Dodaj do ulubionych

ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolno

06.04.04, 23:00
kurde,dziala net, krew mnie zalewa ale zyje dalej cmok:)heh
Obserwuj wątek
    • delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 06.04.04, 23:04
      a mi działa super - szybko i wogole he he he

przeprowadz sie do nas
      • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 06.04.04, 23:57
        to chyba moj komp sie buntuje cholernik!
    • sadowy_nakaz_platniczy Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 00:19
      Nie zawsze wszystko dziala jak by sobie tego czlowiek zyczyl.
      • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 01:17
        no niestety nie,ale za to oooooo mi wyszly w pokaznej ilosci cmok
        • aleks44 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 13:26
          pewnie ,ze Ci wolno he he .
          troszke mnie nie bylo i cos Ci przybylo w sugnaturce hi hi
          • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 16:56
            aleks,bez ciebie bylo zle!a moja sygnaturka siem skrocila eheheh cmok
            • aleks44 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 17:22
              to ladnie z jej strony,cos Ci pomoze hi hi
              u mnie kontrola,przechodzi lagodnie hi hi
              • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 17:57
                no to dobrze ze kontrola jest lagodna hehe
                • aleks44 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 18:06
                  kazdego mozna przekupic hi hi hi zartowalem
                  • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 18:11
                    jesus, przekupic mozna wszysktich,ale zeby tak tego serwera mozna bylo zeby mi
                    lepiej forum dzialalo!!!!!!!!!
                    • aleks44 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 19:00
                      pociesz sie tym, ze nie tylko u Ciebie tak do d... chodzi.
                      u mnie tez,ale co mozna zrobic?!?!?!?!?!pogodzilem sie z tym
                      • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 20:19
                        tez sie godze, poklinam pod nosem i pisze posty cmok
    • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 22:40
      kurdeeeeeeeeeee ,zwariuje ,wezme siekiere i po kompie bedzie za chwile,czekam
      GODZINAMI az mi sie watek otworzy laskawie!
      • delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 22:44
        a może ty masz jakiegoś syfa?
        ty se lepiej sprawdz- ja ostanio znalazłam na swoim kompie cała plantacje
        robali - dobrze im u mnie było - ale wszystko do czasu- wziełam siekere i ich
        po łabach hihihihi
        • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 22:45
          nie,nie mam syfa ,albo przynajmniej nie powinnam miec to serwer gazety tak
          fiksuje, wyrypalo mnie ,zalogowlam sie jeszcze raz i dziala teraz jak burza cmok
          • delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 23:16
            własnie widze - piszesz że wooooooolno a ja nie nadążam odpisywać.

Wiec zaczełam sie zastanawiać jak to dla ciebie jest szybko:))))) hihihi
            • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 00:07
              hehe, widzisz, komp ma zrywy i porywy,raz jest wooooooolny a raz jest szybki,
              trudno wyczuc czego sie mozna spodziewac:)cmok
              • delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:19
                przynajmniej ci sie nie nudzi

nigdy nie wiesz co cie czeka :)))
                • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:20
                  no to niby fakt,ale ja nie lubie nieprzewidzianych rzeczy heheh
                  • delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:25
                    a ja lubie ludzi nieprzewidywalnych

bo ci przewidywalni z czasame robią sie po prostu nudni

a ja lubie być zaskakiwana ( oczywiscie w ten pozytywny sposób - bo zaskoczenia
                    typu " kochanie mam dziecko z inną " - to raczej by mnie nie bawiło )
                    • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:27
                      ha ,ja lubie jednak rytune,bo wiem czego sie spodziewac, zaskoczen nie lubie!
                      chyba ze mile,ja jakas taka nieczula kloda jestem chyba,zyje wedlug jednakowego
                      wykresu!cmok
                      • delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:31
                        ja za to żyje w biegu

ciegle cos sie dzieje nowego

jakieś nowe atrakcje hihihi- jest mało rzeczy których nie robiłam a jak jest
                        coś takiego i mam okazje spróbować to sie nigdy nie zastanawiam
                        • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:32
                          ja ci zazdroszcze odwagi, podziwiam takich ludzi,bo do takich swiat nalezy,ja
                          ciche stworzenie jestem ! a to niedobrze!
                          • delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:35
                            ja sie za to kiedyś doigram :)))
                            teraz chcemy zrobić sobie kurs szybowcowy
                            własnie zbieram pieniądze :)))

jak sie ciepło zrobi to jade na paintbola- bedziemy robić pisanki z siebie
                            nawzajem ( najlepsze jest to że jestem jedyna kobietą hihihi)
                            • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:47
                              wlsnie ze dzieki takiej postawie gdzies zajdziesz w zyciu ! a gdzie ty kurs
                              szybowcowy chcesz robic??????gdzie go sie robi???
                              • delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:57
                                np. w Łososinie jest taki aeroklub podchalański - ale patrze jak na razie na
                                oferty róznych klubów - bo maja rózne ceny -szukam czegoś w przystępnej cenie -
                                w gre wchodzi jeszcze Krosno tam też było w miare tanio
                                • ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 23:03
                                  ale to ciekwe!!!!!!!!!!bardzo,podziwiam cie mocno! naprawde a drogo jest?ze tak
                                  zapytam wscibsko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka