Dodaj do ulubionych

www.forum.gorlice.prv.pl

29.02.04, 13:07
www.forum.gorlice.prv.pl -może jeszcze dzisiaj (jak sie wyrobie) będą
najnowsze zdjecia z ostatniego spotkania :)
Obserwuj wątek
    • giks Re: www.forum.gorlice.prv.pl 29.02.04, 17:15
      czekamy z niecierpliwością :))))

forum.gorlice.prv.pl
      • jacaaa2 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 29.02.04, 17:21
        kurde robie co mogę -coś mi sie pochrzaniło :(((( i zdjecia nie wchodza ,za
        jakieś pół godzinki powinno być ok ,ale i tak sie bedzie długo ładowała galeria
    • giks Re: www.forum.gorlice.prv.pl 29.02.04, 19:28
      zdjęcia fajne ale chyba było ich więcej? no i to ładowanie się to jest
      baaaaaaaardzo czasochłonne ;)
      • aleks44 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 29.02.04, 19:52
        co Wy macie za komputery,ze mozecie to ogladac??????
        caly czas probuje i nic ,nawet onet troche lepiej chodzi
        forum jak zwykle do d.... ale zdjec nic,a nic biala strona
        szkoda bo bym Was poogladal he he he
        • jacaaa2 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 29.02.04, 20:11
          forum.gorlice.w.interia.pl spróbuj tutaj moze bedzie lepiej
          • ellenai Re: www.forum.gorlice.prv.pl 29.02.04, 22:54
            jacaa super stronka,zdjecia swietnie, ty to jestes spec!!!!!!! dzieki temu
            czuje sie jakbym sama byla z wami na tym spotkaniu:) tak trzymajcie:)
            laduje sie wolno ale to nic nieszkodzi! ja poczekam zeby was zobaczyc:))))
          • aleks44 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 29.02.04, 23:15
            ale jaaaaaaja dziewczyna chyba giks ,( bo kapciucha i dziewczyne jego znam z
            widzenia)stala przy barze razem z chlopakiem ,jak ja bralem piwo ha ha ha ha
            A za chwile z nim wyszla ,nie jestem pewien cos mowila o samochodzie nie wiem
            nie przysluchiwalem sie .
            teraz mi zaladowalo ,ladne fotki
            • ellenai Re: www.forum.gorlice.prv.pl 01.03.04, 03:53
              aleks ty tam powienenes byc na tych zdjeciach! kurka wodna!
              • aleks44 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 01.03.04, 09:14
                nic straconego,ja i tak jestem nie fotogeniczny,a zreszta poczekam
                na Ciebie jak przyjedziesz z mezem to sie podlacze do Was.
                zawsze to razniej he he
                • ellenai Re: www.forum.gorlice.prv.pl 01.03.04, 16:00
                  oj a ja myslalam ze mi grunt przygotujesz przed przyjazdem heheheh
            • giks Re: www.forum.gorlice.prv.pl 01.03.04, 16:05
              jaaaa? jesteś pewny? i to jeszcze o samochodach? hmm przy barze to się raczej
              rozmawia o alkoholu hi hi hi ;) jeśli to byłam ja to zapewne ze mną był
              zawisza ;)a przy barze byłam :))) nawet 2 razy ;)
              • zawisza777 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 01.03.04, 18:49
                zdjecia "bardzo bardzo" tylko ta lampa przez nia "kurka" wygladam jakbym spal
                na stojaco ;)
                • ellenai Re: www.forum.gorlice.prv.pl 01.03.04, 18:54
                  zawisz mi sie podobasz,wiec jest ok:) hehe
              • aleks44 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 01.03.04, 23:01
                chyba tak,jestem pewny ,stalem na schodach jak wchodziliscie i tam padlo
                pytanie czy jestes samochodem.A potem przy barze jak ktos z Was placil, czy
                regulowal ale teraz to juz nic nie wiem.
                Jedno jest pewne ,ze gdy zobaczylem Wasze zdjecia to wiedzialem ze Ciebie
                tam widzialem .
                Ale to nie ma znaczenia he he
    • zolty_i_puchaty Re: www.forum.gorlice.prv.pl 03.03.04, 01:29
      niezly pomysl z ta strona jacaaa2,to rzadkosc zeby ktos na forum regionalnych
      chcial takie cos robic.Widze,ze zaczynacie tworzyc zgrana paczke ludzi ktorzy
      poznaja sie na forum.Takie cos to tez rzadkosc,na innych forach tylko
      klotnie,dobrze ze wy innaczej sie zachowujecie,pozdrawiam
      • ellenai Re: www.forum.gorlice.prv.pl 03.03.04, 05:15
        milo sie czyta takie stwierdzenie puchaty,:)dzieki:) ja tez uwazam ze jacaa
        robi swietna robote:) a reszta tworzy fajne forum:)cmok
        • aleks44 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 03.03.04, 08:35
          nnnnnooooooooooo potwierdzil aleks
          zreszta b.kulturalnie .hehe
      • jacaaa2 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 03.03.04, 09:35
        i to jest to forum Gorlice małe ale wyjątkowe!!!:)
        • ellenai wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 03.03.04, 17:09

• zawisza777 Re: wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 03.03.04, 18:12
            i dobrze pokazcie mi takei drugie forum gdzie sie "furmowicze" spotykaja ?! :)
            • ellenai Re: wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 03.03.04, 18:18
              no ja o takim jednym tylko wiem ale to nie jest regionalne,na regionalnych to
              zwykle do gardel sobie skacza:(((niestety,dobrze ze gorlice sa zupelnie inne:)
              tak trzymac
              • aleks44 Re: wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 03.03.04, 23:55
                mozemy troszke pomącic,tak zeby nie wyjsc z wprawy he he
                • ellenai Re: wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 04.03.04, 00:40
                  i to jak zostalo namacone dzis hehehhheh tyle setek nagle sie wyklulo:)))
                  • aleks44 Re: wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 04.03.04, 00:43
                    to fakt smiesznie wyszlo,ktos pomysli ,ze kazdy siedzi i poluje he he
                    • jacaaa2 Re: wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 04.03.04, 00:45
                      no fakt a kazdy narpiew czeka i patrzy i nie wierzy a jak chce kliknac
                      to ........hahahahah zonk
                      • ellenai Re: wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 04.03.04, 00:48
                        wyszlo bardzo fajnie, osoby w roznych domach i przy roznych kompach w roznych
                        miejscach nagle wyklepaly setke ,co za jednomyslnosc! cmok
                        • aleks44 Re: wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 04.03.04, 00:53
                          cos Nas łaczy???? forum he he he
                          • ellenai Re: wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 04.03.04, 00:55
                            oczywiscie!
                          • bqus Re: wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 04.03.04, 23:49
                            Łączy nas i dzieli ale moze i połączyć?, gdy ktoś bedzie chciął i znajdzie tą
                            jedna jedyna hii.
                            • aleks44 Re: wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 04.03.04, 23:53
                              swieta racja,ale tu trzeba czesto przebywac ,zeby miec wszystko
                              na oku,tyle dziewczyn he he
                              • ellenai Re: wlasnie racja jacaa cmok n/t:) 04.03.04, 23:56
                                aleks z ta czestoscia to jest bardzo sluszna uwaga!!!!!!!!!!
                                • jacaaa2 www.forum.gorlice.prv.pl 05.03.04, 15:38

forum.gorlice.w.interia.pl/statystyka.html
                                  • ellenai Re: www.forum.gorlice.prv.pl 05.03.04, 17:03
                                    bosshhhhhhhh,jestem nie do pobicia-ale prozna baba ze mnie heheh
                                    • zawisza777 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 07.03.04, 12:33
                                      Widze Jacaa ze ladnie "upgrade-ujesz" swoja stronke sie chwali...tylko co sie
                                      stalo z licznikem...bylo juz przeszlo 200 klikniec chyba ze...to na drugim
                                      adresie?
                                      • jacaaa2 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 07.03.04, 13:09
                                        Licznik jako taki jest na głównej stronie wiec jezeli wejdziesz bezposrednio
                                        na którąś z podstron to nie zalicza loga ,ale w ogólnej statystyce
                                        odwiedzających (widocznej tylko dla mnie )jest to uwzglednione bez wzgledu na
                                        to czy byłeś na głownej czy tylko na podstronie :)
                                        • jacaaa2 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 23.04.04, 18:51
                                          wątek do góry -co by sobie przypomniec ze coś takiego mamy
                                          p.s wolno sie otwiera z wiadomych przyczyn
                                          • ellenai Re: www.forum.gorlice.prv.pl 23.04.04, 18:53
                                            winduj do gory winduj coby tacy forumowicze jak korky mogli nas nieco poznac:)
                                            • jacaaa2 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 23.04.04, 18:55
                                              a no wlasnie nas -a ja sie zastanawiam nad tym co by i Twojej fotki tam nie
                                              zamiescić -no ale oczywiscie za Twoja zgodą
                                              • ellenai Re: www.forum.gorlice.prv.pl 23.04.04, 19:04
                                                no pewno jacaa nie ma problemu ,podesle ci cos:)super
                                                • jacaaa2 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 23.04.04, 19:15
                                                  no wlasnie dobry pomysl -zrobi sie odnosnika z fotkami tych co pisza a niestety
                                                  nie byli na spotkaniach a chca co by ich widziano i podziwiano niekoniecznie
                                                  duże foty a i małe zdjecia mile widziane-chetnie coś takiego zamieszcze,może
                                                  delfinek i aleks sie zdecyduja ......no i inni też. czekam na odpowiedz
                                                  • ellenai Re: www.forum.gorlice.prv.pl 23.04.04, 19:38
                                                    oki to wlaz na tlen i ci wysle zdjecie:)a co tam niech wszyscy wiedzia jak
                                                    wyglada ta co bije piane zapamietale heeh
                                                  • jacaaa2 Re: www.forum.gorlice.prv.pl 24.04.04, 05:15
                                                    jacaaa2 napisał:

> no wlasnie dobry pomysl -zrobi sie odnosnika z fotkami tych co pisza a
                                                    niestety
                                                    >
                                                    > nie byli na spotkaniach a chca co by ich widziano i podziwiano niekoniecznie
                                                    > duże foty a i małe zdjecia mile widziane-chetnie coś takiego zamieszcze,może
                                                    > delfinek i aleks sie zdecyduja ......no i inni też. czekam na odpowiedz

WIDZE ZE W NATŁOKU TYLU WCZORAJSZYCH WATKÓW NIK TEGO PYTANIA NIE ZAUWAŻYŁ ,WIEC
                                                    PONAWIAM
                                                  • ellenai Re: www.forum.gorlice.prv.pl 24.04.04, 05:20
                                                    ja tez apeluje, dawac zdjecia jacy!
    • ellenai Re: www.forum.gorlice.prv.pl 24.04.04, 20:32
      winduje do gory i apeluje o zdjecia,aleks,delifnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ellenai winduje ,na prosbe n/t 29.04.04, 05:12

• jacaaa2 Re: winduje ,na prosbe n/t 07.07.04, 18:44
        a była to chyba pierwsza strona miejskiego forum :(((((((((((((((((((((((
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka