giks 27.03.04, 09:15 Czy wiesz, że... » Rozwód można już wziąć korzystając z wiadomości SMS? Malezja, jako pierwsza uznała oficjalnie, że podstawą do rozwiązania małżeństwa może być list rozwodowy przesłany SMS-em. .....pewnie mają dużo rozwodów ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: szybki rozwód???? 27.03.04, 10:15 nie wiesz ,tak na zawsze ,czy na godziny hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: szybki rozwód???? 27.03.04, 10:29 a jak ktoś nie odbierze tego smsa? jak sms zginie gdzieś to co?? przecież nie ma smsów poleconych Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: szybki rozwód???? 27.03.04, 10:46 też się zastanawiam bo zdarza się że SMSy nie dochodzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: szybki rozwód???? 27.03.04, 11:10 i w tedy jest problem,zdradził(a)jak był(a) czy przed czy po ????hi hi wyslaniu smsa, bo zmienia wszystko ?? Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: szybki rozwód???? 27.03.04, 13:21 czasami nie dochodzą takie bardzo ważne smsy na szczęscie teraz mam telefon który mi potwierdza dostarczenie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: szybki rozwód???? 27.03.04, 16:27 porządny ten telefon hi hi albo siec hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: szybki rozwód???? 27.03.04, 17:08 w moim przypadku,zeby sie rozwiesc o musze najpierw za maz wyjsc ehhe Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: szybki rozwód???? 27.03.04, 17:10 ellenai napisała: > w moim przypadku,zeby sie rozwiesc o musze najpierw za maz wyjsc ehhe Elle-to Ty jeszcze nie jestes "zakontraktowana?/to ma byc smieszne!/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: szybki rozwód???? 27.03.04, 17:12 heheheh ouimecik jeszcze nie,dopiero w lipicu!!!!!! czeka mnie kontraktacja w samego 22 dnia owego miesiaca!!!!!!!!!!cmok niezle ,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: szybki rozwód???? 27.03.04, 17:30 ellenai napisała: > 22 dnia owego miesiaca!!!!!!!!!!cmok niezle ,nie? Jezeli termin wybral Twoj Ukochany,to widac jestes slodka jak produkty z EWedel- 22 lipca..../czy z dodatkiem likieru?/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: szybki rozwód???? 27.03.04, 17:36 hehe ,ja wybralam,ukochany pojecia nie ma co to 22 lipca w naszym kraju byl,bo on jest stad,imperialista zgnily!hehehe,a faktycznie wedel byl 22 lipca!ja bynajmniej nie z sentymentu do czekoladek badz komuny wybralam te date, to urodziny mojej mamy hehehhe i uklon tym samym w jej strone,bo jest chora i na slub nie przyjedzie:(( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: szybki rozwód???? 27.03.04, 18:28 dobrze ,że ten Twoj nie rozumie po naszemu,bo jak by przeczytał w wątku o szybkich rozwodach,to mogłabyś starą panną zostac ,oczywiscie nie zycze Ci tego he he Odpowiedz Link Zgłoś