s_z_a_k 24.02.04, 22:01 Widziałem faceta który niosł zakupy w zębach (dzisiaj około 17-00) Wiem że zimno lecz to dziwne :)) Może jakieś porady dla nietutejszych :) 1-Plecak bardzo dobra żecz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Zimno 24.02.04, 22:28 hehehe to nie dal rady pod pache wlozyc to co niosl i rece do kieszeni schowac, oj ludzie to maja pomysly hehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Zimno 25.02.04, 07:45 ja kiedys tez takiego widzialem ,ale ten mial jeszcze dwa wina ,a moze wiecej pija tam czasem nie daleko mnie.maja tez plastikowe kubki do picia wlozone w ogrodzenie z siatki. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: racja puchaty n/t:)))) 03.03.04, 08:31 przed wielu laty poszlismy z kolega,do dziewczyn na g.osiedle do internatu, zabralismy wino. Byla zima,mroz jak diabli wlozylizmy go na chwiiile do sniegu.Jak przyszlo do picia, to nie szlo tego do geby wlac takie bylo zimne, Wiesz z gwinta ,a jak bysmy mieli kubki to pelna kultura he he no nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai moral taki z tego.... 03.03.04, 16:42 ze zawsze trzeba brac ze soba kubki heheheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: moral taki z tego.... 03.03.04, 18:09 jednorazowki do auta i "go" na impreze... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: moral taki z tego.... 03.03.04, 23:51 dawniej mniej aut bylo,ale ja teraz to woze ze soba,zawsze moze cos sie trafic he he Odpowiedz Link Zgłoś