rentje 19.04.07, 12:25 Witam! Czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzony warsztat samochodowy? Chodzi o drobne naprawy (także instalacji elektrycznej) i przeglądy. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
padaw Re: Warsztat samochodowy 21.04.07, 21:25 BROSTRUCK jest dobry,mog polecic,korzystalem...To jest na Radzyminskiej,po prawej stronie w kierunku Warszawy,za McDonaldem.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
superkitka20 Re: Warsztat samochodowy 25.04.07, 08:30 ja moge polecić warsztat na ul.Bandurskiego 40 w Markach, wiele drobnych napraw juz tam robiłam i mogę polecić, Natowmiast stanowczo ODRADZAM warsztat na ul. Sowińskiego w Markach to partacze i nie znam nikogo kto byłby zadowolony z ich usług, 3 razy tyle musiałam wydać żeby naprawić to co zpieprzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
marticzka82 Re: Warsztat samochodowy 06.07.07, 18:32 ja mogę polecić bardzo fajny i profesjonalny warsztat samochodowy na ul. Wolińska 10, w Warszawie. Oprócz napraw mają fajną usługę polerowania samochodów - autopolishing. Moje autko błyszczało jak nowe! Odpowiedz Link Zgłoś
vipit Re: Warsztat samochodowy 10.05.25, 08:44 W Kobyłce więc bardzo blisko, jest bardzo dobry warsztat samochodowy, który śmiało mogę polecić - AutoMagia.pl Odpowiedz Link Zgłoś