bodok2 15.10.10, 11:48 głupie ale bardzo ważne dla mnie : czy w nocy nad markami przeszła burza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_de Re: pytanie 15.10.10, 13:11 burzy nie słyszałam, bo śpię jak kamień, ale chyba padała deszcz, bo w ogrodzie było wilgotniej niż zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
mario5435 Re: pytanie 15.10.10, 13:49 kasia_de napisała: > burzy nie słyszałam, bo śpię jak kamień, ale chyba padała deszcz, bo w ogrodzie > było wilgotniej niż zwykle Przezabawna wypowiedź, dawno się tak nie ubawiłem, :), literówki każdemu się zdarzają ale ta jest "the best" no i to spostrzeżenie o ogrodzie.... super. pozdrawiam i sorki za ot. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkankamarek Re: pytanie 15.10.10, 15:26 nad ranem podlało troszkę trawniki i gdzieniegdzie ulice ale nie słychać było grzmotów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oszczepnikos Re: pytanie 15.10.10, 20:43 Biorąc pod uwagę intensywność zachmurzenia w nocy i parę innych danych, bardzo wątpliwe, aby poprzedniej nocy występowały wyładowania atmosferyczne. www.pogodynka.pl/radary.php W przyszłości może przyda Ci się ten link: www.pogodynka.pl/burze.php pzdr OSzczepnikos Odpowiedz Link Zgłoś