Dodaj do ulubionych

warsztat samochodowy

06.03.12, 19:28
Czy ktoś może z polecić uczciwy i fachowy warsztat samochodowy w Markach lub okolicach.
(do naprawy zawieszenie )
s_cichy@wp.pl
Z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • rode_1 Re: warsztat samochodowy 06.03.12, 22:05
      Ja polecam warsztat: Mechanika Samochodowa Marek Piotrowski
      05-220 Zielonka k/Warszawa
      ul. Marecka 72
      tel: (0-22) 781-82-63 lub 0 603 528 562
      Jadąc ul. Fabryczną ok. 100 m przed rondem po lewej stronie. A to, że na ogół czeka się ok. 2-3 dni na naprawę (przy kilku stanowiskach i pracownikach) to w dzisiejszych czasach też o czymś świadczy. Ja mam 3 różne (wiekiem i klasą) pojazdy i staram się je tam serwisować.
      Robert
      • sportif Re: warsztat samochodowy 07.03.12, 12:34
        też mogę polecić Piotrowskich, pamiętam jak jeszcze nie było samochodów, to ciągle grzebali w motorynkach, junakach i jak widać do tej pory grzebią.
        Ogólnie taniej niż w Warszawie, ale trzeba czekać kilka dni.
      • smalecmarki Re: warsztat samochodowy 20.09.14, 00:08
        no to standardy mocno spadły,rozrząd bez pompy i przewody chamulcowe bez odpowietrzania jak można tak oddać samochód kobiecie SKANDAL PATAŁACH I TYLE.koszt 660 zł polecam
    • wiolg4 Re: warsztat samochodowy 07.03.12, 09:20
      Polecam warsztat na ul Mareckiej 22 to już chyba Zielonka, ale Pan Piotr jest bardzo solidny, terminowy i tani :) tel. 503-141-551. byłam i na pewno będę wracać
      • glinamarmarki Re: warsztat samochodowy 07.03.12, 10:40
        paweł ul.spokojna nr niepamiętam ale przed lasem po lewej stronie, szyld jest, ew ridergarage przy mok jadac w strone wawy po prawej stronie głównej
    • auto.centrum Re: warsztat samochodowy 12.03.12, 14:09
      Zapraszamy do nas :)

istniejemy od kilku lat na rynku. Świadczymy uslugi zarówno dla Klientów indywidualnych jak i firm. Pracujemy od poniedziałku do piątku w godz. 7:00-21:00 (sobota do 13-ej).
      więcej www.AutoCentrumMarki.pl

• auto.centrum Re: warsztat samochodowy 12.03.12, 14:10
        Zapraszamy do nas :)

istniejemy od kilku lat na rynku. Świadczymy uslugi zarówno dla Klientów indywidualnych jak i firm. Pracujemy od poniedziałku do piątku w godz. 7:00-21:00 (sobota do 13-ej).
        więcej www.AutoCentrumMarki.pl
        tel. 22 771 48 13
        Marki ul. Klonowa 4 (tuż przed wiaduktem na Nieporęt)
        • ridergarage.pl Re: warsztat samochodowy 08.08.12, 14:01
          korzystając z okazji również polecam nasz warsztat :)
          RIDERGARAGE.PL
          mieścimy się przy Piłsudskiego 53A (na przeciwko MOK)
          pracujemy od

PON-PT 8:00 - 19:00
          SOB 9:00 - 14:00

Mamy 17 lat doświadczenia w branży (w Markach jesteśmy od 2 lat)

Zapraszam serdecznie - Seba
        • ronson1971 Re: warsztat samochodowy 09.08.12, 22:52
          Nie polecam tego serwisu.
          Ok roku temu naprawiałem tam sprzęgło, naprawa zrealizowana... po 3 miesiącach... pad, w innym serwisie pokazali mi sposób mocowania sprzęgła - na skręcony drut. Od tego czasu omijam ten warsztat.
          R
    • kopulos Re: warsztat samochodowy 08.08.12, 15:59
      AutoSerwis na Pasłęckiej 7 na Białołęce. PO drugiej stronie ulicy jest Galeria pod Dębami, łatwo trafić.
      Pan Darek jest solidny, uczciwy i konkretny.
      Mam go z polecenia i podaję dalej.
      510 262 571
    • 1bzykitek Re: warsztat samochodowy 09.08.12, 00:04
      Ja proponuję pojechać do warsztatu z prawdziwego zdarzenia,gdzie mają urządzenia specjalistyczne aby sprawdzić profesjonalnie przednie zawieszenie.Gdzie można sprawdzić
      na urządzeniach stan sprawności amortyzatorów ,skuteczność siły hamowania w układzie
      hamulcowym oraz luzy w przednim zawieszeniu i układzie kierowniczym.Zawsze udaję się do serwisu który posiada takie urządzenia.Zazwyczaj są to stacje autoryzowane przez producenta oraz Satcje Kontroli Pojazdów.Jadąc do warsztatu który nie posiada urzadzeń specjalistycznych
      ryzykujemy złym rozpoznaniem usterki.To tak jak byśmy poszli do znachorA.
      • misiek_19836 Re: warsztat samochodowy 09.08.12, 12:01
        Nie ma takiej aparatury która zastąpi dobrego mechanika. wiem sprawdzałem przerabiałem im wychodzi jedno człowiek to robi po czym się okazuje że g.wno prawda i niepotrzebnie kasa poszła. Po pierwsze dobry mechanik, a nawet dobry i uczciwy.
      • ridergarage.pl Re: warsztat samochodowy 09.08.12, 12:16
        1bzykitek napisał(a):

> Ja proponuję pojechać do warsztatu z prawdziwego zdarzenia,gdzie mają urządzeni
        > a specjalistyczne aby sprawdzić profesjonalnie przednie zawieszenie.Gdzie można
        > sprawdzić
        > na urządzeniach stan sprawności amortyzatorów ,skuteczność siły hamowania w ukł
        > adzie
        > hamulcowym oraz luzy w przednim zawieszeniu i układzie kierowniczym.Zawsze udaj
        > ę się do serwisu który posiada takie urządzenia.Zazwyczaj są to stacje autoryzo
        > wane przez producenta oraz Satcje Kontroli Pojazdów.Jadąc do warsztatu który ni
        > e posiada urzadzeń specjalistycznych
        > ryzykujemy złym rozpoznaniem usterki.To tak jak byśmy poszli do znachorA.

Można także pojechać samochodem klienta na stacje diagnostyczną i zobaczyć co na szarpakach wychodzi lub klient przyjeżdża z rozpiską co chce zrobić.
        Poza tym luzy zawieszenia sprawdza się bez problemu bez szarpaków czy rozpieraków , co innego z amortyzatorami - tu zgodzę się z przedmówcą .

Pozdrawiam
        RIDERGARAGE.PL
    • smalecmarki Re: warsztat samochodowy 20.09.14, 00:00
      kto robi rozrząd w lanosie dohc i nie wymienia pompy oraz wypuszcza samochód z zapowietrzonymi chamulcami po wymianie przewodów i bierze za to prawie 660zł
      • smalecmarki Re: warsztat samochodowy 20.09.14, 00:02
        pan piotrowski a najgorsze żę ponoć z polecenia znajomego
    • marcin.55265895 Re: warsztat samochodowy 16.05.16, 18:10

• marcin.55265895 Re: warsztat samochodowy 16.05.16, 18:13
      ja polecam w markch nowy warsztat samochodowy www.unicarservice.pl
      Na ulicy Mikołaja Ciurlionise 5.
      bardzo fajne i konkretnie wszystko robą.

jestem bardzo zadowolony z ich usług.

pocelam
    • kata_be Re: warsztat samochodowy 24.07.17, 23:41
      a cos bliżej warszawy? u mnie tez zawieszenie to sprawdzenia.. do Marek daleko ode mnie akurat
      • mariuszlogin Re: warsztat samochodowy 28.08.17, 19:24
        Jeśli chodzi o zawieszenie hamulce to polecam w Zielonce Pana Blonskiego ul Poniatowskiego. Jedziesz mówisz co Cię lib auto boli ustawiasz sie w kolejce, po oczekiwaniu wyjeżdżasz na warsztat i od ręki auto jest robione poczekach chwilkę wypojesz kawę i wyjeżdżasz naprawionym autem
    • amberol Re: warsztat samochodowy 28.07.17, 16:31
      warto korzytsać z wyszukiwarek typu mi.eu, dobrymechanik. Tylko uwaga - dobry mechanik ma opcje usuwnaia negatwynyc opinii przez warsztat, więc nie wiem na ile są one wiarygodne tam.
      • kata_be Re: warsztat samochodowy 08.08.17, 22:35
        fajna maja mapke na mi.eu, ja sie nie orientuje w terenie zbytnio to akurat tu od razu widac kto jest gdzie. i nie trzeba po mapach googla wyszkuwac co najblizej. dla mnie super!!
      • lemon100 Re: warsztat samochodowy 02.09.17, 13:12
        Ok, czyli rozumiem, ze wyszukiwarka dobrymechanik jednak nie;) Lepsza będzie ta pierwsza:)
        • racimmm Re: warsztat samochodowy 07.09.17, 09:26
          tak, bardzo dobry sposob na znalezienie warsztatu
    • pablo2409 Re: warsztat samochodowy 30.08.17, 09:59
      Jeśli zależy Wam na znalezieniu dobrego, a zarazem fachowego warsztatu samochodowego w Markach, ale nie tylko, bo i w okolicach, to jest ponoć fajna strona, którą mi polecili znajomi, czyli mi.eu. Znajdziecie tam opinie o danym warsztacie, co jest przydatną rzeczą.
      • papryczka9 Re: warsztat samochodowy 30.08.17, 21:28
        Slyszalam wlasnie o tej wyszukiwarce warsztatow, mysle, ze to najlepsza opcja. Masz najwiekszy wachlarz mozliwosci wyboru.
    • 0piotr007 Re: warsztat samochodowy 29.09.17, 15:11
      Spokojnie mogę polecić nowy warsztat samochodowy na Okólnej, nazywa się Automotive marki. Szybko i fajnie robią wszystko, prywatny warsztat nie jakaś tam sieciówa jak norauto, w którym byłem dwa razy i dwa razy żałowałem.

Mają nawet stronę mechanikmarki.pl/ co prawda, jest tam kontakt, ale wiem że planują tam też jakieś porady dodać, no i części można u nich kupić do aut!
    • Gość: lasny Re: warsztat samochodowy IP: *.centertel.pl 28.02.21, 22:10
      Auto Matraszek w Markach na Słonecznej, automatraszek.pl/u. Kiedyś ASO Hondy. Bardzo wysoki poziom obsługi klienta, konkurencyjne ceny.
    • Gość: MarekP Re: warsztat samochodowy IP: *.centertel.pl 06.12.21, 13:44
      Dla mnie najlepsze miejsce w okolicy to Auto Matraszek Korzystałem z ich usług już nie jeden raz, wiem z doświadczenia, że to solidny serwis.
    • Gość: PeterWhite Re: warsztat samochodowy IP: 91.230.98.* 02.01.22, 20:24
      Auto Matraszek, automatraszek.bosch-service.pl/pl/serwis, ul. Słoneczna. Bardzo rzetelny serwis, szczerze polecam, od lat tam serwisuje swoje auta i zawsze jestem zadowolony.
    • Gość: Krzych78 Re: warsztat samochodowy IP: *.centertel.pl 01.06.22, 07:42
      Hej, odkąd przeprowadziłem się do Marek korzystam tylko z usług serwisu Auto Matraszek automatraszek.bosch-service.pl/pl Uczciwe miejsce, świetni specjaliści, bardzo solidnie wykonywane wszelkie naprawy. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka