Dodaj do ulubionych

Wyszperane w upał

23.07.06, 08:18
Przeglądając zaległą prasę napotkałem tekst, który wzbudził we mnie rózne emocje.
Jest to wywiad B. Gadomskiego z Piotrem Tymochowiczem, twórcą np wizerunku
Leppera.
Angora nr 28 zdnia 9.07.06.

"P.T- Np pan Stefan Niesiołowski i pan J. Kaczyński - im mocniej będą mówić
cokolwiek przeciwko homoseksualistom, to będzie można wnioskować, że tak
naprawdę sami mają takie skłonności, ale ich w sobie nie akceptują.

-B.G- Sugeruje pan, że oni są gejami?!

-P.T- Typowy heteroseksualista nie czuje potrzeby, żeby potępiać
homoseksualistów. Nie zajmuje wobec mniejszości seksualnych radykalnego
stanowiska. Natomiast, jeżeli ktoś takie stanowisko zajmuje, to oznacza, że
nie może sam sie pogodzić z własnym problemem. Przykro miże pan Niesiołowski
nie jest gotów przyznać się przed kameramiżejest gejem. A powinien to zrobić,
bo na przykładzie tego,co mówi, widać kim jest.

-B.G- Na jakiej podstawie pan tak sądzi?

-P.T- Zapewne za czasów PRL-u, kiedy siedział w więzieniu, został zgwałcony i
to wielokrotnie, co jest jego głęboko skrywaną tajemnicą, albo od dziecka
jest homoseksualistą, tylko podobnie jak Jarosław Kaczyński - boi się do tego
przyznać.

-B.G- Nie boi się pan,że mogą panu wytoczyć proces za takie pomówienie?

-P.T- Nie, bo kto o zdrowych zmysłach wytoczy mi proces za stwierdzenie
czyjejś orientacji seksualnej? Przecież zostaliby wysmiani w całej Europie."

Panie Piotrze :) przecież Europa już sie z nas śmieje, więc jeden spazm więcej
nie zrobi różnicy, natomiast pan to czuje będzie miał niezłe jaja.

Obserwuj wątek
    • frank_drebin No coz z Tymochowicza to taki "spin doctor" jak z 23.07.06, 08:29
      Rutkowskiego detektyw. Kto przy zdrowych zmyslach zamowi u niego prace nad tzw.
      wizerunkiem jesli facet klapie na lewo i prawo co mu slina na jezyk
      przyniesie ?
      • rollex Re: No coz z Tymochowicza to taki "spin doctor" j 23.07.06, 08:35
        frank_drebin napisał:

> Rutkowskiego detektyw. Kto przy zdrowych zmyslach zamowi u niego prace nad tzw.
        >
        > wizerunkiem jesli facet klapie na lewo i prawo co mu slina na jezyk
        > przyniesie ?

Klepie na prawo i lewo, bo ma kontrakt 3-letni na wykreowanie wizerunków
        prezydentów Uzbekistanu i Azerbejdżanu, więc raczej te pare lat ma zamiar tam
        spędzić, ale mam coraz większe wątpliwości, gdzie je spędzi.
        • frank_drebin Znaczy sugerujesz, ze zostanie "kombatantem" ? ;) 23.07.06, 08:37
          Takim w stylu paradowiczow spod Starego Browaru w Poznaniu - czyli boi sie na
          zapas chociaz jeszcze mu nic nie zrobili ??? ;)
          rollex napisał:

> frank_drebin napisał:
          >
          > > Rutkowskiego detektyw. Kto przy zdrowych zmyslach zamowi u niego prace na
          > d tzw.
          > >
          > > wizerunkiem jesli facet klapie na lewo i prawo co mu slina na jezyk
          > > przyniesie ?
          >
          > Klepie na prawo i lewo, bo ma kontrakt 3-letni na wykreowanie wizerunków
          > prezydentów Uzbekistanu i Azerbejdżanu, więc raczej te pare lat ma zamiar tam
          > spędzić, ale mam coraz większe wątpliwości, gdzie je spędzi.
          • sawa.com Tymochowicz chce zaistnieć w mediach 23.07.06, 09:29
            dlatego klepie na lewo i prawo... i przekracza granice dobrych obyczajów. To
            co głosi jest jednak dość znaną prawidłowościa psychologiczną. Np. znana też
            jest teza, ze podłożem obsesyjnego antysemityzmu jest wewnętrza nie akcetacja w
            sobie żydowskich korzeni.
            • buraque Re: Tymochowicz chce zaistnieć w mediach 23.07.06, 09:33
              sawa.com napisała:

> dlatego klepie na lewo i prawo... i przekracza granice dobrych obyczajów. To
              > co głosi jest jednak dość znaną prawidłowościa psychologiczną. Np. znana też
              > jest teza, ze podłożem obsesyjnego antysemityzmu jest wewnętrza nie akcetacja
              w
              >
              > sobie żydowskich korzeni.

Tymochowicz to zręczny gracz, wykorzystuje prasę do promowania siebie
              wygłaszając bardzo kontrowersyjne tezy i licząc na szumek medialny.

Nie zmienia to faktu, że akurat w tym przypadku może miec rację, to
              prawdopodobne...
              • rollex Re: Tymochowicz chce zaistnieć w mediach 23.07.06, 09:47
                buraque napisał:
                > Tymochowicz to zręczny gracz, wykorzystuje prasę do promowania siebie
                > wygłaszając bardzo kontrowersyjne tezy i licząc na szumek medialny.

Tu się częściowo zgadzam. Nie przeczę, bo Tymochowicz w swoim fachu jest dobrym
                specjalistą, ale traktuje swój fach jak prostytutka. Oddaje się każdemu kto
                dobrze płaci.
                Zaangażowanie się w wykreowanie kandydata na prezydenta, kosztuje u niego od
                100-200tys dolarów, a jak sam stwierdza za granicą to już miliony.

"Z Lepperem poznałem się w polu. Witał się ze mną w kaloszach i czapce"
                "Andrzej Lepper miał za sobą nieudaną próbe wejścia do parlamentu, gdzie zdobył
                niecałe 0,3% poparcia. Wiedział, że sam nie da rady."

• frank_drebin Dobry spec w tym fachu to trzyma morde na 23.07.06, 09:50
                  klodke bo nigdy nie wiadomo dla kogo bedzie pracowal za pare lat. Wykreowany
                  amator i tyle. Wykreowany jeszcze przez tv Millera za czasow Kwiatkowskiego w
                  koncu Millerowi tez "doradzal" a Miller bronil sie recyma i nogyma zeby to
                  potwierdzic ....
                  rollex napisał:

> buraque napisał:
                  > > Tymochowicz to zręczny gracz, wykorzystuje prasę do promowania siebie
                  > > wygłaszając bardzo kontrowersyjne tezy i licząc na szumek medialny.
                  >
                  > Tu się częściowo zgadzam. Nie przeczę, bo Tymochowicz w swoim fachu jest dobrym
                  > specjalistą, ale traktuje swój fach jak prostytutka. Oddaje się każdemu kto
                  > dobrze płaci.
                  > Zaangażowanie się w wykreowanie kandydata na prezydenta, kosztuje u niego od
                  > 100-200tys dolarów, a jak sam stwierdza za granicą to już miliony.
                  >
                  > "Z Lepperem poznałem się w polu. Witał się ze mną w kaloszach i czapce"
                  > "Andrzej Lepper miał za sobą nieudaną próbe wejścia do parlamentu, gdzie zdobył
                  > niecałe 0,3% poparcia. Wiedział, że sam nie da rady."
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  • rollex Re: Dobry spec w tym fachu to trzyma morde na 23.07.06, 09:57
                    Swoją opinie o Tymochowiczu przedstawiłem mam nadzieje powyżej, ale fachowości
                    nie zaprzecze. Natomiast olbrzymie zdziwienie wywarła na mnie bardzo pochlebna i
                    pozytwtywna opinia o...(?)
                    " ...... jest dla mnie przykładem tragikomicznego aktora. Tak naprawdę jest to
                    niezwykle inteligentny człowiek, któremu przyszło grac role oszołoma na tle
                    innych.."
                    Konia z rzędem temu kto trafnie dopasuje postac do opinii.
    • palnick Re: Wyszperane w upał 23.07.06, 10:08
      To jest lepsze :-)

www.opozycja.net/go/reszort/21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka