wesola_kicia 12.12.05, 15:13 ludzie co tak smętnie praca to jedno a życie to 2 obudzcie się i zróbcie jakąś imprezke ` Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiryu Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 19:34 Zjazd forumowiczow u kogos w domu :D Balanga na jego koszt :P Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 19:52 a dlaczego na jego koszt wspolnie Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 19:51 taką którą zapamięta cały Chrzanów Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 20:14 a czemu nie? mogę na ten cel zaproponowac swój pokoik 2,5x 3,5 metra... jak wszyscy siądą sobie na kolanach (oczywiście nie swoich:D), to jakoś się pomieścimy... Data do ustalenia - byle by w tym doq jeszcze?? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 20:21 no bo koszta to ... myslę, ż emożna by jakos rozdzileić:D - np. własne kubki, każdy coś do przekąski, kto chce % to sam przynosi sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 20:35 też tak myśle a może tą impre zrobić jak będzie ieplej wtedy na jakiś łąkach Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 20:40 oj, jak będzie ciepło, to mysle, że murowane - obowiązkowo - zarządzenie z góry;) - kocyki pod pachy, ziemniaczki i dobry humor w rączki i... heja jakies ognisko na kóreś z dostępnych łąk - w tym celu proponuję zaprosic takż e;) ew. jakis zaprzyjaźnionych strażaków z jednostk iochotniczej;) -zna ktoś ? bo ja tylk ojednego! Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 20:42 jeszcze tylk o3 miechy i ... WIOSNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 20:51 ee.. tylko - bo przecież ta zima w końcu znmiknie i pojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 20:55 alez ja się nie kłócę;) -ten czas naprawdę szybko minie.. .dla mnei nawet za szybko Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 21:00 cos mi sie wydaje ze na tym forum jestesmy tylko my Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 21:19 oj reszta - dołaćzy do nas pewnei w okolicach weekendu:D Odpowiedz Link Zgłoś
mruczesobie Re: Chrzanów pobudka 12.12.05, 22:38 alez nie jesteście(chwilowo)same...za 3 miesiące to nam zmarszcvzek przybędzie,że och...ale na łące miłej, znam strażaków ród cały,moi sąsiedzi dawni,mili i nieatrakcyjni...zapisuje sie od razu...do woisny!! Odpowiedz Link Zgłoś
usx moze cos - KONKRETNEGO? 13.12.05, 17:19 Generalnie Chrzanów to taka wiocha, gdzie trudno o porządną pleneralną impre. Nie wiem jak wy ale ja wydupilbym dni Chrzanowa i zoragnizowal cos konkretnego - jakis festiwal, zeby Chrzanow mogl zaistniec nie tylko w swoim powiecie... Acha i trzeba by sie zastanowic nad umiejscowieniem takiej imprezy, jak dla mnie plac 1OOOLECIA kompletnie mi sie nie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Chrzanów pobudka 13.12.05, 17:25 do wiosny? a przez zime to co? wielkie zapadnięcie w sen zimowy? he? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Chrzanów pobudka 13.12.05, 17:51 no co ty jak narazie co niektórzy szykuja sie do swiat inni planuja sylwka a ja sie kuruje Odpowiedz Link Zgłoś
mruczesobie Re: Chrzanów pobudka 13.12.05, 19:04 dni chrzanowa precz!!!dni trzebini tez precz, chcę ja koncertów jazzu i muzyki fortepianowej,chcę klezmerów i wielkiej fety powiatowej przez całe wakacje a w zimie chce karnawał lodowiska i tory narciarskosaneczkowe...utopia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: Chrzanów pobudka 14.12.05, 17:12 Lodowisko ma być budowane koło basenu - tylko czy zrobią je za rok? dwa lata? Ciężko nadążyć za tym forum :D Też sie dołączę do takiej plenerowej imprezki :D Do nieplenerowej też <lol> Dni "Czegokolwiek" to generalnie popijawa dla małolatów. Ale u nas przynajmniej "coś" sie dzieje bo w mniejszych miejscowościach to juz kompletna tragedia... Impreza rozsławiająca Chzranów? Może jakaś TechnoParty :D Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Chrzanów pobudka 14.12.05, 17:17 niech zlikwidują dni chrzanowa i niech zrobia jakąś imprezke a w plenerze to na wiosne Odpowiedz Link Zgłoś