nutopia 22.08.07, 18:48 przyślij mi swoje zdjecie zaciekawiłaś mnie swoim opisem:) pamietam, że kiedyś miałaś w wizytówce i że masz dołeczki:D dobrze pamietam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: tygrysio 22.08.07, 18:53 dobrze pamietasz ze mialam zdjecie...ale doleczkow nie pamietam;] choc jak sie sztucznie rozszerze ustnie to tak;] Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tygrysio 22.08.07, 19:09 tygrysio_misio napisała: > lekko podpita bylam ;] dostałam:) no no no....;D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysio 22.08.07, 19:16 fajne cyci mam co? ;] znasz mnie? widzials kiedys? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tygrysio 22.08.07, 19:17 tygrysio_misio napisała: > fajne cyci mam co? ;] > > znasz mnie? widzials kiedys? nie przypominam sobie ciebie więc chyba nie widziałam a o tym bufecie chciałam napisać ale się zawstydziłam:D Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: tygrysio 22.08.07, 23:04 > a o tym bufecie chciałam napisać ale się zawstydziłam:D O! Co to za dyskryminacja! Ja też chcę! :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysio 23.08.07, 13:30 moze jak mi sie znudzi to wleje w wizutowke znow ;] dzis nie chce mi sie pokazywac..dzis bede anonimowa;] moze jutro:p Odpowiedz Link Zgłoś