ellenai 06.04.04, 23:00 kurde,dziala net, krew mnie zalewa ale zyje dalej cmok:)heh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 06.04.04, 23:04 a mi działa super - szybko i wogole he he he przeprowadz sie do nas Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 06.04.04, 23:57 to chyba moj komp sie buntuje cholernik! Odpowiedz Link Zgłoś
sadowy_nakaz_platniczy Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 00:19 Nie zawsze wszystko dziala jak by sobie tego czlowiek zyczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 01:17 no niestety nie,ale za to oooooo mi wyszly w pokaznej ilosci cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 13:26 pewnie ,ze Ci wolno he he . troszke mnie nie bylo i cos Ci przybylo w sugnaturce hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 16:56 aleks,bez ciebie bylo zle!a moja sygnaturka siem skrocila eheheh cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 17:22 to ladnie z jej strony,cos Ci pomoze hi hi u mnie kontrola,przechodzi lagodnie hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 17:57 no to dobrze ze kontrola jest lagodna hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 18:06 kazdego mozna przekupic hi hi hi zartowalem Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 18:11 jesus, przekupic mozna wszysktich,ale zeby tak tego serwera mozna bylo zeby mi lepiej forum dzialalo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 19:00 pociesz sie tym, ze nie tylko u Ciebie tak do d... chodzi. u mnie tez,ale co mozna zrobic?!?!?!?!?!pogodzilem sie z tym Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 20:19 tez sie godze, poklinam pod nosem i pisze posty cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 22:40 kurdeeeeeeeeeee ,zwariuje ,wezme siekiere i po kompie bedzie za chwile,czekam GODZINAMI az mi sie watek otworzy laskawie! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 22:44 a może ty masz jakiegoś syfa? ty se lepiej sprawdz- ja ostanio znalazłam na swoim kompie cała plantacje robali - dobrze im u mnie było - ale wszystko do czasu- wziełam siekere i ich po łabach hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 22:45 nie,nie mam syfa ,albo przynajmniej nie powinnam miec to serwer gazety tak fiksuje, wyrypalo mnie ,zalogowlam sie jeszcze raz i dziala teraz jak burza cmok Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 07.04.04, 23:16 własnie widze - piszesz że wooooooolno a ja nie nadążam odpisywać. Wiec zaczełam sie zastanawiać jak to dla ciebie jest szybko:))))) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 00:07 hehe, widzisz, komp ma zrywy i porywy,raz jest wooooooolny a raz jest szybki, trudno wyczuc czego sie mozna spodziewac:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:19 przynajmniej ci sie nie nudzi nigdy nie wiesz co cie czeka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:20 no to niby fakt,ale ja nie lubie nieprzewidzianych rzeczy heheh Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:25 a ja lubie ludzi nieprzewidywalnych bo ci przewidywalni z czasame robią sie po prostu nudni a ja lubie być zaskakiwana ( oczywiscie w ten pozytywny sposób - bo zaskoczenia typu " kochanie mam dziecko z inną " - to raczej by mnie nie bawiło ) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:27 ha ,ja lubie jednak rytune,bo wiem czego sie spodziewac, zaskoczen nie lubie! chyba ze mile,ja jakas taka nieczula kloda jestem chyba,zyje wedlug jednakowego wykresu!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:31 ja za to żyje w biegu ciegle cos sie dzieje nowego jakieś nowe atrakcje hihihi- jest mało rzeczy których nie robiłam a jak jest coś takiego i mam okazje spróbować to sie nigdy nie zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:32 ja ci zazdroszcze odwagi, podziwiam takich ludzi,bo do takich swiat nalezy,ja ciche stworzenie jestem ! a to niedobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:35 ja sie za to kiedyś doigram :))) teraz chcemy zrobić sobie kurs szybowcowy własnie zbieram pieniądze :))) jak sie ciepło zrobi to jade na paintbola- bedziemy robić pisanki z siebie nawzajem ( najlepsze jest to że jestem jedyna kobietą hihihi) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:47 wlsnie ze dzieki takiej postawie gdzies zajdziesz w zyciu ! a gdzie ty kurs szybowcowy chcesz robic??????gdzie go sie robi??? Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 22:57 np. w Łososinie jest taki aeroklub podchalański - ale patrze jak na razie na oferty róznych klubów - bo maja rózne ceny -szukam czegoś w przystępnej cenie - w gre wchodzi jeszcze Krosno tam też było w miare tanio Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 08.04.04, 23:03 ale to ciekwe!!!!!!!!!!bardzo,podziwiam cie mocno! naprawde a drogo jest?ze tak zapytam wscibsko! Odpowiedz Link Zgłoś