szkodnik1 05.01.04, 11:52 ....co zresztą było do przewidzenia...:)))))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9988614 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Tym, którzy nie wiedzą co zaszło.... 05.01.04, 12:14 wyjaśniam..... Pojawiła się messja i swym jadem uśmierciła wątek jagnaiski do mnie, na którym toczyła się rozmowa...... Potem, uradowana swym sukcesem, poszła (oczywiście) wiadomo gdzie - na FoF, oskarżyć mnie o to właśnie, co sama zrobiła. Stwierdziła, że została zaatakowana na powyższym (usunietym) wątku na FT, choć to jej chamski post został usuniety..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Tym, którzy nie wiedzą co zaszło.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 12:25 szkodnik...wiesz co to znaczy traktowac kogos jak powietrze ,ignorowac..? Olej ja i juz:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Tym, którzy nie wiedzą co zaszło.... 05.01.04, 12:27 ....droga samciu.....nie raz ją olałem (jak napisałem na FoF) ale nie zniosę chamskich odzywek w kierunku mojej żony...... mnie może obrażać ale wara od mojej familii..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Tym, którzy nie wiedzą co zaszło.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 12:34 te szkodnik...juz ja znam swoja corcie wiec nie pierdziel ,ze dla niej to robisz.Ona pierwsza olalaby ja!!!:))) Po ch...dajecie jej publike? Przeciez wlasnie o to jej chodzi! Pomysl,co zrobi jak nikt nie bedzie jej odpisywal i reagowal na jej zaczepki? Zdechnie smiercia naturalna i tyle.No,ale skoro chcesz dalej dawac jej żer to juz nie moja sprawa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Tym, którzy nie wiedzą co zaszło.... IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 05.01.04, 12:42 etam, biorac pod uwage ze na tym forum nic sie nie dzieje to dobrze ze cos sie dzieje. Halleluja....:P Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Tym, którzy nie wiedzą co zaszło.... 05.01.04, 12:47 .....a co się dzieje, skoro coś się dzieje a wątki znikają, to nic się nie dzieje..... matuś samuś.....uywagi przyjęte....może coś sobie w nowym roku obiecam....????? ale wątpię czy dotrzymam (wytrzymam)..... Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Tępe nożyce znów się odezwały.... 05.01.04, 12:52 Powiedzcie moi drodzy jak długo pali sie ognisko ?? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Tępe nożyce znów się odezwały.... 05.01.04, 12:58 ....do momentu, gdy nie skończę na nie szczać...????? Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Tępe nożyce znów się odezwały.... 05.01.04, 13:08 Nie szkoda Ci moczu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Tępe nożyce znów się odezwały.... 05.01.04, 13:11 Właśnie. Mocz swięty jest.:)) Makary, buziole dla Ciebie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Tępe nożyce znów się odezwały.... 05.01.04, 13:14 .....no to może plecami się odwrócę i zwieracze poluzuję....:))) ups....na FoF poznikały już donosicielskie wątki, czyżby czas na ten....???? Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Tępe nożyce znów się odezwały.... 05.01.04, 13:21 Pom buziole za buziole i na dodatek czyli dokładke buziolki i buziolaczki :*****))) Odpowiedz Link Zgłoś