grat.nowy 05.05.06, 09:56 kiedy, do czego, dlaczego? Jak już tak rozprawiamy o tej musztardzie, nie bójmy się poruszyć tematu bardziej kompleksowo. Ja osobiście lubię musztardę do drobiu i parówek, ketchup do wędlin, maggi do zupki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: przyprawy - jakie preferujecie 05.05.06, 09:58 A ja maggi prawie nie używam :) ketchup do parówek i frytek Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: przyprawy - jakie preferujecie 05.05.06, 10:01 faktycznie ketchup z frytkami smakuje idealnie, ale np w przypadku grilla tylko musztarda, ketchup jakoś nie pasi. a co z chrzanikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: przyprawy - jakie preferujecie 05.05.06, 10:04 chrzanu, majonezu też nie używam :) wiem, moje życie jest puste bez przypraw ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: przyprawy - jakie preferujecie 05.05.06, 10:05 majonez faktycznie jakiś taki jajeczny i pasuje tylko do jajek. umil i ubogać sobie życie, zjedz parówkę z musztardą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: przyprawy - jakie preferujecie 05.05.06, 10:11 nie kuś, nie kuś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś