pinch 13.04.03, 01:05 Miłych snów i kolorowego zawrotu głowy życzy pinch zdążający do alkowy ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinch Śpicie? ;) 08.05.03, 23:56 Pewnie już śpicie... ;) hłe hłe... A ja przy stosie papierów na biurku biorę się do pracy. Dobranoc. :) Odpowiedz Link
moooni Niestety, nie śpimy :( 09.05.03, 01:10 pinch napisał: > Pewnie już śpicie... ;) hłe hłe... > A ja przy stosie papierów na biurku biorę się do pracy. > Dobranoc. :) Ja też kwitnę przed kompem, na dodatek obłożona książkami... X-Generation, ech... -- moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link
pinch idę spać 18.05.03, 22:11 Czas kiedyś się wyspać... chociaż te 8 godzin. Dobranoc ;) A chociaż tu nikt nie pali, to niechaj blask papierosa prowadzi mnie przez mrok. Odpowiedz Link
pinch Re: idę spać 19.05.03, 01:00 pinch napisał: > Czas kiedyś się wyspać... chociaż te 8 godzin. > Dobranoc ;) > A chociaż tu nikt nie pali, to niechaj blask papierosa prowadzi mnie przez mrok. Ech, okazalem sie marzycielem i fantastą... Dopiero teraz czas przywdziać pidżame w kaczuszki ;))) Odpowiedz Link
pinch Re: Dobranoc ;) 19.06.03, 00:02 Starym zwyczajem: Dobranoc... ;) o jak dziś "wcześnie" idę spać, cóż ruszam na małą wojnę,(tak Romku, zabieram piłę...) plan taktyczny gotowy, teraz potrzebny tylko sen... ;) Odpowiedz Link
roman_j Powodzenia :-) 19.06.03, 19:44 pinch napisał: > o jak dziś "wcześnie" idę spać, cóż ruszam na małą wojnę,(tak Romku, zabieram > piłę...) plan taktyczny gotowy, teraz potrzebny tylko sen... ;) A ja niedawno przegrałem kolejną bitwę i powoli zaczynam tracić wiarę w zwycięstwo. Tym bardziej, że sojusznik, na którego pomoc najbardziej liczę, jak na razie głównie rzuca mi kłody pod nogi. Eh, życie... Odpowiedz Link
hiubi Re: Dobranoc ;) 19.06.03, 23:56 Na mnie też już dzisiaj pora. Zatem dobranoc. PS. Czy ktoś pracuje jutro?? Ja niestety tak :-( a wokół słyszę tylko o długim weekendzie ;) Odpowiedz Link
pinch Re: Dobranoc ;) 20.06.03, 09:46 hiubi napisał: > Na mnie też już dzisiaj pora. Zatem dobranoc. > PS. > Czy ktoś pracuje jutro?? Ja niestety tak :-( a wokół słyszę tylko o długim week > endzie ;) Dzieńdobrybardzo... :-) Ja pracuję. Odpowiedz Link
roman_j Re: Dobranoc ;) 20.06.03, 16:30 hiubi napisał: > Milo wiedziec, ze nie jest sie samemu :-) No to jest nas trzech. :-) Odpowiedz Link
moooni Re: Dobranoc ;) 23.06.03, 23:56 dziennik pokladowy, godzina 23:59 czasu letniego Muszę przekazać Wam pewną tajną informację. Idę spać. [się rozpisała, nie ma co...] -- Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia dyr.: Moooni, prof. h.c. CUD moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link
pinch Re: Dobranoc ;) 24.06.03, 23:59 moooni napisała: > dziennik pokladowy, godzina 23:59 czasu letniego > Muszę przekazać Wam pewną tajną informację. Idę spać. Złamalem pieczęć z tajną kopertą, a tam napisane, że mam iść spaść. Udało mi się nawet dziś nie opowiadać bajki jednej słuchaczce ;-) Zeby tak jeszcze deszczu odglosy o dach ... ;-) a za oknem widze rude, wypasione kocisko przemykające obok ogrodzenia... (polował? randkował?... na jedno wychodzi) ... ;-) Czasami go obserwuje i cenie jego indywidualność :-) Odpowiedz Link
pinch Re: Dobranoc ;) 25.06.03, 23:54 pinch napisał: > a za oknem widze rude, wypasione kocisko przemykające obok ogrodzenia... > (polował? randkował?... na jedno wychodzi) ... ;-) Czasami go obserwuje i cenie > jego indywidualność :-) Tej nocy kot chyba został u kotki, bo jeszcze nie wracał... ;-) Dobranoc. Odpowiedz Link
pinch Re: Dobranoc ;) 04.07.03, 00:29 O dziś to miałem obroty w pracy (i to jeszcze w czasie urlopu gdy powinienem wylegiwać się do "góry kołami" na wyspach zielonego przylądka) ;-) Tak do końca to nie wiedziałem czy przeżyje dzień dzisiejszy. Ale przeżyłem, a co za tym idzie wyrażam swą radość mówiąc: dobranoc. Odpowiedz Link
hiubi Dzień dobry :-) 02.08.03, 10:47 Ja od rana dzisiaj w pracy siedzę ;-(( a słonko tak świeci i jeszcze w dodatku sobota buuuu chlip chlip ;-( Pozdrowienia dla ludu pracującego ;-) Odpowiedz Link
pinch Re: Dzień dobry :-) 02.08.03, 13:37 hiubi napisał: > Ja od rana dzisiaj w pracy siedzę ;-(( a słonko tak świeci i jeszcze w dodatku > sobota buuuu chlip chlip ;-( > > Pozdrowienia dla ludu pracującego ;-) Dzien dobry bardzo. A ja dzis wstalem o 8 ... i tez pracuje. Co prawda w domu, ale jednak :-) Odpowiedz Link
moooni Smacznego :) 02.08.03, 15:11 Jako że to nasz wątek grzecznościowy; dzień dobry, dobranoc, pozdrawiam... to ja też grzecznie wszystkim mówię SMACZNEGO :) Obiadek, mniam mniam... :) -- moooni Odpowiedz Link
pinch Re: Smacznego :) 02.08.03, 15:57 moooni napisała: > Jako że to nasz wątek grzecznościowy; dzień dobry, dobranoc, pozdrawiam... to > ja też grzecznie wszystkim mówię SMACZNEGO :) Smacznego :-) ... i wina wytrawnego. Odpowiedz Link
hiubi Re: Smacznego :) 03.08.03, 18:37 Przeczytałem i zgłodniałem :-) a lodóweczka pusta :-( ale moze coś wymyślę... Odpowiedz Link
roman_j Re: Smacznego :) 03.08.03, 19:03 hiubi napisał: > Przeczytałem i zgłodniałem :-) > a lodóweczka pusta :-( ale moze coś wymyślę... Jeśli Twoja sympatia umie gotować, to na co czekasz? ;-)) Niech się sprawdza już teraz w gotowaniu, bo potem może być za późno na reklamacje. ;-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: Smacznego :) 03.08.03, 21:27 Nie ma to jak obiadek Mamusi :-) fartem załapałem się ;-) Odpowiedz Link
pinch Re: Smacznego :) 03.08.03, 22:22 roman_j napisał: > Jeśli Twoja sympatia umie gotować, to na co czekasz? ;-)) > Niech się sprawdza już teraz w gotowaniu, bo potem może być za późno na > reklamacje. ;-)) Jak to mówią - kobieta nie dużo zje, a w domu zawsze się przyda ;-) Odpowiedz Link
tygrys01 Re: Dobranoc ;) 02.08.03, 15:15 pinch napisał: życzy pinch zdążający do alkowy ;)========= Sam ? to chyba dosyć nudne. Odpowiedz Link
pinch Re: Dobranoc ;) 02.08.03, 15:48 tygrys01 napisał: > pinch napisał: > > życzy pinch zdążający do alkowy ;)========= > Sam ? to chyba dosyć nudne. Zdazajacy sam. To konkret jak prosta y=a. A w alkowie ktos czeka. Tu musisz wykazac sie mysleniem na poziomie abstrakcji jak wielomian stopnia "n", bo ja do opowiadaczy nie naleze :-) Odpowiedz Link
ploom Re: Dobranoc ;) 03.08.03, 21:39 ... dobranoc :) szybka noc bo tylko do 3 ;-) a potem tydzien upalnych wakacji, jak znajde tam kompa ;-) to skrobne coś ... zatem dobranoc :) pozdrawiam urlopowo ... Odpowiedz Link
awronia Re: Dobranoc ;) 04.08.03, 03:25 No to dobranoc, kochani moi. U Was srodek nocy, a ja powoli wybieram sie do domku na spoczynek. Co Wam sie sni??? (moze to temat na osobny watek?) awronia Odpowiedz Link
moooni Re: Dobranoc ;) 23.08.03, 00:33 pinch napisał: > Miłych snów i kolorowego zawrotu głowy > życzy pinch zdążający do alkowy ;) ja w sumie też sobie zaraz podązę... dobranoc. moge jeszcze zaspiwac? moge? ok, dziekuje. UWAGA SPIEWAM: "dobranocka się skonczyła, czas isć do łózeczka więc, choć z zalem, kładę lale, rządkiem na półeczkach..." Dalej nie potrafię :( <dygnięcie> -- moooni Odpowiedz Link
moooni Kolorowych snów :) 24.09.03, 23:34 Kolorowe sny kiedy ja dotykam ciebie zwariowany świat kiedy w nas tańczy pragnienie :) hej, uu dotykam ciebie hej, uuu tak wiruje cały świat hej, ouu jestem pragnieniem hej, ouu No to może ja już pójdę spać???? -- moooni Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia moooni@eranet.pl <tadaaaaaaam.wave> Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Kolorowych snów :) 25.09.03, 08:30 moooni napisała: > Kolorowe sny kiedy ja dotykam ciebie > zwariowany świat kiedy w nas tańczy pragnienie :) > > hej, uu dotykam ciebie > hej, uuu tak wiruje cały świat > hej, ouu jestem pragnieniem > hej, ouu Domyślam się, że masz poster tej ekipy nad łóżeczkiem ;-))) Odpowiedz Link
moooni Re: Kolorowych snów :) 25.09.03, 08:46 ernest_pinch napisał: > Domyślam się, że masz poster tej ekipy nad łóżeczkiem ;-))) Nie :) Nad łóżeczkiem mam Lenina. Płaskorzeźba, z brązu, piękny profil, skala jakieś 3:1 -- moooni Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia moooni@eranet.pl <tadaaaaaaam.wave> Odpowiedz Link
zenobius1 Re: Kolorowych snów :) 25.09.03, 12:14 moooni napisała: > ernest_pinch napisał: > > > Domyślam się, że masz poster tej ekipy nad łóżeczkiem ;-))) > > Nie :) > Nad łóżeczkiem mam Lenina. Płaskorzeźba, z brązu, piękny profil, skala jakieś > 3:1 > > > -- > moooni > Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia > moooni@eranet.pl > <tadaaaaaaam.wave> Osobiście bardziej mi do gustu przypadła ta piosenka także Twojego wykonania: SPIEWAM: "dobranocka się skonczyła, czas isć do łózeczka więc, choć z zalem, kładę lale, rządkiem na półeczkach..." Dalej nie potrafię :( <dygnięcie> Jak mi kiedysz zapodasz melodię, to będę uczył jej moją córkę. Odpowiedz Link
moooni Re: Kolorowych snów :) 25.09.03, 13:15 zenobius1 napisał: > Osobiście bardziej mi do gustu przypadła ta piosenka także Twojego wykonania: > > SPIEWAM: > "dobranocka się skonczyła, czas isć do łózeczka > więc, choć z zalem, kładę lale, rządkiem na półeczkach..." > > Dalej nie potrafię :( > <dygnięcie> > > Jak mi kiedysz zapodasz melodię, to będę uczył jej moją córkę. Tęczowy Music Box :) Mogę pożyczyć Ci płytę, jeśli chcesz... -- moooni Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia moooni@eranet.pl <tadaaaaaaam.wave> Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Dobranoc ;) 06.12.03, 23:57 Dobranoc. Po raz pierwszy, gdy modemy analogowe poszly w odstawke, a telefon cyfrowy z wraznia trzymam za sluchawke ;-) Odpowiedz Link
moooni Re: Dobranoc ;) 21.10.04, 01:10 pinch napisał: > Miłych snów i kolorowego zawrotu głowy > życzy pinch zdążający do alkowy ;) Dobranoc. Pchły na noc. Bawcie się dobrze tej nocy :) M. Odpowiedz Link