Dodaj do ulubionych

K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!!!!!!

25.04.06, 14:39
Tęsknił ktoś za Prosiakiem?????
No to proszę - chuj w całej okazałości.
Naszym głównym problem było, czy da nam chuj wolne 2 maja.
No i co????? No nie, nie gówno.
GÓWNO DO KWADRTAU MAMY PRZYJŚĆ TEŻ 1 MAJA!!!!!!!!!!!!!!!!
Boss, Gregor, nie wybieracie się na długi weekend do Krakowa???
Nie chcielibyście komus wpie***lić???? Tylko w czynie społecznym, bo spłukana
jestem.
Obserwuj wątek
    • bossmaan Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!!!!! 25.04.06, 14:43
      > Tylko w czynie społecznym, bo spłukana
      > jestem.

Piekna kobieta to jak bankomat ;)
      • chloe30 Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!!!! 25.04.06, 14:44
        bossmaan napisał:

>
        > Piekna kobieta to jak bankomat ;)

W tej czarnej godzinie będę sie pocieszać, że jestem piękna :)))
        • sonrie Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!!! 25.04.06, 14:48
          Ja tęskniłam, ale jak zobaczyłam nagłówek, to sobie przypomniałam, że już nie tęsknię. Głupi prosiak. Zamknij go w kiblu w piątek - niech ma swój długi łikend.
          • chloe30 Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!! 25.04.06, 14:50
            Na pewno mu nasikam do kawy!!!
            • bossmaan Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!! 25.04.06, 14:51
              dowcip mu opowiedz ;)

Jedzą dwie swinie. Jedna sie porzygała. A druga :
              - Nie dolewaj bo nigdy nie skończymy.
              • chloe30 Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!! 25.04.06, 14:52
                Nie zrozumie.
                Moze po prostu mu narzygam???
                Nie, koleżankę wyekspediuję do tego, w ciąży jest to ma usprawiedliwienie :PPP
                • bossmaan Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!! 25.04.06, 14:54
                  moze zastosujcie jakis mobbing ;)

niech kolezanka zacznie marudzic, ze jej cos przeszkadza, jego dezodorant ( o
                  ile uzywa ;) ) albo co innego - przeciez jej nie zwolni ;)
                  • chloe30 Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!! 25.04.06, 14:58
                    bossmaan napisał:

> moze zastosujcie jakis mobbing ;)
                    >
                    > niech kolezanka zacznie marudzic, ze jej cos przeszkadza, jego dezodorant

ROTFL :DDDDD raczej nie słyszał, ze istnieje :)
                    Może jej będzie przeszkadzać widok jego sweterka noszonego codziennie?? Czy ma
                    jechać po bandzie i wspomnieć coś o odorze???
                    • bossmaan Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!! 25.04.06, 15:00
                      a razem z nim siedzicie?
                      to zacznijscie sie na glos zastanawiac co tu tak smierdzi ;)
                      • chloe30 Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !! 25.04.06, 15:24
                        Nie, on w innym, sam siedzi.
                        Zostaje to sikanie, mówię Wam.
                        • bossmaan Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! ! 25.04.06, 15:26
                          > Zostaje to sikanie, mówię Wam.

kupa przed drzwiami tez moglaby mu dac do myslenia!? ;)
                          • chloe30 Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! 25.04.06, 15:28
                            bossmaan napisał:

>
                            > kupa przed drzwiami tez moglaby mu dac do myslenia!? ;)

Na biurku!!!!
                            Hmmm....sądzę, że jakby tego 1 maja taką znalazł to by było kul!
                            :)
                            • bossmaan Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! 25.04.06, 15:33
                              no to juz masz pomyls i co wazniejsze - niemal darmowy!!! ;)
                              • chloe30 Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! 25.04.06, 15:39
                                Kurde... czemu z niego taki chuj??? Za dwa tygodnie firma nam organizuje
                                darmowy wyjazd do Budapesztu, ale trza jeden dzień urlopu dostać - juz widzicie
                                jak go dostałam. A jeszcze kurde w Budapeszcie nie byłam....
                                Dwie kupy, obowiązkowo - trzeba pomścic tez wycieczkę!!!
                                • bossmaan Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! 25.04.06, 15:42
                                  no to firma organizuje wyjazd i firma nie da Ci urlopu?!?!?!?!?!
                                  • chloe30 Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! 25.04.06, 15:51
                                    No firma organizuje droga losowania - czyli nie wszyscy jadą, tylko
                                    szczęśliwcy, ale ja szczęście mam to może bym się załapała.
                                    Tylko warunkiem uczestnictwa w loterii jest zgoda BEZPOŚREDNIEGO PRZEŁOŻONEGO
                                    (czytaj: Prosiaka) na urlop. Hahaha.
                                    No nic. Za rok.
                                    Wróc. Za rok będę nadal na hotelu.
                                    Za dwa.
    • gregor_1976 Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!!!!! 25.04.06, 17:24
      Wspolczuje. Ja zapieprzam 2 maja oczywiscie, bo to pracujacy

ALE

w zwiazku z tym, ze w jednym tygodniu jest AZ TAK DUZO wolnych dni (pon, sr,
      sob, ndz) to firma dowala nam jedna z nastepnych sobot jako normalnie pracujaca.
      Czyli de facto zabieraja nam (ponoc w majestacie prawa) jeden z wolnych dni z
      dlugiego weekendu. No i chuj im w dupe niech sie kurwa udlawia.
      • sonrie Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!!!! 25.04.06, 17:26
        Popieram ostatnie zdanie - mój małżon musiał się urlopować. Ja, jako tzw. wolny strzelec, dałam sobie wolne już od soboty :))
        • conejito13 Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!!! 25.04.06, 17:40
          u mnie rozwiazanie jest proste.
          juz od dawien dawna zabieraja nam dni z wakacji na tzw. dlugie weekendy ale za
          to WSZYSCY mamy wszystkie dlugie weekendy wolne:) i tak jest lepiej, bo
          wczesniej podobno byly bitwy kto wezmie wolne, kto zostanie na zakladzie etc.
          wiadomo - to rozwiazanie tez nie wszystkim pasuje, ale znakomitej wiekszosci
          tak. w tym roku mam w zwiazku z tym jedynie 19 dni urlopu, ale za to juz nie
          wiem ile weekendow dlugich mialam 5-cio dniowych, a ile jeszcze zostalo...:):)
    • jeanne_ne Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!!!!! 25.04.06, 23:26
      1 maja do pracy??? pogięło go?? co za świnia!!!!!
      on nie ma prawa wymagać od Was pzyjścia w święto, NIE MA PRAWA!!!!!
      nie dajcie się:)))
      • katimai Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!!!! 26.04.06, 07:49
        a to kut.. złamany,serio współczuję , kurde chyba bym sie załaamała
        ja sobie zarzadziłam wolne nie tylko 1,2,3 maja ale 4 i 5 też :))- także
        pierwszy raz od trzech lat mam URLOP - pełną gęba (i sie doczekac nie moge) a
        tu dopiero parszywa środa

Chloe kondolencje składam :(

• purple_haze Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!!!! 26.04.06, 08:34
        > on nie ma prawa wymagać od Was pzyjścia w święto, NIE MA PRAWA!!!!!

prawo niestey ma, bo się kodeks zmienił (dwa święta w jednym miesiącu/tygodniu
        czy jakoś tak)
        ale trzeba być dupkiem totalnym, żeby z tego korzystać...
        • jeanne_ne Re: K*****************WAAAAAAAAAAAAA! !!!!!!!!! 26.04.06, 13:00
          naparwdę mozna??? jesus...
          ten kraj schodzi na psy
    • purple_haze dosyp mu do kawy 26.04.06, 08:45
      trochę upalonych włosów; tak minimalnie, żeby tylko lekki zapaszek się spod tej
      kawy wydobywał; będzie miał zgryza ;P
      • chloe30 Re: dosyp mu do kawy 26.04.06, 08:56
        A może voodoo?? Zadziała na tyle szybko, żeby w weekend wylądował na OIOMie?
        • katimai purple ty to brutal jestes 26.04.06, 09:03
          wyrafinowany, spalone włosy do kawy:)), noszzz nigdy bym takiego czegos nie
          wymysliła hahaha :DDDDDD
          • purple_haze ;) 26.04.06, 09:10
            bo to taki środek nieprzyjemny a dla zdrowia obojętny - to ważne, bo jakby
            prosiak odwalił kitę, to chloe będzie odpowiadać jak za człowieka
            • chloe30 Re: ;) 26.04.06, 09:12
              purple_haze napisała:

jakby
              > prosiak odwalił kitę, to chloe będzie odpowiadać jak za człowieka
              >
              No i tylko dlatego prosię jest jeszcze przy zyciu.
              Ale czytam Christie, znajdę morderstwo doskonałe i wyeliminuję błąd, który
              sprawił, że Panna Marple/Poirot znaleźli winnego :))))
        • conejito13 Re: dosyp mu do kawy 26.04.06, 09:14
          'wudu' podobno dziala tylko na tych, ktorzy w nie wierza. pisze podobno, bo
          ogladalam film jakos niedawno i o tym traktowal. ze niby dziala, ale tylko
          kiedy wierzysz i wiesz, co oznaczaja dane rytualy. jak nie, to jest zwykle
          rzucanie piachem i dlawienie sie wlasnym wlosem w zupie;)
          • pixie65 Chloe... 26.04.06, 09:19
            właśnie weszłam sobie na ten watek i od razu pomyślałam o voo doo.......To
            NAPRAWDĘ DZIAŁA....Kiedyś, kiedyś przed egzaminem u pewnego gościa
            konsultowałam tę sprawę...:-))) Wyszło świetnie, tylko dwie moje koleżanki
            wpadły w popłoch...Wiara nie ma tu nic do rzeczy. Tak jak z duchami, czy się w
            nie wierzy czy nie, one i tak są...Polecam spróbować....he he he...
            • chloe30 Re: Chloe... 26.04.06, 09:23
              Ja na razie jeszcze łudzę się nadzieją, że odwoła ten gnój durne zarządzenie.
              No, ale skoro kiedyś jechałam w WIGILIĘ 60km tylko po to żeby posiedziec na
              necie 2 godziny i wrócić do domu, to wiem jak ten ch*j może być złośliwy.
              1 maja przyrządze mu taka kawę, że ją długo popamięta :)))
              • pixie65 Re: Chloe... 26.04.06, 09:24
                Eeeeeeee... to nie będzie voo doo???? Chloeeeeeeeeeeeeee...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka