisiaj nie kumam (nie-kum kum). bo cisnienie jedzie w dol i baza mnie napierdala tak, ze zyc nie daje. do glupiego urzedu na zlozenie zeznania podatkowego sie nie moge dodzwonic (to normalka wszedzie), innej opcji nie mam. nie bede placila, zeby mi ktos to zrobil, skoro juz zaplacilam za urzedasow. niech cokolwiek porobia a nie tylko dupy wyleguja na krzeselkach DO 15!!!???...brrr... moze jeszcze bedzie to dobry dzien;) Odpowiedz Link Zgłoś