Dodaj do ulubionych

WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA

25.12.01, 20:00
kitek jestem i czesc, a kocur1 to mutacja wiadomego, niezrownowazonego
pozeracza bialych myszek,
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:07
      ooo, widze kitku ze wyczlapales sie wrescie z zaspy snieznej.....
      ale nie zmieniles sie czasem w snowmena_???
      :))))))
      • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:08
        bardziej w drinkmena, musze dac watrobce troszke odpoczac,
        • onlyania Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:09
          a kacmen_ ci nie dokucza????????
          • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:11
            delikatnym zimnym zywczykiem narazie do niego niedopuszczam,
            • onlyania Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:17
              liczysz na to ze jutro cie nie zlapie??????
              • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:21
                najwyzej wykonam telefon do przyjaciela/olki/ o pomoc,
                ale namieszalas marysiowi o mnie, za chwile chyba moje trefne, spreparowane
                przez FBI cv tutaj opublikuje,
                • onlyania Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:24
                  kurcze, moze marysiowi w glowce sie namieszalo od ostatnich wrazen.....
                  korzystam z kola ratunkowego: pol na pol (prawdy)
                  • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:26
                    oki te dane byly nieprawdziwe, wiec nic sie nie stalo, ale musimy byc czujni,
                    bo WB patrzy,
                  • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:27
                    Wypraszam sobie takie pomowienia co do mojego Marysia, wrrrrrr.... Jemu sie w
                    glowie nie miesza, nigdy! :))
                    • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:28
                      najwyzej lyka inna prawde,
                    • onlyania Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:30
                      ojejku, pomylilo mi sie......
                      on tylko glowe jakas w garnku miesza....
                      • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:31
                        czaszeczke czyjas gotuje???,
                      • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:34
                        Każdy łyka to, co ma pod ręka, albo to, co mu ktoś poda, o! Ja bym łyknęła
                        aspirynę, bo mi łeb od miałczenia rozlegającego się na Forumie pęka, ale nie
                        mam!
                        • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:36
                          lyknij browarek, a ja nie miaucze tylko swoja czesc oczyszczam,
                          • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:40
                            Kitek, cześć oczyszczasz ganiając myszy??? Dziwne masz sposoby jakieś.
                            • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:42
                              ja za myszkami nie ganiam, wole wieksze gryzonki,
                            • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:42
                              A w ogóle to pierwsze słyszę, żeby myszy na cześć kota nastawały. Nie za wysoko
                              mają aby???
                              • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:44
                                ty nastajesz, bo mnie z indywiduum wiadomym mylisz,
                                • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:46
                                  To indywiduum teraz pod Ciebie się podszywa??? To kto tu ma kaca???
                                  • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:47
                                    ja jeszcze nie mam, poziom terapetyczny we krwi na minimalnym poziomie
                                    podtrzymuje,
                                    • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:51
                                      A co za terapię stosujesz i na co? Masz problemy z niedociśnieniem w wiadomych
                                      częściach ciała???
                                      • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:54
                                        przeciw delirykowa, zeby tak jak Ty wszedzie myszek nie widziec, a nie
                                        wyczuwasz ze otworzyc sto watkow w kwadrans, moglo tylko menowe indywiduum,
                                        • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:57
                                          Hi, hi, to Men metamorfozę kolejną przeżywa, poczwara jedna? Ciekawy casus, jak
                                          pragnę zdrowia :o))W sam raz dla psychiatry.
                                          • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 20:59
                                            czyli odszczekujesz, ze to ja, przeprosiny Sliczna M. przyjete,
                                            • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:02
                                              Jak zaprzysięgniesz na honor Forumowicza, to odszczekam, ale nie wcześniej.
                                              • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:04
                                                odszczekuje na honor, tak glosno coby kocurowi ze strachu ogonek opadl,
                                                • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:05
                                                  i zaprzysieguje,
                                                  • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:07
                                                    Jak tak - to przyjmij przeprosiny spod klawiaturki mojej. Sorki-pomylilam sie
                                                    tym razem.
                                                  • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:08
                                                    nie tylko tym i sorrki przyjmuje i Cie nadal za honor szanuje,
                                                  • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:09
                                                    To racz mnie oświecić, w czym to się jeszcze pomyliłam...
                                                  • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:10
                                                    jak mnie nie lubilas, to sie bardzo mylilas,
                                                  • onlyania Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:10
                                                    i cie kitek na odnoza przyjmie na imprezce w cracovi, cobym mogla na
                                                    maryjne.....
                                                  • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:12
                                                    to na czyich odnozach mi pasc przyjdzie,
                                                  • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:15
                                                    Kitek-a skad ja mam wiedziec, na czyje odnoza padniesz? Moze na swoje wlasne :o)
                                                  • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:17
                                                    ja tez nie wiem, ale only cos wie, wiec sie pytam, a macie jakiegos
                                                    koordynatora w Cracovii,
                                                  • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:29
                                                    A tymczasem men vel kocur1 znow zafajdal cale Forum :((. Ratuj sie, kto moze!
                                                  • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:32
                                                    az mi glupio byc kitkiem, gonie go jak moge, a tu fetorek szczynowaty coraz
                                                    wiekszy,
                                                  • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:35
                                                    Hycla by trzeba najac na tego zdebilnialego kocura. Niech by go raz na zawsze
                                                    sie pozbyl. Myszek tez.
                                                  • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:37
                                                    ja skorke zamawiam,
                                                  • maryjo2 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:39
                                                    Korzonki Cie bola? Czy na scianie trofeum chcesz wieszac?
                                                  • kitek1 Re: WYPRASZAM SOBIE TAKIE POMOWIENIA 25.12.01, 21:48
                                                    korzoneczki, bo w mlodosci za czesto w plenerze sie seksilem, a klimat u nas
                                                    ostry,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka