Dodaj do ulubionych

No dobra mam PROBLEM...

10.01.04, 09:11
Jak wiecie a może i nie wiecie, za tydzień mam studniówke - już wiecie.
Jakoś tak wyszło, że na początku nie miałam na nią iść, ale koleżanki mnie namówiły a ja nie mam osoby towarzyszącej :(
Wśród moich "znajomych" sami nienormalni (czyt. upili by się zaraz a mnie by szlak trafił ze wstydu).
Mam do Was ogromną prośbę: nie znacie może jakiegoś normalnego chłopaka, który by chciał się wybrać na imprezkę ze mną za tydzień?
Tak mi głupio o to pytać ale jestem w desperacji, koleżanki mi nie chcą odpuścić - więc muszę iść i koniec! Tylko z kim? Dacie rade pomóc???
Obserwuj wątek
    • jacaaa2 Re: No dobra mam PROBLEM... 10.01.04, 10:25
      halooo panowie gdzie jesteście ,gdzie Ci wspaniali młodzieńcy -czyżby nie było
      chetnych ????
      • giks Re: No dobra mam PROBLEM... 10.01.04, 11:32
        he he he kochana ja bym z Tobą poszła już i nawet by mnie prosić nie trzeba
        było tylko ja nie facet.... ;) Może podaj więcej info . np. kiedy to jest to
        sie ktoś zdecydyje :) może jakiś brat kuzyn choćby koleżanki? ja np miałam isc
        z tatą :) życzę powodzenia :)
    • boski_yaro ....hmmmm.... 10.01.04, 13:18
      pomyślmy:
      - jestem w miare młody
      - czasu mam co nie miara - wbrew pozorom
      - nie pije
      - nie pale
      - umiem się zachować (chyba ??)
      - bosko przystojny W koncu w nicku to mam zapisane ;-))))))))
      Jedna wada nie umiem tanczyc za bardzo chyba
      • giks Re: ....hmmmm.... 10.01.04, 18:51
        boski a co Twoja druga połowica na to? hmmmm??? przecież to nie byłby wypad na
        pifffko do miasta tylko podejrzewam całonocna impreza - ja ze studniówki
        wyszłam o 6 rano!!! ale sporo osób keszcze zostało więc????
    • 84aga Re: No dobra mam PROBLEM... 10.01.04, 14:43
      Cóż za odzew, nie spodziewałam się :))

Jacaaa2, no rzeczywiście coś mało tych panów, szczególnie na TYM FORUM

Giks ,no wiesz ja też bym chętnie Ciebie zaprosiła ale jak by to wyglądało ;)
      Najbliższego kuzyna mam w Sanoku, jest kawałek. A koleżanki takie mądre, chcą żebym poszła ale żadna nie ma nikogo kto by mógł ze mną pójść, bo już pytałam...
      A brat ma szkołe a był bardzo chętny, ale dziś jest załamany bo stało się coś co ne powinno, :(((

Boski Yaro, pomyślmy, jak mówisz masz wiele zalet i jedną wade - gratuluje ;)
      No cóż ja też nie umię dobrze tańczyć, aż głupio się przyznać ...
      Ale ja naprawdę nie żartuje, ma ktoś ochotę :))
      Studniówka jest już za tydzień 17 w sobotę w Lipsku o 17/18 do ......
    • ellenai Re: No dobra mam PROBLEM... 10.01.04, 15:29
      znajdziesz napewno kogos, ja tak szukalam wariacko przed swoja studniowka bo
      tez nie planowalam isc a zdecydowalam sie w ostatniej chwili, i bylo fajnie,nie
      narzekam.Nic ci nie pomoge kurcze bo za daleko jestem wrrrr,ale trzymam agus
      kciuki i napisz nam jak bylo ok?pozdrawiam
      • 84aga Re: No dobra mam PROBLEM... 10.01.04, 18:43
        Dzięki Elle za pocieszenie, też mam nadzieję że się uda, ale czas mam tylko do ponedziałku. Troche mało :(((
      • kapciuch1 Re: No dobra mam PROBLEM... 10.01.04, 18:44
        :) ale masz fajnie studniowka. to swietne przezyce. no nie opowiadaj ze nia
        msz z kim isc. ja bylem na dwoch studniowkach swojej i mojej dziewczyny i
        powiem Ci ze warto isc. w zasadzie to poszedl bym ale moja dziewczyna nie byla
        by pewnie zadowolona zreszta zapytam sie jej eszcze :)) oczywiscie jesli bys
        chciala. nie pije pale paierosy tanczyc podobno umie ;).
        • giks Re: No dobra mam PROBLEM... 10.01.04, 18:49
          ja myśle, że byście się świetnie bawili.
          W sumie to nie znam wszystkich osobiście z forum ale jako towarzysza to moim
          zdaniem najlepiej by było mieć albo Kapciucha albo zawisze - podobny wiem
          podobne problemu sprawy i tematy ;) ale obawiam się, że z nimi to akurat może
          być problem ;) No chyba, że łukasz przekona swoją dziewczynę, że to tylko
          koleżeńska przysługa ;)
    • 84aga Re: No dobra mam PROBLEM... 10.01.04, 19:02
      Kapciuch, było by fajnie, skoro Giks tak mówi, ale wiem, że to nie takie łatwe przekonać dziewczyne, no ale jak byś dał rade...
      Mi obojętne z kim pójde, byle nie narobił mi wstydu ;)
      • kapciuch1 Re: No dobra mam PROBLEM... 10.01.04, 22:21
        o jeju giks Ty sie wyrazilas w takich superlatywach ze az mnie podbudowalo :).
        zobaczymy co sie agus da zrobic. moze przekonam dziewczyne. ale nie chce tez
        zeby wyszlo na to ze cos obiecam a pozniej nic z tego bo nie lubie takich
        sytuacji. (ale nie jestem byle kim jestem kapciuchem :) to uwaga tego ze
        mozesz isc z byle kim) a to ze jest w lipsku to fajnie bo ja mieszkam zaraz
        kolo lipska :) . dam odpowiedz jutro. 3 maj sie
        • ellenai Re: No dobra mam PROBLEM... 11.01.04, 01:33
          kapciuch no to ja wam kibicuje i stan na wysokosci zadania:))))))))))))))))
          dziewczna musi miec fajna studniowke!
    • 84aga Re: No dobra mam PROBLEM... 11.01.04, 12:49
      Kapciuch to trzymam kciuki a jak się nie uda to trudno, ja to zrozumiem.
      Czekam na odpowiedź :)

• zawisza777 Re: No dobra mam PROBLEM... 11.01.04, 16:48
        HEH rzadko sie zdarzaja takie akcje agitacyjne na forach ale zycze 84Aga ze sie
        uda :D z oczywistych wzgledow nie moge zaoferowac swojej pomocy....:D Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka